Az egy szar hely, én arra nem megyk.
Viszont a krsna sátorban káromkodva üvöltözni rock and roll.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #1)
Indította
b
, 2002. február 15. 11:47
Írta 2005. február 12. - 13:20

Írta 2005. február 12. - 12:54

Csak azért nem lesz jó h késõbb van, mert olyankor hajnalban már meg szoktak jelenni a pingvinek meg a sarki rókák meg ilyenek...már aug. elején is majdnem megfagytunk reggel 5-6 felé...brrr.
De azért az egy hét kötelezõ
Bár eddig össz. két napot voltam kint, mert múlt évben nem tudtam menni (mármint az elõzõ elõttire). De azért jó volt hogy elsõ délután sikerült megtalálnunk a durex vetélkedõt:D
De azért az egy hét kötelezõ

Bár eddig össz. két napot voltam kint, mert múlt évben nem tudtam menni (mármint az elõzõ elõttire). De azért jó volt hogy elsõ délután sikerült megtalálnunk a durex vetélkedõt:D
Írta 2005. február 12. - 12:16

A pánkokra szarni kell, de egyébként sincsenek mindenhol, viszont van sok szép csaj akit csak egy picit kell fûzni, ha van sátrad viheted aludni iziben;)
Én mindig sátorral megyek, de csak bázisként funkcionál..mert ugye hajnalban hazamegyek, koradélután meg vissza..
Így van hol dug..aludni;)
a por meg régen volt igazán gáz amíg nem volt szinte az egész sziget lefedve ilyen mûanyag szõnyeggel, régen fekete volt a fika már az elsõ este:D
Én mindig sátorral megyek, de csak bázisként funkcionál..mert ugye hajnalban hazamegyek, koradélután meg vissza..
Így van hol dug..aludni;)
a por meg régen volt igazán gáz amíg nem volt szinte az egész sziget lefedve ilyen mûanyag szõnyeggel, régen fekete volt a fika már az elsõ este:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. február 12. - 11:48

Írta 2005. február 12. - 11:46

nálunk? ide a déli harangszó is csak fél 2re ér ide.. 
nincs bajom a szigettel, csan nem hiányzok én oda. Meg az ott lévõk se hiányoznak nekem. ennyi a történet. egy-két koncert lehet hogy jó volna, de odaköltözni inkább ne.Drága is, meg pánkok, meg igénytlelenség, meg por meg nemistudom. sokkal több dolog van ami taszít, mint ami vonz.

nincs bajom a szigettel, csan nem hiányzok én oda. Meg az ott lévõk se hiányoznak nekem. ennyi a történet. egy-két koncert lehet hogy jó volna, de odaköltözni inkább ne.Drága is, meg pánkok, meg igénytlelenség, meg por meg nemistudom. sokkal több dolog van ami taszít, mint ami vonz.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. február 12. - 11:41

Mész tüntetni hogy hangos?És nálatok is hallatszik?

Írta 2005. február 12. - 11:40

szavaztam britnire meg krisztina agilérára.
nekem is jobb lenne ha júliusban le tudnák rendezni ezt a szigetelés dolgot. én aztán oda be nem teszem a lábam
nem azért érdekelt.
nekem is jobb lenne ha júliusban le tudnák rendezni ezt a szigetelés dolgot. én aztán oda be nem teszem a lábam

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. február 12. - 11:33

Megsúgom, semmit sem ér ez kívánsággép;)
Csak bemondják a tévében hogy jaj igen Böllér Mihályra voksoltak a legtöbben azért hívtuk meg a nagyszínpadra..
Csak bemondják a tévében hogy jaj igen Böllér Mihályra voksoltak a legtöbben azért hívtuk meg a nagyszínpadra..
Írta 2005. február 12. - 11:30

