Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
19790 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
komolyan nézitek? részvét.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

engem érdekel, de nekem tökéletes a testem :D

A tiéd az:Dfõleg a hajad.Szánsájn barbi.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

OMG
Nici Belucci VS Fresh Andi

:X

Nici?:D

Na.Gecik.Sok a köcsög.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
OMG
Nici Belucci VS Fresh Andi

:X
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
MKSZ rendkívüli közgyûlés : http://forum.bikemag...read.php?t=1910

Ez meg mi?

Revolution ?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
engem érdekel, de nekem tökéletes a testem :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
engem meg nem erdekel, hogy igy nezek ki.
8-)

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Elhiszem, de akkor ez is egyén függõ, mert émmeg leszarom, hogy az arc, akivel felváltva nyomok, mondjuk kétszer annyivel csinálja ugyanazt. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
persze ha csirke vagy, mint én, akkor igenis frusztrál, ha mások után le kell pakolni 100 kg-nyi sulyt a géprõl....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
amugy meg hova akarsz gyurni?
teljesen normalis testalkatod van.
nem egy tipik bringas, mint pl nekem.
/~30cm-s kar, most mar csak 62cm-s comb/

amugy idonkent kulon jol jon az ilyen nagy allatok ismerettsege. 8-)

vagy jarj maszni
vagy uszni

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Köszönöm és köszönöm és köszönöm Mindenkinek, aki tegnap személyesen, emilben, telefonon, SMS-ben, PM-ben, és a Fórumokon felköszöntöttek!

Tegnap a Hõsök terén mellénk került F1 srác, és érdeklõdött, hoy vajh jön-é a Varga család? Mondom aha, az ki? :D Aztán leesett. A horizont alján, ahol egybeér a földdel, láttam két felhõfoszlányt a ragyogó égen, úgyhogy biztosítottam az érdeklõdõt, hogy Rob ien idõben biztos nem hozza elõ a gépét. :D

Lust: fekvenyomáshoz mindenképpen kell 20-as tárcsából legalább 2db. Ha teljesen alapról kezded, 3-4 hónap múlva akkoris röhögve nyomsz majd 60-70 kg-kal. Vállazni 10-esek a nagy rúdra, karozni 5-ösök, 2.5-esek fognak kelleni. Feltételezem azért úgy nagyjából tisztában vagy vele, hogy mien izomcsoportokat és hogy szeretnél edzeni, illetve, hogy ezek fejlesztésére melyek a megfelelõ gyakorlatok, azok hogyan szabályosak, mit nem javasolt, mit hogyan, stb. Ugye?

Egyébként nem értem ezt a konditerem-parát. Ahova én lejárok ott is vannak S8-as arcok, kopaszmergásból meg egész kis brigád van, de csak addig furák, amíg meg nem ismered õket. Õk olyanok - elfogadva. Én ien vagyok - elfogadva. Dumálgatunk, együtt edzünk, segítünk egymásnak, etc. Persze ha nem, nem.

Különben pedig szerined vkit is érdekel egy teremben rajtad kívül, hogy mennyivel nyomsz? Téged meg mért zavar, hogy vki többel nyom? Legyen neki, kit érdekel? Ez olyan, mintha nem mennél az utcára bringázni, mert hátha vkinek nagyobb tárcsája, vagy telója van. Szerintem. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
én se maradjak már ki

boldog szülinapcsi Jé.

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

-=[bera]=-

-=[bera]=-

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás
Boldog szülinapot Jorus, most néztem csak a kezdõlapon!
-=[BALATONFÜRED REPRAZENT]=-

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
köszi.

aham, akkor lehet, hogyberuházok rá..mondjuk ha megveszem, akkor egy darabig csak a padot fogom tudni emelgetni, metr nem lesz pénzem a súlyokra..:)...tényleg.. hogy érdemes venni õket? inkább kicsibõl sokat, vagy csak pár darab 20 kilóst....

persze nemhiszem, hogy egybõl nagyon szükségem lenne a nagy súlyokra..:)
Van állásom...:bananadan

Kutyanyul

Kutyanyul

törzsvendég

• fórumtag
  • 644 hozzászólás
Hepibörzdéj Jorus koma!
Egy barátságos varacskosdisznó vagyok tulajdonképpen.
És teljesen Bogaras is.:brum:

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Pl. én vettem a Tescoban egy haspadot, 1 éve volt 8e, és teljesen bevált. Annyi, hogy nem lehet állitani a dõlésszöget, fixen 45fok. Mondjuk a fekvenyomópadot se igazán tudják elbaszni. A súlyokból érdemes jót venni, mert azok legalább hitelesitettek, és tényleg annyival nyomsz, ami rá van irva.

ps: jól néz ki a Speckó

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
a kondibérlettel az a gond, hogy egyrészt drága, meg némiképp frusztrál, hogy amíg én szenvedek a rúddal, addig mellettem egy férfiimitátor izomagyú 600 kilóval melegít bicepszre..meg utálom az ilyen konditerembejárokA8-alcsávókat...a közelünkbe meg putribb terem nincs...

a strandszezon annyira nem érdekel, lévén hogy úgy nõttem fel, hogy profilból alig láttak..:) (najó, azért ennyire nem), meg a barátnõmet ez nem hatja meg, de kiürítettem otthon egy szobát, hogy ott lesz fekvenyomópad meg haspad, meg kézi súlyzók (ezek már megvannak)....

pl a corában volt egy fekvenyomópad, amin valami comb-erõsítõ is volt 22e-ért..az nagyon gagyi??? láttam valami profi márkából egy egyszemélyes ülõkét, ami arra jó, hogy bekössem rajta a cipõmet, 60ezerért....pff

asszem én sem maradhatok ki a sorból, szóval rúgjon meg a ló Jorus koma....(azt hittem, fiatalabb vagy)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
énis boldog szülinapot...

és egyre jobbak az írásaid,pedig régen nem tetszettek ;)

szerintem vegyél egy kondi bérletet,ott full profi gépekkel lehet dolgozni és ahoz képest ocsó...

vagy vegy kél egy pár 5kilós sulyzót.
ha még anyira nem akor velgyél egy pár 2,5et,és lehet kapni un bokasulyt 2,5 kilóban.
ez futáskor vagy karon napközben is használhatod,de ha már megerõsödtél akor a sulyzóra tehetetd igy hip-hopp 5kilós...

strandszezon közeleg mi!? ::)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT JORUS KOMA! :impra:

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
Sziasztok!

Kéne egy kis segítség....

Szeretnék otthonra egy fekvenyomópadot+súlyokat.

Nem nagyon ismerem a hazai kínálatot, természetesen szeretném minél olcsóbban megúszni, de olyat sem szeretnék venni, ami szétmegy hamar...

VAn valakinek tapasztalata a témában?

Nézegettem multifunkciós dolgokat is de azok már szörnyen drágák....

kislust