Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
19790 replies to this topic

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

fejtsd ki légyszi;)

az viszont szerintem tény hogy ez bármikor megtörténhet, bárkivel

sajna az ismerõsi körömben is megtörtént több incidens is
és nem kellett beszólni hozzá.......

Nem kell szakmabéli szemmel nézni. Ez nem egy egyszerû történet, ha megtörtént volna. Ilyen nem lehet eltussolni, túl nagy, túl sok feltételezett szemtanú, majd bennfentes a rendõrség és az ügyészség részérõl, akik égnek (természetesen némi anyagi juttatás mellett) a vágytól, hogy egy ilyen információt kiszivárogtassanak a sajtónak A bulvársajtó, mint a cápa harapna az ilyen story-ra, és az egész ország zengene a történettõl.

Vole-nak - nem vagyok kivénhedt Rambó, messze vagyok az ilyen típusú agressziótól, de "hozzá hasonlóan", ma is jól bánok a különbözõ lõfegyverekkel. Sõt sportként is ûztem, mi több, versenyszerûen.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Nah, en lepek tevezni kivetelesen :)
Shelby GT... ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
hat jah

nekem szemely szerint a szemetekre nincs szuksegem
es az van mindketto kozott
van aki nem van aki igen.

a masik hova kell 3-4 de akar 2 gyerek is
amikor nem tud munkat adni neki senki
de ezt mar korabban irtam...

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts

Így belegondolva ebben is van valami...Ez lenne a természetes szelekció?
Ha esetleg a cigányok kiírtanák a Tomcateket és fordítva, már az is valamiféle haladás lenne:)

A vesztesre allo oldalnak kicsit segitenek, nehogy valamelyikbol is tul sok maradjon :D

Erre a Tomcat féle story-ra, mint volt szakmabeli, csak annyit mondhatok, hogy kamu az egész.

Mar a multkor is sejtettem hogy egy igazi kivenhedt Rambo vagy ;) :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

kolamaci

kolamaci

törzsvendég

• fórumtag
  • 916 posts

Ha esetleg a cigányok kiírtanák a Tomcateket és fordítva, már az is valamiféle haladás lenne:)

Végülis túlnépesedeés van a Földön...
Tücske csak neked.. :para:
a jávorszarvas a legjobbfej állat!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

nyugodtan hordjon mindenki fegyvert
lojjek le egymast

a temanak meg utan lehete rdeklodni a rendorsegen szvsz.

Iljics: van 1 yó barátom aki sajnos mágnesként vonzza a bajt,mindig meg akarják verni/ki akarják rabolni,de idáig mégis mindig megúsztuk "komplikációk" nélkül. Aki nem hõzöng az ált. yól yön ki a dologból álljon szembe akár cigányokkal akár Tomcatekkel.Mindig van "okos" út nem csak a mellünket le7 verni.
Ill ha már küszöbön áll a baj akkor is le7 menteni a dolgot.Tapasztalat:)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

A rasszizmusnál csak a romákat útálom jobban...

Ahogy mondani szoktam én nem vagyok rassziszta, de akkor õk se viselkedjenek majom módjára...

Kala: igen, el lehet kerülni, ez tény, csak szar mindig elsunnyogni.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
nyugodtan hordjon mindenki fegyvert
lojjek le egymast

a temanak meg utan lehete rdeklodni a rendorsegen szvsz.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
fejtsd ki légyszi;)

az viszont szerintem tény hogy ez bármikor megtörténhet, bárkivel

sajna az ismerõsi körömben is megtörtént több incidens is
és nem kellett beszólni hozzá.......
Autist Team:)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Erre a Tomcat féle story-ra, mint volt szakmabeli, csak annyit mondhatok, hogy kamu az egész.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
sztem péntek felé tolom majd be a speedwaybe, addig még kell mert ezerszer gyorsabb az esztergályoshoz így eljutni, mint hat átszállással:-)

majd szólok hogy hogy alakulnak a dolgok

ja nincs rajta sárvédõ sem, szal vmit rá kell majd gányolni ha szar idõ lesz;)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Vmi nagyon Lszabott ebben az országban ha ilyenek megtörténnek...Bár ha a franciaországi zavargásokra gondolok,vagy arra,h New Orleans-ban a mentõhelikopterekre lõttek,talán csak kezdjük hozni az átlagos szintet...
És akár a cigányok,akár Tomcat verziója igaz,mindenképpen gázos h a fõváros 1ik fõterén éjszaka 1 polgárõr lelõ 3 cigányt és azok pedig hülyére verik.