Írta 2005. február 12. - 11:27

Mi a csecs?Aug10?????Ennyire áttették?
Vazz ez nem jó..
A legjobb mikor Júli legvégén kezdõdik, és mág aug elején vége van..
De így a nyár végére lesz vége ami extra szomorúságot gerjeszt:/
Én egyébként akkor is ott vagyok ha nincs jó muzsika, mert annyi mindent lehet ott még nézni vagy csinálni..
Jaj istenem nosztalgikus emlékek, mikor elõször kimentem a haverjaimmal, nem ismertük a járást nem mertünk semmit csinálni..aztán késõbb már volt letolt gatyával sikítva rohangálás is:D
Vazz ez nem jó..
A legjobb mikor Júli legvégén kezdõdik, és mág aug elején vége van..
De így a nyár végére lesz vége ami extra szomorúságot gerjeszt:/
Én egyébként akkor is ott vagyok ha nincs jó muzsika, mert annyi mindent lehet ott még nézni vagy csinálni..
Jaj istenem nosztalgikus emlékek, mikor elõször kimentem a haverjaimmal, nem ismertük a járást nem mertünk semmit csinálni..aztán késõbb már volt letolt gatyával sikítva rohangálás is:D
Írta 2005. február 12. - 11:22

digé a beszt;)
179 nap van hátra a fesztiválig! Aug 10-17. ott a helyünk ha lesznek jó muzsikák. még csak várják a jelentkezésüket a zenekaroknak.
Írta 2005. február 12. - 11:18

Többnyire.
Ált minden évben vagy elõre teszik egy-két napot vagy hátrébb..
Gyere ki majd jól szétverlek mikor részegen kúszol az avarban;)
Ált minden évben vagy elõre teszik egy-két napot vagy hátrébb..
Gyere ki majd jól szétverlek mikor részegen kúszol az avarban;)
Írta 2005. február 12. - 11:13

taMs öcsém ilyen avatart ne tegyél már be... 
[deleted]
ps: miért is van 3 loginod?
ps2: a sziget mindig augusztus elsõ hetében van?

[deleted]
ps: miért is van 3 loginod?
ps2: a sziget mindig augusztus elsõ hetében van?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. február 12. - 11:01

Írta 2005. február 12. - 10:57

Írta 2005. február 12. - 00:01

szóval nem kell félnem, hogy rámrobban a fütõtest? akkor jó..
ma tökjót tekertem, (pesten esett a hó, ha jól rémlik mintha Jé mondta volna) na itt ENYHE idõ volt szó szerint
hazafelé meg egy részeg srác meg akart kergetni. mikor jönnek rá az emberek, hogy akkor hagyom le õket bringával, amikor akarom?
ma tökjót tekertem, (pesten esett a hó, ha jól rémlik mintha Jé mondta volna) na itt ENYHE idõ volt szó szerint

hazafelé meg egy részeg srác meg akart kergetni. mikor jönnek rá az emberek, hogy akkor hagyom le õket bringával, amikor akarom?
Írta 2005. február 11. - 22:55

én is.
du. 5-tõl meg már sötét van...nem lehet akkor elmenni szunyálni.
más:
ha az ilyen szalaghírdetésekre kattintok itt a fórumon meg a fõoldalon akkor azzal ugye jót teszek? Kattintás alapján kapjátok a hírdetõktõl a pénzt?
tegyen mindenki így.
ugysem ellenõrzi senki hogy végigolvasod-e a hirdetõ oldalát:)
du. 5-tõl meg már sötét van...nem lehet akkor elmenni szunyálni.
más:
ha az ilyen szalaghírdetésekre kattintok itt a fórumon meg a fõoldalon akkor azzal ugye jót teszek? Kattintás alapján kapjátok a hírdetõktõl a pénzt?
tegyen mindenki így.
ugysem ellenõrzi senki hogy végigolvasod-e a hirdetõ oldalát:)
Autist Team:)
Írta 2005. február 11. - 22:45

Aludni akkor szoktam ha álmos vagyok..
Írta 2005. február 11. - 22:44

feküdj le aludni+halgass zenét és kész. 30 perc se kell

Írta 2005. február 11. - 22:41

jah, bár én nem a várost nézem hanem a kis dunát, a parkot, a naplementét, ilyenek.
jót tesz....
de ma még ehhez sem volt kedvem ebben az idõben...
jót tesz....
de ma még ehhez sem volt kedvem ebben az idõben...
Autist Team:)