Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #1)
Írta 2005. április 15. - 09:18

Írta 2005. április 15. - 08:59

a dóris változat jobban tetszik, de az is csak dangerboy-jal ér valamit. 200/130 elég vicces.
Azt hittem hogy mész a maliba monstert venni;)
Szerintem ez a linkplate csere hülyeség.
Aki nagyobb utat akar vegyen olyan vázat ami mozog annyit hogy.
De egyébként simán megleszel.
Csak hozz pár pót fékpofát ha nem úgy tervezel menni mint vole:D
Oláh eksön, izé X-bike-nak van illetve volt.
Most Stab+888 de már árulj a vázat, biztos supreme-t vesz.
Írta 2005. április 15. - 08:56

a dóris változat jobban tetszik, de az is csak dangerboy-jal ér valamit. 200/130 elég vicces. bár én úgy emléxem hogy vkinek a fórumon van a 150-es stinkyben monsterehttp://photo.pinkbik...pbpic379242.jpg endroo így nézzen ki a bringád leogangban;)
Írta 2005. április 15. - 08:52

Az igazi grafesek, nem festenek lakóházak falára, szerintem kicsit el vagytok tévedve.
Pont leszarom hogy aki osszefujja a vagonokat, feluljarokat, koztereket, buszokat, hazakat azok "igazi" graffitisek vagy sem.
Aki ilyet csinal, annak szivesen eltornem a kezet.
felszereltek kamerat ami fel is vette a csaveszt ,de igy se csinalt semmit a rendorseg. Majd megunta a baratom bennmaradt este es vart a kezeben egy vas csovel. Meg is jott az ipse kapott egyet a kezere ...... azota nem jar a kornyekre.
Tokeletesen egyetertek a sraccal, en is valoszinuleg ezt tettem volna. Amig meggyogyul a keze majd elgondolkodik, hogy legkozelebb mit csinal. Miutan a harmadik keztorese begyogyul valszeg egy eletre felhagy ezzel a baromsaggal.
Megjegyzem amit te linkeltel Shaun, az teljesen mas tema.
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. április 15. - 08:42

Biztos:D bár érdekes érzés lehet.ezzel lehet biciklizni is ? :chin:
JAJ:Boldog születésnap kedves nagykorúságod kapúját frissen átlépõ Lord Leslie.Sok csajt és pénzt kívánok neked a "felnõtt" (eh eh) éveidre, találd meg az integritást és az egyensúlyt az életben.ZEN.
Írta 2005. április 15. - 08:39

ezzel lehet biciklizni is ? :chin:http://photo.pinkbik...pbpic379242.jpg endroo így nézzen ki a bringád leogangban;)
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey
Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:
Írta 2005. április 15. - 08:38

Írta 2005. április 15. - 08:35

Írta 2005. április 15. - 08:31

Graf:Ha kijelelölt falre fest nekem tök mindegy, nem érdekel.
Csak ne a házakra/vagonokra/autókra nyomja a rajzait.
Ezzel 100%ig egyet ertek.
Tom Ritchey
Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:
Írta 2005. április 15. - 08:22

Itt a fogasnál annyi hazugság meg feltupírozott sztori van hogy nem lehet bizton állítani..nekem is csak mondták nem láttam.
Az tuti hogy a buszon õ vandálkodott azért még lógok neki egy két dologgal..de én õszintén mondom hogy azóta nem láttam egyszer sem!
Graf:Ha kijelelölt falre fest nekem tök mindegy, nem érdekel.
Csak ne a házakra/vagonokra/autókra nyomja a rajzait.
Írta 2005. április 15. - 07:20

Amennyire en tudom a grafftisek meg a tag-elok mas csoport.Utobbit csinaljak a tizeneves sutyerakok,akiknek le kene torni a kezet.Elobbit ertelmes emberek,akik nem graffitiznek oda ahova nem kene,es amit csinalnak az szep,dekorativ,es sztem jo dolog.Lehet h hulyeseget modtam,de sztem nem kene osszekeverni a kettot.A Dh-sok se orulnek amikor sok fogasoznijaro buko nelkul cigizos bazmegelos stb arcokkal azonositjak oket
En nem keverem nem azonositom azert irtam ,hogy TAG es

