Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #1)
Indította
b
, 2002. február 15. 11:47
Írta 2005. március 16. - 10:27

régi szép idõk? mikor még lányoknak mutogattad ?
azt hiszem inkább nem megyek veled sehova

Írta 2005. március 16. - 10:27

Csak egy picit visszatérve a füttyögésre, milyen ember már az, aki még a fellépõ táncosokat is kifütyüli? Nekem a kokárdától tényleg akkor ment el a kedvem, mikor orrba-szájba hordta minden olyan egyén, aki meg akarta mutatni, hogy mekkora magyar, tényleg még májusban is. Rákay "Viva" Filippel az élen.
Amerikában meg tényleg minden bizbaszra rányomják a zászlót, és legtöbb kertvárosi ház kertjében ott lobog, akármilyen nap van. És ez nem csak szeptember 11 után lett igy, hanem elõtte is igy volt.
Amerikában meg tényleg minden bizbaszra rányomják a zászlót, és legtöbb kertvárosi ház kertjében ott lobog, akármilyen nap van. És ez nem csak szeptember 11 után lett igy, hanem elõtte is igy volt.
Írta 2005. március 16. - 10:16

Hogy én mennyi olyat csináltam..A legjobb a szigeten volt, páran letolt gatyával rohantunk egy nagyot.
Vagy a westend tetején seggmutogatás a lányoknak:D
jaj a régi szép idõk..
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. március 16. - 10:15

Írta 2005. március 16. - 09:43

(...)Pl minden norvégnak van a kertjében egy norvég zászló, és naponta fel-le húzzák. És nekik ez természetes, és én meg nem gondolom, hogy hibbantak, hanem hogy õk éreznek vmi olyat, hogy összetartoznak. Függetlenül attól, hogy épp milyen kormányuk van.
Észak. Más világ. Lasssssú, érintetlen, szépséges és - közép-európai ember számára - idegesítõen nyugodt.
Filmtipp: "Kikötõi hírek" (Shipping News)
"In idem flumen bis non descendimus"
Írta 2005. március 16. - 09:42

Van szemüvegem és bogárháló a bukón szóval a muslinca csak felkenõdik és meghal;)
Bezzeg a darazsak a mezben..ugye endroo?
Bezzeg a darazsak a mezben..ugye endroo?

Írta 2005. március 16. - 09:38

off (törölhetõ) szvsz a mostani állami ünnepek inkább arról szólnak, hogy az M...-nek a k..va anyját a F.. meg sz.pjon le. Néztem a tudósításokat és akármilyen oldal fõmuftija beszélt mindenhol voltak fütyülõk, fújjozók stb. Azok minek mennek oda? Egyébbként politika sux on
dig: vigyorgás közben muslincákra vigyázni
dig: vigyorgás közben muslincákra vigyázni

Írta 2005. március 16. - 08:54

Tamáska neked is mondom, azért mert nem hordod attól még nagyon is magyar vagy, csak esetleg nem tisztelsz egy hagyományt ami egy fontos, a magyarság szabadságával kapcsolatos eseménynek állít emléket a kokárda által IS!
Egyébként a tegnapi ünnepen három dátum volt kint lehet találgatni melyik;)
Na de a témát majd elõben ha feljön valahol mert itt nem fogják jó szemmel nézni fõleg hogy valaki farkast kiált.
viszont jejej süt a nap és király az idõ és remélem ma fullfaceben tekerek haza vigyorogva:D
Egyébként a tegnapi ünnepen három dátum volt kint lehet találgatni melyik;)
Na de a témát majd elõben ha feljön valahol mert itt nem fogják jó szemmel nézni fõleg hogy valaki farkast kiált.
viszont jejej süt a nap és király az idõ és remélem ma fullfaceben tekerek haza vigyorogva:D
Írta 2005. március 16. - 01:01