mondjuk;
eléggé sûrûn mászkálok éjjelente pl. Moszkva v Nyugati v Boráros téren vagy mondjuk VII,VIII.kerületben
és azért eddigi tapasztalatok alapján úgy érzem,h ilyen szituba akkor kerül az ember,ha provokatíve lép fel az akármilyen beszólásra (pl. Borsi ha emléxik a Kolosy téri cigányokra, az ilyen volt)
szal meg le7 úszni konfliktus nélkül is

ugyanakkor
az önvédelemnek azonos súlyúnak kell lennie a vélt v valós fenyegetéssel
és adott esetben le7,én is annyira paráznék ,h ha lenne fegyverem akkor azzal kezdeném,h DURR
mondjuk ezért kell szigorúbb engedélyekhez kötni a fegyvertartást. de ez más téma.

közben látom,h mit írt Obsi...
én pont az ellenkezõyét tartanám hasznosnak,mert így az lesz a helyzet,h ha pár sör után 2 társaság között anyázásba fullad a vita,akkor nem verekedésbe fullad a dolog a járókelõk nagy örömére,hanem elsõnek 1ik oldalt elõvillannak a boxik meg a kések...a másik oldalt elõkapják a kardot meg a nunchakut:-) aztán túloldalt pisztolyok:-) a tér ellenkezõ felén közben szerelik az állványt a Kalasnyikovnak:-D erre válaszul elõkerülnek a gránátok meg a rakétavetõk mint a minap a határon a szatyorból,vagy Érden:-D
szal inkább barátilag öklözzék meg 1mást mint ez. Tomcat is yól megúszta,ha a cigányoknál is fegyver van,15-en tuti nem hibáznak L 3 Mbert,és nem csak 8 napon túl/belül gyógyuló sérülései lennének most:-)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Conor: igénytartanékl rá, természetesen csak ideiglenesen.
puszanyusza

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts

ennyire nem kell szkeptikusnak lenni..ez a való való világ.

Nem vagyok szkeptikus, csak nekem ott sántít a dolog, hogy a két haver hogy tudta leszedni ezeket a lényeket róla, ha ezok 10-15-en csépelték egyszerre többekközt vascsõvel, mert azt nem hiszem, hogy egy jelvénytõl megijedtek, mikor már elborult a vákum a fejükben. A sztori magja teljesen hihetõ és valszeg így is történt, csak van egy olyan érzésem, hogy van rajta egy kis retusálás. Mellesleg sajnálom, hogy nem lett belõle sajtótéma mondjuk ilyen szalagcímmel: "15 cigánybûnözõ lelte halálát a Nyugati téri dulakodásban" Legalább lett volna értelme, hogy összeverik szerencsétlent... Amúgy meg remélem Párizsba is kivezénylik a hadsereget meg a légiót meg mindent... Azért ez már durva. (http://index.hu/poli...fold/paris1106/) Be kéne iratkozni valami lövészlubba aztán fegyverkezni, mert ha itt is ez lesz... :(
When the day is through, all I want to do is slow down...

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
A rasszizmusnál csak a romákat útálom jobban...

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
hát, nem hinném hogy a szegény kissebségiekre támadtak rá ezek a rasszista köcsögök....;)

melyik részében kételkedsz?

amúgy: igen, ez Magyarország, EU tag, 2005
JEEEE

:-X

(és hozzáteszem, hogyha 17 évesen egy machetával bemész egy kocsmába, hogy megkéseld az osztálytársad, aki beszólt neked 2 nappal azelõtt, majd összevernek és a saját machetáddal megvágnak, utána kórház, majd 2 nap mulva hazamehetsz, és azt csinálsz amit akarsz
akár mehetsz bosszút állni
semmi pszichológiai vizsgálat, semmi rendõri ellenõrzés, SEMMI
de ezt csak úgy mondom....szép országban élünk....)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
ennyire nem kell szkeptikusnak lenni..ez a való való világ.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
Azért arra kíváncsi lennék, hogy a sztori hány százalékig igaz, de ha már 50, az is gáz...
When the day is through, all I want to do is slow down...

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Ha lett volna mindharmuknal egy 8 lovetu, akkor egyik-masikba jutot volna ketto is.
Barcsak lett volna...
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

tanulság:
nagyobb tárral rendelkezõ flintával kell járni...

:-£

más is hasonlót mondott!
egyébként az aláírásom az eset inspirálta.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.