Ha már 2nknél így van, akkor biztos nem rendellenes reakció a szervezettõl...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #1)
Indította
b
, 2002. február 15. 11:47
Írta 2005. június 05. - 20:26

Írta 2005. június 05. - 20:23

Jaja, (jó)pár év piálás után normális ember már képtelen meginni a sok kommersz sz@rt.Én is így vagyok ezzel,
De nem azért mert jobban bírjuk, igényesebbek lettünk...
Ha meglátom(!) a Péter Pál termékcsalád bármely árucikkét, kavarogni kezd a gyomrom. Ha beleszagolok, a róka ellen kell küzdenem és fél percig ráz a hideg...
Ugye ez teljesen normális?
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.
Írta 2005. június 05. - 20:21

az a váz...szegény....
jéger citrommal ...áááh
nyamm
(elõtörtek a tegnap este emlékképei...)

jéger citrommal ...áááh
nyamm
(elõtörtek a tegnap este emlékképei...)
Autist Team:)
Írta 2005. június 05. - 20:17

Nekem regi vagyam egy falusi bringa. Dogcedulaval a villan. Csomagtarto. Es fontos az is, hogy a tamvilla es a lancvilla talalkozasa csavarral legyen osszekotve. Megtanulnek hozza postasan felszallni, es teljes lenne az osszkep. De komolyan:)
Írta 2005. június 05. - 20:15

dig ugyi vagy!
milyen kullot tortel?
vmi csoro boltba/szervizbe be kell vinni ilyenkor a dolgokat
vki mindig szeretne osszeepiteni 0ft-bol egy bringat, az tuti
DT 2.0
De bírok rájönni mi volt a gáz..
Már abban sem vagyok biztos hogy nem azért estem el mert kiszakadtak a küllõk.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. június 05. - 20:14

Én is így vagyok ezzel,
Írta 2005. június 05. - 20:13

dig ugyi vagy!
milyen kullot tortel?
milyen kullot tortel?
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2005. június 05. - 20:05

Basszus, mostmár komolyan bosszant a dolog:( Kicsit ütött-kopott volt, de semmi komoly.
Elõször gondoltam lesz majd belõle egy jó kis városi gép, de aztán bekerült a képbe egy trekking, 28"-os kerekekkel, õ lett a befutó.
Megkérdeztem még pár ismerõst, de senkinek nem kellett.
Emiatt kellett meghalnia...
R.I.P. baby!
Shaun-Palmer: Jah, a régi szép idõk :beer:
De ma már...
...ma már sokkal többet költök piára, mint gimiben:D
Elõször gondoltam lesz majd belõle egy jó kis városi gép, de aztán bekerült a képbe egy trekking, 28"-os kerekekkel, õ lett a befutó.
Megkérdeztem még pár ismerõst, de senkinek nem kellett.
Emiatt kellett meghalnia...
R.I.P. baby!
Shaun-Palmer: Jah, a régi szép idõk :beer:
De ma már...
...ma már sokkal többet költök piára, mint gimiben:D
Írta 2005. június 05. - 20:01

kala törölj a privi üzijeidbõl

/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2005. június 05. - 19:59

A Mi Osztálykirándulásainkon is voltak részegek...
:beer: :tank: :matahara: :puke:
:beer: :tank: :matahara: :puke:
Írta 2005. június 05. - 19:53

Jönnek a részekek.
Ettõl jók az ilyenek, lesz majd mire emlékezni sok év múltán is.Ja nekem is szólhattál volna, én is örültem volna.Mindenki szóljon ha lomtalanítani akar valamit!!Sztem nagyon sokan örülnének ilyesminek.

