Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
19790 hozzászólás a témában

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
a francba most megint törhetem magam. régen olyan könnyû volt ötcsillagosnak lenni :cry:

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Mire? :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
újonc 0
vendég 50
fórumtag 300
addikt fórumozó 1000
törzsvendég 2500
intravénás fogyasztó 4000
phorumus maximus 6999

de ez ne "inspiráljon" senkit tõmondatok gyártására!
"In idem flumen bis non descendimus"

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
500, 1000, 2000 asszem

Aktuális civil

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
Akkor egy kérdés {aug.20ig úgyse lssz füttyögés:)}
rákerestem de nem találtam azt hogy a név alatt mi határozza meg a címet (??) szóval hogy újonc ,tag,vendég . gondolom a hozzászólások száma . de menyi után változik?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Verekedés közben focimeccs törjön ki :D sztem hanyagoljuk a politikát, kár, hogy idáig süllyednek emberek. Épp eléggé meghatároz sztem mindent manapság a politikai hovatartozás, hajlamosak e szerint kategorizálni a másikat.

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég

Mer' az a trendi..

Aztán hirtelen itt lesz a nyár 40 fokkal... :(

Csak hagy jöjjön a 40°C !!!
A lényeg hogy süssön a nap és +10°C fölött legyen a hõmérséklet a többi kit érdekel. Menjünk tekerni, sétálni akár mit ! Élvezzük a tavaszt!
Sajna itt kell bent puunyadnom szombatig De utánna :D:D
Tisztára újjászülettem ebben a jóidõben:)

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
a "riport" alany konkrétan volt a hibbant tata volt. Tudom hogy elég széles köre van a fütyölgetõsöknek:(
Nem lenne szabad hogy a politika ennyire meghatározó legyen akkor már inkább focimeccs miatt verjék egymást az emberek az ünnepek tiszetességét meg hagyuk meg. Megérdemelnék elõdeink, hõseink. Akikre emlékeznünk kéne.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Mer' az a trendi..

Viszont jön a tavasz, a kis pimasz, végre már 17 fokot is mondtak mára! Aztán hirtelen itt lesz a nyár 40 fokkal... :(

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás

Egy hibant vény f*sz volt
ennyit errrõl.

csak az a gond, hogy ahogy elnéztem a közvetítésekben, nemcsak a hibbant papperek meg mammerek fütyültek, meg nemcsak a kopasz majmok, hanem jólöltözött, értelmesnek kinézõ emberek is, akinek az arcán egyébként látod, hogy ismeri azt a fogalmat, hogy gondolat...és ez ilyesztõ kicsit, mert mûvelt, értelmiségi embereket tud pár politikus úgy befolyásolni, hogy kilépnek önmagukból, a felettesénüket széttiporva....
és egyre többen politizálnak...láttam egy srácot, nem lehetett több 20-nál, egy párt nevét és emblémáját viselõ zászlóval siettet gondolom valamelyik gyûlésre...eszem megáll...itt a jóidõ, szünnap, ahelyet, hogy sportolna, sétálna, dugna, vagy csak ülne otthon, inkább megy politikust hallgatni...meg fütyülni
Van állásom...:bananadan

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

ha küldenek nekem egy vázat ámerikából, akkir azt a postás kihozza nekem házhoz? vámmentes értékü

Elvileg mindegy mi van a csomagban, kiviszik hazhoz. Erdekes modon pesten belul valamit kivisznek valamit nem. A multkori csomagomert peldaul be kellett menni, m meg szo nelkul kihoztak egy masikat. Persze mindketto vammentes volt. Mikor milyen kedvuk van...
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Sztem biztos cukorkát osztogattak a tömegben és ettõl módosult tudatállapotba került... :D

:P Igen, ez a magyar jogállamiság...

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
elvileg igen.
Pl nekem kb tíz perce derült ki hogy me sem jön semmi.
Pedig már itt van.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ha küldenek nekem egy vázat ámerikából, akkir azt a postás kihozza nekem házhoz? vámmentes értékü
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
nekem 8 Csak tisztelhetnék a többséget. Azthiszik azé mert vki bunó akkor neki van igaza

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Sztem biztos cukorkát osztogattak a tömegben és ettõl módosult tudatállapotba került... :D

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
egyszrer valamelyik ünnepünkkor szerintem októberi, meg akartak interjuvolni egy fütyölõst. De nem jött össze, értelmes kérdeseket tettek fel Pl: MÉÉ fütyül? de csak fújta tovább a fütyülõjét :D Lehet nem szoltak neki, hogy már vége van az ünnepségnek:D
Egy hibant vény f*sz volt
ennyit errrõl.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Gyerekek nem kéne politizálni mert jön az admin!;)

Ja és 3000.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Csak egy picit visszatérve a füttyögésre, milyen ember már az, aki még a fellépõ táncosokat is kifütyüli? Nekem a kokárdától tényleg akkor ment el a kedvem, mikor orrba-szájba hordta minden olyan egyén, aki meg akarta mutatni, hogy mekkora magyar, tényleg még májusban is. Rákay "Viva" Filippel az élen.

Amerikában meg tényleg minden bizbaszra rányomják a zászlót, és legtöbb kertvárosi ház kertjében ott lobog, akármilyen nap van. És ez nem csak szeptember 11 után lett igy, hanem elõtte is igy volt.

Rákay Kálmán - csak mert gyûlölöm ezt az egész hazai piszlicsáré "sztárcsinálósdit".

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

régi szép idõk? mikor még lányoknak mutogattad ? :D azt hiszem inkább nem megyek veled sehova

:D gyere nyugodtan manapság így öreg fejjel csak kilógatom szelíden;)