Koszi Wanna!
En nem neztem ezt a szutykot, de jot en sem hallottam. Inkabb neztem szoksom szerint a helyszineloket. Az egyetlen rendes csatorna a eurosport meg a viasat. Bar a viasat is eleg korlatoltan. Miert nem csinalnak olyat hogy a nezok szavazhatnak neten hogy milyen regi filmeket vegyenek elo? Pl ALF:D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #1)
Started by
b
, 2002. February 15. 11:47
Posted 2005. April 01. - 13:59

Posted 2005. April 01. - 13:03

Hát két héten belül megyek én is valamikor fogasozni ha mindeigaz. Ha addig tudsz várni, majd megdobállak vele.
Edit:ez az oldal amúgy tényleg zokott futni már pár hete használom és látám hogy jó.
Kérdés:a betûszínt be lehet állítani úgy, hogy megmaradjon?
Edit:ez az oldal amúgy tényleg zokott futni már pár hete használom és látám hogy jó.
Kérdés:a betûszínt be lehet állítani úgy, hogy megmaradjon?
Posted 2005. April 01. - 13:01

hát sajnos nem vagyok járatos ebben, mert ált nem szoktak mûködni szóval inkább CD-n érdekelne;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Posted 2005. April 01. - 12:59

http://e-torrents.sytes.net
Ez egy magyar torrent oldal, most éppen szerver váltás van de elvileg ma v. holnap folytatja a mûködést.
Ez egy magyar torrent oldal, most éppen szerver váltás van de elvileg ma v. holnap folytatja a mûködést.
Posted 2005. April 01. - 12:57

Dig:videocd-n le lehet tölteni az endlessrõl ha a filmre gondoltál
Ha tudnám most mit mondtál:D
Posted 2005. April 01. - 12:56

Dig:videocd-n le lehet tölteni az endlessrõl ha a filmre gondoltál
Posted 2005. April 01. - 12:56

A gáme, vagy a film?
A film alapvetõen de ha van játéban is arra is vevõ vagyok!
Mert a kedvenc témám;)
vendég_Charon_*
Posted 2005. April 01. - 12:53

Posted 2005. April 01. - 12:48

Nincs meg valakinek a constantine?:cry:
Kell, akarom.
Kell, akarom.
Posted 2005. April 01. - 12:47

hátdehát az a lényeg, hogy a fábrit el lehessen adni nagyonszofisztikáltnak meghogy a sok történetnélküli filmet újra levetíthessék. országos tvpremier! ugye.
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Posted 2005. April 01. - 12:06

juj gyerekek.
tegnap reggel nem tudvan aludni vegig bamultam a tv musorokat amik reggel mennek
ilyen mokka meg reggeli meg mittomen mik meg.
hu bazz meg ilyen extra gagyi ocsmany ocsó szötty musorokat.
nem lehet jellemezni egyszeruen.
aztan este haverek felkeltettek, bejottek hozzam, es feltettek a kerdest, hogy bele lehet-e nezni az aranycsirkebe.
hibaztunk.
tenyleg nem lehet, hogy aprilisi trefanak szantak?
mert meg annak is eros
tegnap reggel nem tudvan aludni vegig bamultam a tv musorokat amik reggel mennek
ilyen mokka meg reggeli meg mittomen mik meg.
hu bazz meg ilyen extra gagyi ocsmany ocsó szötty musorokat.
nem lehet jellemezni egyszeruen.
aztan este haverek felkeltettek, bejottek hozzam, es feltettek a kerdest, hogy bele lehet-e nezni az aranycsirkebe.
hibaztunk.
tenyleg nem lehet, hogy aprilisi trefanak szantak?
mert meg annak is eros
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2005. April 01. - 11:41

Posted 2005. April 01. - 11:32

Posted 2005. April 01. - 11:23

ezt nem láttam de tipikus.
Sokan csak Fábry miatt nézték a "mûsort".
Sokan csak Fábry miatt nézték a "mûsort".
Posted 2005. April 01. - 11:21

az elején megmutatta a fábri hogy õ tulajdonképpen abban jó, hogy órákon keresztül mesélje a történeteit. ezzel akár meg is lehetett volna tölteni a 2 órát és akkor lett volna valami színvonala a mûsornak. erre 5 perc után integetnek neki hogy húzzon a színpadról mert esztike nem tudja bemondni az emelt díjas sms számát :mybad:
Posted 2005. April 01. - 11:17

rég voltam már ilyen ideges tv mûsortól de az aranycsirkének sikerült megütni a szintet.
több mint 2 órán keresztül bemutatták a semmit.
Fábryn is látszott, muszály ott lennie.
több mint 2 órán keresztül bemutatták a semmit.
Fábryn is látszott, muszály ott lennie.
Posted 2005. April 01. - 11:11

Én örülök hogy Pannán öltöny volt így legalább nem láttam hogy köldökig lógnak a mellei.
Timkó meg narkós vagy csak simán idegösszemlása volt ?élõ? adásban.
Az hogy Koltai nyert meg egy nagy faszság, bár aki csókos ertéleknél annak minden sikerülhet.
Szánalmas szar.
Eddig sem néztem ezt a vérlázítóan primitív csatornát de ezután meg végképp nem fogom.Egyedüli kivétel Fábry.
Timkó meg narkós vagy csak simán idegösszemlása volt ?élõ? adásban.
Az hogy Koltai nyert meg egy nagy faszság, bár aki csókos ertéleknél annak minden sikerülhet.
Szánalmas szar.
Eddig sem néztem ezt a vérlázítóan primitív csatornát de ezután meg végképp nem fogom.Egyedüli kivétel Fábry.
Posted 2005. April 01. - 11:08

szvsz csináltak egy fábrisót (még dízájncenter is volt) kiegészítve egy kis vajóvijágos szavazós + országtesztjés smsben válaszolóssal. a lényeg, hogy minnél több jöjjön be az emelt díjas sms-ekbõl :mad:
azt a p.csát (timkó eszter) meg honnan ásták elõ és fõleg minek? tényleg nincs egy használható mûsorvezetõ az egész rötyölklubbon? példát vehetnének a rai 1-3 ról. esküszöm még a kölyökidõ nóri is jobb lett volna, vagy a csárdás petra
szegény pannát meg ennyire útálják arrafelé? ráadják azt a 3 számmal nagyobb öltönyt + PIROS csokornyakkendõt és leöntik fél lityi hajolajjal. szerencsétlen
egész jó viszont az index cikk.
azt a p.csát (timkó eszter) meg honnan ásták elõ és fõleg minek? tényleg nincs egy használható mûsorvezetõ az egész rötyölklubbon? példát vehetnének a rai 1-3 ról. esküszöm még a kölyökidõ nóri is jobb lett volna, vagy a csárdás petra
szegény pannát meg ennyire útálják arrafelé? ráadják azt a 3 számmal nagyobb öltönyt + PIROS csokornyakkendõt és leöntik fél lityi hajolajjal. szerencsétlen
egész jó viszont az index cikk.

Posted 2005. April 01. - 11:00

jajdesz.r volt tegnap a retekklubbon az a aranycsirkés gebasz. Szerintem. kb 10percig birtam nézni.
direkt ki van adva nekik, hogy csak ótvar nézhetetlen mûsorokat csinálhatnak? vagy mi?!
direkt ki van adva nekik, hogy csak ótvar nézhetetlen mûsorokat csinálhatnak? vagy mi?!
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2005. March 31. - 22:12

Dehogy kéne, TAJVANI !

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.