Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #1)
Posted 2005. November 05. - 01:48

Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Posted 2005. November 05. - 01:11

hal istennek van mindkettore megoldasom! :-)
hat ez szetjott 8-)
http://img6.imagesha...64/romeo5zw.jpg
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2005. November 04. - 23:55

Posted 2005. November 04. - 23:52

És most elhúzok aludni. LL-nek jó étvágyat, ha jól számolom, ma melegszendvics van soron, de lehet, hogy tévedek.
túl vagyok a vacsin. ( kicsit korai volt

rizs+fasírt+savanyúpaprika
Posted 2005. November 04. - 23:51

Pedig a lézernyomtató hasonló elven mûködik a nyomdagépekkel, a tintás és a mátrix totál más. Az offsetnyomtatásnál is van egy nedvesíthetõ és egy nem nedvesíthetõ felület, a lézernyominak a nedvesíthetõ/nemnedv. "elektromos töltéssel" érik el és csak egyszer marad ilyen mindig "frissíteni" kell a többi viszont ugyanaz, bemegy a henger a festékbe, ahol kell felszedi, ahol nem nem szedi fel a festéket, papír felszívja...
"MElyik cipõboltba lehet kapni pedált?"
Kész, nekem mára kiakadt az információfelszedõ izém.

(Amúgy azt írtam, hogy a lézer, és a nyomdagép hasonló, különböznek a tintasugarastól, lehet, hogy félreérthetõ voltam.

És most elhúzok aludni. LL-nek jó étvágyat, ha jól számolom, ma melegszendvics van soron, de lehet, hogy tévedek.

Posted 2005. November 04. - 23:46

"MElyik cipõboltba lehet kapni pedált?"
Ride everywhere.
.
Posted 2005. November 04. - 23:42

nem ha 250 fölé megy a pulzusod, akkor szétnyilik a felsõcsõ, és fékezõernyõ lesz belõle....

Posted 2005. November 04. - 23:41

nem ha 250 fölé megy a pulzusod, akkor szétnyilik a felsõcsõ, és fékezõernyõ lesz belõle....Igen, most ezt is elmagyarázta, hogy a lézernyomtató, és a nyomdagép más elven mûködik. Valamennyire azért sejtettem, de professzor most sem lettem a témából.
![]()
Inkább figurázzátok még ki a jó kérdéseket.Ha túl gyors a pulzusom,akkor is fékez a gép, ha össze van kötve a fékkel a pulzusmérõ, vagy csak akkor, ha megáll a szivem?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. November 04. - 23:37

igen tintasugaras nyomtatóknál igaz, ott van értelme...- meg a nyomtatógyártók is a tintán kaszálják halálra magukat- nyomdatecnikánál nem igazán kell, az kicsit más elven mûxik...
Igen, most ezt is elmagyarázta, hogy a lézernyomtató, és a nyomdagép más elven mûködik. Valamennyire azért sejtettem, de professzor most sem lettem a témából.

Inkább figurázzátok még ki a jó kérdéseket.

Posted 2005. November 04. - 23:32

igen tintasugaras nyomtatóknál igaz, ott van értelme...- meg a nyomtatógyártók is a tintán kaszálják halálra magukat- nyomdatecnikánál nem igazán kell, az kicsit más elven mûxik...Nem, ne ezek tök jó ötletek a jövõ bringájai számára. Én nagyon jókat rötyögök itt magamban.
![]()
Azért valami értelme van. Most magyarázta el a férjem, hogy pl. bõrszín nyomtatásnál jobb.
Posted 2005. November 04. - 23:29

Tudom, vannak ilyenek, sok értelme nincs mert már a feketét is ki tudják keverni színesbõl, vagyis van de csak akkor ha külön színenként cserélhetsz patront. (nem informatikuszolle vagyok, csak egy hülye nyomdász >
)
"És a féket össze tudnám kötni a pulzusmérõvel, hogyha megáll a szívem automatikusan lefékezzen a gép?"
Abba hagyom asszem
Nem, ne ezek tök jó ötletek a jövõ bringájai számára. Én nagyon jókat rötyögök itt magamban.

Azért valami értelme van. Most magyarázta el a férjem, hogy pl. bõrszín nyomtatásnál jobb.
Posted 2005. November 04. - 23:19

"És a féket össze tudnám kötni a pulzusmérõvel, hogyha megáll a szívem automatikusan lefékezzen a gép?"
Abba hagyom asszem

Ride everywhere.
.
Posted 2005. November 04. - 23:13

én se viccbõl írtam azt a 6szín colort amibe zöld, meg narancs volt plusszban....az nem biztos hogy az agfa volt,,,de vmik nagy cég....Nekem szakmám ez a szarság, és nem pasztell színek, hanem ezek a fõ, alapszínek. bármitki lehet keverni belõlük
Cyan magenta yellow black ez. van minden kiadványon mielõtt levágják azt a részt, kivétel csak akkor van ha valamelyik cégnek saját szín kell a pantone skálából (Pl shell. blekdonátsz ilyesmi...)
"és a geo az amivel váltok ugye?"
amugy a geoval nem váltasz...fékezel...
Posted 2005. November 04. - 23:12

Nekem nem szakmám, csak amit a férjemtõl ellesek, de ebben a gépben három plusz volt a szokásos négy mellett. Fura volt, feltûnt, mert az elején vannak a patronok, és rá is kérdeztem.Nekem szakmám ez a szarság, és nem pasztell színek, hanem ezek a fõ, alapszínek. bármitki lehet keverni belõlük
Cyan magenta yellow black ez. van minden kiadványon mielõtt levágják azt a részt, kivétel csak akkor van ha valamelyik cégnek saját szín kell a pantone skálából (Pl shell. blekdonátsz ilyesmi...)
Posted 2005. November 04. - 23:05

Ride everywhere.
.
Posted 2005. November 04. - 23:02

csak akkor ha magenta szinû felnid van....amúgy csak a geoja lesz szar...
Ezeket komolyan megkérdezik?
Posted 2005. November 04. - 23:00

csak akkor ha magenta szinû felnid van....amúgy csak a geoja lesz szar...A magenta az mindig magenta volt, ami közelebb van a piroshoz, a ciánnak viszon semmi köze hozzá, a halvány cián is csak halvány kékeszöld.
"HA az elsõ és a hátsó kereket megcserélem tényleg orrnehéz lessz a gép?"

Posted 2005. November 04. - 22:59

öööö az lehet akár halványabb cián is....
sõt tán a agfa kisérletezett régen 6szin nyomással ott asszem zöld volt még és narancs....és ez nem CYK de nem is magentacsak hogy kötekeggyek...
Jóvan, értem én, most jöttünk haza, egy Epsonnal nyomtuk a kislányokat 100x140-es méretben, mert az apukájuk így akarja látni a kis drágákat a falon, életnagyságban, csupa rózsaszín ruhában, és a light magenta, és a magenta ki is fogyott mire végeztünk.

Posted 2005. November 04. - 22:58

"HA az elsõ és a hátsó kereket megcserélem tényleg orrnehéz lessz a gép?"
Ride everywhere.
.
Posted 2005. November 04. - 22:53