Tom Ritchey
vendég_rvilike_*
Írta 2005. április 15. - 07:17

Írta 2005. április 15. - 07:10

EGyik baratomnak van egy boltja ,amit rendszeresen osszefujtak tag ekkel es hat ezt mindig ugye le kellet mosni es ujra festeni ,mert nem lehet ugy hagyni.
Szoltak rendorsegnek semmi

felszereltek kamerat ami fel is vette a csaveszt ,de igy se csinalt semmit a rendorseg. Majd megunta a baratom bennmaradt este es vart a kezeben egy vas csovel. Meg is jott az ipse kapott egyet a kezere ...... azota nem jar a kornyekre.
Tom Ritchey
Írta 2005. április 15. - 06:39

egésze konkrétan melyik hozzászólásomba kerültél szóba mint graffitis? csak hát ugye akinek nem inge ne vegye magára ... sajnos nem tudok szólni nekik mert mint minden rendes ember az éjszakát alvásra a nappalt meg munkára és szórakozásra használom. valahogy a bûnözök fordított életvitele nem fekszik nekem, elnézést kérek.azzal hogy engem cseszegetsz nem lépünk elõre semmit
menjen mindanyiótok oda egy épp festõ krúhoz és mondja el a véleményét
mert igy online mindenki kurva kemény.
shaun: ááá inkább nem mondok semmit. barátod meg vegyen egy kamiont és airbrush atán mehet kiállításokra is. amit meg linkeltél valszeg felkérésre készült és ilyesmire is fordíthatnák a tehetségüket.
szerintem nem a szedõ, hanem vki akinek kicsinyítõképzõ van a nevében és elõszeretettel köpködi a biztonsági õröket

Írta 2005. április 15. - 03:59

Mindenki azzal jön, hogy a Parlamentet, meg a Nemzeti Múzeumot..., láttatok már olyat, hogy ilyen épületre fújnának? szerintem nem.
Az igazi grafesek, nem festenek lakóházak falára, szerintem kicsit el vagytok tévedve.
A linkelt képen lévõ téglafal sem hiszem, hogy egy sétálóutcában lenne, sokkal inkább egy világvége, sarkonjobra hely egy olasz város peremkerületében, ahol senkit sem zavar. Ez utóbit szinte biztosra mondom, mivel a középsõ rajz alkotóját "STIK" személyesen is ismerem. Nem ez az egyetlen extrém dolog az életében, mastres világbajnok BMX-ben... és izmos, nem 17éves és értelmes, inteligens.
Akik meg a lakóházakat, kocsikat "díszitik", na azok a tizenévespöcsök akiknek semmi közük a graffitihez.
Mûvészet vagy rongálás? Mindenki döntse el maga. Nem hiszem, hogy megéri ezen vitatkozni...
http://www.graffiti...._zdjecie_wp.jpg
Mék láv, not vór! Flávör pávör
Písz
Írta 2005. április 15. - 01:30

leszivhat.
ha meg tudjatok melyik kis csincsei buzi vagja szet a kocsit akkor alazzatok be.
ha hagyjatok, hoyg ezek a kis buzik ott jatszadozzanak akkor ti is veluk vagytok.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2005. április 15. - 00:23

most bajom esik me kimondtam a nevét?

félek

RAUH-Welt
B E G R I F F
vendég_fac€_*
Írta 2005. április 15. - 00:01

Kihagyok egy fél napot és fél órán keresztül kell olvasgatnom a beszólásokat
Kár hogy kimaradtam:( nagy volt a pörgés,de látom sikerült témátváltni vagy...
Írta 2005. április 14. - 23:01

aha
bighit lolka.
uj szponzor u know:-D
kb annyira szponzor mint amennyire huti és stefi szponzorált:D
Írta 2005. április 14. - 23:00