MOHUS:Te voltál a fogason szombat délelõtt aki köszönt nekünk?Merida+Reba.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
RAUH-Welt
B E G R I F F
Polarix Man, nincs jogosultságod a lap megtekintéséhez. Ennek az alábbi okai lehetnek:
Hozzáférésed nem ad jogosultságot ehhez a mûvelethez. Más felhasználó hozzászólását próbáltad módosítani, esetleg adminisztratív mûvelethez akartál
hozzáférni?
Ha hozzászólni szerettél volna, de nem sikerült, akkor az admin felfüggeszthette a hozzáférésed vagy felhasználóneved még aktiválásra vár.
Nem tartottad be a fórumszabályzatot, így átmenetileg - esetleg véglegesen - kitiltottak a társaságból...
NE ÍGY! NE ÍGY!
NE ÍGY! NE ÍGY!
Meg mióta álmomban megöltem vérszemet kaptam:D
Kézipoggyász szállítása
Minden utas legfeljebb 2 db 40x50x80 vagy 2 db 20x20x200 cm méretet meg nem haladó, egy személy által hordozható, a fel- és leszállást nem akadályozó kézipoggyászt, illetve 1 db szánkót, 1 pár sílécet, 1 köteg becsomagolt facsemetét, 1 db gyermekkocsit szállíthat díjtalanul.
A HÉV-en 1 db 100 x 100 x 200 cm-t meg nem haladó túlméretes tárgy szállítható a kocsik piktogrammal megjelölt peronján, ennek szállításához egy teljesárú menetjegyet szükséges váltani.
A jármûvekre nem szabad felszállni olyan tárgyakkal, amelyek balesetet, kárt vagy szennyezést okozhatnak.
Kerékpár csak a HÉV vagy a fogaskerekû kijelölt kocsijaiban szállítható, a vonal teljes hosszán egy vonaljegy érvényesítésével. A HÉV-en egy peronon legfeljebb 4 kerékpár, a fogaskerekûn a kijelölt kocsikban a piktogrammal jelzett helyen egyidejûleg legfeljebb 8 kerékpár szállítható. A jelzés nélküli kocsikban kerékpárt szállítani tilos.
miert?
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.