Jorci az ilyen képekért utállak 
nem azért mert amerika, hanem mert beach! meg sunshine! meg tavasz!
nem azért nem tettem ma kokárdát, mert mocskosrohadtszemét népellenség vagyok [jobbos/balos, ki huzza alá a neki szimpit], hanem mert nem találtam meg
najó nem is kerestem igazán.
de ez tényleg elég csúnya tendencia, hogy aki nem hordja, az nem is magyar. ne egy külsõség miatt váljon már valaki magyarrá.
tavaly volt divat [vagy azelõtt?] hogy a okosemberek még májusban is kokárdával mászkáltak, hogy hirdessék mennyire szeretik a déligyümölcsöt. nem érdekel engem hogy kire szavaztak, miért kell ezt mutogatni? röhej kategória.
/nem politizáltam, emberi hülyeségen mulattam/

nem azért mert amerika, hanem mert beach! meg sunshine! meg tavasz!

nem azért nem tettem ma kokárdát, mert mocskosrohadtszemét népellenség vagyok [jobbos/balos, ki huzza alá a neki szimpit], hanem mert nem találtam meg

de ez tényleg elég csúnya tendencia, hogy aki nem hordja, az nem is magyar. ne egy külsõség miatt váljon már valaki magyarrá.
tavaly volt divat [vagy azelõtt?] hogy a okosemberek még májusban is kokárdával mászkáltak, hogy hirdessék mennyire szeretik a déligyümölcsöt. nem érdekel engem hogy kire szavaztak, miért kell ezt mutogatni? röhej kategória.
/nem politizáltam, emberi hülyeségen mulattam/
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
vendég_fac€_*
Írta 2005. március 15. - 23:41

én a kokárdát is szívesen felveszem csak történtek dolgok amik egy idõre kétes érzelmûvé tették számomra 
Néha utálom ezt az országot, de valami mindig visszahúz és nehiszem hogy itt tudnám hagyni. Van valami kétes benne...
de szeretem.

Néha utálom ezt az országot, de valami mindig visszahúz és nehiszem hogy itt tudnám hagyni. Van valami kétes benne...
de szeretem.
Írta 2005. március 15. - 22:25

jaja, le is írtam, de inkább kitöröltem.
utána jöhetne a megmaradt, így feleslegessé vált 500as merci, és audi a8, valamint kedvezményes tarifás mobiltelefon osztogatás a népnek:-)csak az épületért tényleg kár lenne.
utána jöhetne a megmaradt, így feleslegessé vált 500as merci, és audi a8, valamint kedvezményes tarifás mobiltelefon osztogatás a népnek:-)csak az épületért tényleg kár lenne.
vendég_fac€_*
Írta 2005. március 15. - 22:23

a parlament népszerû?
azt nem bánnám ha oda berepülne csak mondjuk.. azért elég szép kis épület.

Írta 2005. március 15. - 22:21

mikor a parlamentbe/vmi nagy népszerû házba belemegy egy ûrrepülõ.
aminek igen kicsi a valószínüsége.
aminek igen kicsi a valószínüsége.
vendég_fac€_*
Írta 2005. március 15. - 22:19

ez nem csinált nacionalizmus. ez a világ legnagyobb nacionalizmusa szeptember 11 után mindenházra kirakták a zászlót itt mokor lenne ilyen?
de nem is kell
de nem is kell
Írta 2005. március 15. - 22:11

kijeza a jollakott napkozis?!
ok igy vannak nevelve!
mint nalunk a ...
ok igy vannak nevelve!
mint nalunk a ...
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2005. március 15. - 21:42

szép teremtések vannak a kép jobboldalán!
:-) ez a csinált hazafiasság meg nagyon ari.
de legalább nem szégyelik hogy...
:-) ez a csinált hazafiasság meg nagyon ari.
de legalább nem szégyelik hogy...
Írta 2005. március 15. - 21:42

Eh;)de ilyet ne linkelj be jorus mert mingyárt jönnek a habzószájú acsarkodók hogy miért vagy te amerikában speckó pólóban;)
Írta 2005. március 15. - 21:40

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2005. március 15. - 21:39

Na úgyhogy beszéljünk faszságokról mert már kezdem magam idegennek érezni;)
Írta 2005. március 15. - 21:38

Dig: hát igen is, meg szerintem nem ilyen egyszerû is, de ez már egy más téma és hosszú....
LL: nyugodj meg, a szinvonalat megütjük mi is bûnözés terén, csak kevesebben vagyunk és más a kultúra.
LL: nyugodj meg, a szinvonalat megütjük mi is bûnözés terén, csak kevesebben vagyunk és más a kultúra.
Aktuális civil