Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
19790 hozzászólás a témában

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Hát attól még lehet szar arc;)
Itt vagyok élõ példának:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

(mellesleg ugye csak nekem tünik ugy, hogy a két nagyon egyetértõ login ugyanazt a személyt takarja?)
na ezt üzentem.

Nekem is úgy tünik. Tudod mi tünik még úgy ? Hogy sokat CS-zel ! (tarkónlövés valamely topicban pl. !) :D:D

Egyébként meg itten bringás csajt kellett választani vagyis olyan hölgyet aki nem csak a képen van biciklin. (mindenesetre volt 1-2 totál elképesztõ pályázó is ! LOL )

Én a Vajda Mártit megverõ leányzóra szavaztam mert ezt impresszív volt olvasni, meg szereti a Rammstein-t is ! ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Kemeny vagy Feltöltött kép
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az év kerékpáros csajszijára kellett szavazni, nem a legszebb csajra. Emlékeim szerint. Akkormeg?
Amugy sztem többet ér valaki, aki éreztetni tudja hogy nõ, mint valaki aki csak mutatni tudja...

Ja, és én meg ugyanígy felháborodok a "felültetem a csajomat a bringámra, jó a segge, hátha nyerünk valamit" megoldású pályázók miatt.

(mellesleg ugye csak nekem tünik ugy, hogy a két nagyon egyetértõ login ugyanazt a személyt takarja?)
na ezt üzentem.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
valamint szerintem ez nem szépségverseny volt....
és különbenis, hány szavazatot küldtél a neked tetszõ leányzóra? küldtél egyáltalán? (ha nem, akkor nem értem a reklamlációd)
mert itt nem az nyer aki a "legszebb" hanem akit a legtöbben (vagy legtöbbször) találnak szépnek.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
szerintemmeg az utolsó kettõ mondatnak nagyobb figyelmet kell szentelni.

a) a helyzet nem változik
B) a szépség relativ. nehéz elfogadni, hogy másnak más tetszik?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Hát igen.Szerintem most Rob elsõ három sora mondta ki az igazságot!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ez van, ezt kell szeretni.
a netes szavazásnak, és úgy általában a nyilvános, tehát nem zsûris szavazásnak az a hátránya, hogy egy emberre sok ismerõs, másokra kevés ismerõs szavaz. ez van.
attól, hogy itt most problémázol, a helyzet nem változik.

és nem mellékesen a szépség, ugyanugy mint az igazság, relativ.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

bituman

bituman

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Engem sem érdekel az egész, de itt nem az volt a kérdés, hogy kinek van több köze a bringához nem? Akkor sem tükrözi a valóságot és ez zavar. Honnan tudod hogy szilikon?

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Mi az hogy mit keresek itt?az üzenõfal topicban?Kuss.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
igen, biztosan.
felesleges köröket futsz.
van biztos szebb is. de olyan akinek sokkal több köze van egyántalán a biciklihez, olyan kevés.
fõleg nem a vízzel lelocsolt, egy szál bikinekben virító, bicón mellkidomborító leányzók.

hiába írogatsz, de majd csak észreveszed.

bituman

bituman

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Aki nem nézte meg a csajokat mit keres itt? Azért voltak ott az elsõnél sokkal szebbek nem?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ja, hogy nem egy 16 éves szilikonnal kitömött csaj nyerte meg? mert az a "szépségideál" mostanában.
hát ez van.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Nem nézem, szarok rá.

bituman

bituman

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Akkor sem tükrözi a valós tényt az eredmény. Csúnya lányal is lehet szexelni! Nem ez volt a kérdés hanem a szépség! Ami tény! Nézd már meg a képeket!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
kb ja.
jók az ilyen hozzászólások....

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Ez gyenge haver;)menj inkább szexelj a csajoddal biztos szomorú mert nem nyert.

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Sajnos abszolult egyetértek!Szerintem közel az összes lány szebb volt mint az elsõ két helyezet!Szebbnél szebb lányok voltak!Ez a végeredmény meghökkentõ!
Ajánlom figyelmetekbe Annamarit pl.De sorolhatnám...

bituman

bituman

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Sziasztok! Hát itt mindenki vak!?!? Most néztem meg a velocica edményt hát ez BUNDA a javából!!! Vagy csak nekem nem tetszik a végeredmény? Tele van szebnél szebb csajokkal a lista. Erre ki nyeri? Ki a második? Ki a harmadik? Senkit sem akarok megsérteni, de ez nem népszerûségi, és önszavazó verseny volt ugye??? Hát ha nyílt eredményhírdetés lenne sokan fúúújoznánk az tuti! Na mindegy szerintem több szépségvereny nem kell, ha ez a vége, bár öröm volt nézni, hogy lányok bringáznak.
Úgyhogy hajrá lányok tekerjetek!!

bituman

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
BOLDOG KARÁCSONYT!!!

Ha esetleg valaki tud az 1980-as moszkvai olimpia kézilabda bronzmeccsérõl valamilyen képi anyagot, az ossza meg velem, legyen oly szíves!