az adatlapját.. nem?
rákattintasz a nevére

olyasmi jott ki, mint a fejlecben a gyors link melletti haromszogbol
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
:mypage:
Tíz féle ember létezik a világon: egyik ismeri a kettes számrendszert, a másik nem.
RAUH-Welt
B E G R I F F
hehe, volt olyan, akinek ez volt a negyedik probalkozasa, es most is azt mondta, hogy majd jovore ...geptan!
OOOooo....
nagyon jo! :-)
hat, tudom, hogy ciki, de meg remenykedemmik vannak 5 eves terv
nem mondod, hoyg 5 ev alatt akarsz diplomat szerezni?
gabi, ahogy mondod, ez mikrookonomiara pontosan igaz; de sztem tok erdekes ...mikroökonómia-kontra géptan?
Ott is él a:
"aggyunkmá' BÉlának is órát, me' tood, magas a zauttó törlesztõ részlete"
sztájl?
S nyúzzák az embert okos dolgokkal.
:mypage:
Tíz féle ember létezik a világon: egyik ismeri a kettes számrendszert, a másik nem.
én már gondoltam a magyar rádió archivumára, csak itt a munkahelyen nincs hangkártyám, otthon meg netem.....
(
help
tanulsz tovább munkanélkülinek?
NE ÍGY! NE ÍGY!
nincs valakinek jó (használható) ötlete rádiós mûsortervre? egy órányi adásidõ kitöltése, amiben zene van, tehát durván 15-20 perc összesen.
csak ne kívánságmûsor legyen.
legyen brainstorming, szóval mindenféle elvetemült (de mégiscsak megvalósítható) ötletet várok
tanulsz tovább munkanélkülinek?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Rave Ace címére:D