Ettõl jók az ilyenek, lesz majd mire emlékezni sok év múltán is.Ja nekem is szólhattál volna, én is örültem volna.Mindenki szóljon ha lomtalanítani akar valamit!!Sztem nagyon sokan örülnének ilyesminek.
Írta 2005. június 05. - 19:51

Úristen
ilyet miért tettél?!?
mit vétett az a váz?
nekem a legkisebb tönkrement csavart sincs szívem kidobni...:-/
szóltál volna,átveszem:-)
ilyet miért tettél?!?
mit vétett az a váz?
nekem a legkisebb tönkrement csavart sincs szívem kidobni...:-/
szóltál volna,átveszem:-)
Írta 2005. június 05. - 19:48

Dig: Gyönyörû munka! :clap:
Nálunk most van lomtalanítás, a '98as magellan scutum vázamnak pedig már rég leáldozott az ideje... Kitettem szépen, viszem ki a többi lomot, erre ott áll egy lada, és a tulajdonos (ha igaz) -mellesleg "akikrõl nem beszélünk" kategória- megkérdi h alumínium-é a váz. Mondom nem, cr-mo. Csodálkozik, mondom acél.
"Ja, nembaj azé' elviszem."- Ekkor döbbentem rá hogy egy lelketlen SINTÉRnek asszisztáltam:( Mennyi lehet a vas kilója? 200? 300? Naív voltam, azt hittem vkinek jólesz még, de 1értelmû hogy a MÉHben köt ki...
Szal ezúton üzenném az ex-vázamnak: Ne haragudj, nem akartam hogy így legyen vége! :cry:
Sosmogyika: Biztos király volt az osztálykirándulásotok, de a harmadik mondatod után képtelen voltam továbbolvasni a HSZed, megfájdult a fejem a helyesírási-hibák kibogozásától...
Nálunk most van lomtalanítás, a '98as magellan scutum vázamnak pedig már rég leáldozott az ideje... Kitettem szépen, viszem ki a többi lomot, erre ott áll egy lada, és a tulajdonos (ha igaz) -mellesleg "akikrõl nem beszélünk" kategória- megkérdi h alumínium-é a váz. Mondom nem, cr-mo. Csodálkozik, mondom acél.
"Ja, nembaj azé' elviszem."- Ekkor döbbentem rá hogy egy lelketlen SINTÉRnek asszisztáltam:( Mennyi lehet a vas kilója? 200? 300? Naív voltam, azt hittem vkinek jólesz még, de 1értelmû hogy a MÉHben köt ki...
Szal ezúton üzenném az ex-vázamnak: Ne haragudj, nem akartam hogy így legyen vége! :cry:
Sosmogyika: Biztos király volt az osztálykirándulásotok, de a harmadik mondatod után képtelen voltam továbbolvasni a HSZed, megfájdult a fejem a helyesírási-hibák kibogozásától...

Írta 2005. június 05. - 19:21

Hú nagyon kalandos osztálykirándulásunk volt.9 ora korul kint ülünk a tûznél ekkor jön 1 csoport részek csákókám.Átmásznak a kerítésen (full be voltak állva azt se még a nevüket se tudták) nekiálltak '' beszélgetni" a lányokkal.Kijön azt osztfönk és elküldi öket.Ezt megcsinálták egymásután 4 szer.Utána nekiálltak kommandózni ekkor még tök vicces volt az egész.Részegen rohangállatk föl-alá és próbáltak bejönni.Ez volt úgy 11 körül.A tanár bezárta az ajtókat.Ekkor nekiálltak berugdosni az ajtót.Rájöttek ,hogy nem tudnak bejönni.Mivel a fürdõbe nyitva volt az ablak ott akartak bejönni de annyira részegekvoltak, hogy nem tudtak bemászni.12 óra neki álltak gyújtogatni és dörömbölni összevissza ekor már mindenkinek televolt velük a tökük.Eltüntek 1 órára és vissza jöttek 15- en.Kavicsokat bobáltak megpróbálták betörni az ajtót és bejönni.Ezt csinálták 3 ig.Ekkor lett elegünk és kihívtuk a rendõrséget.Azok meg annyira bénák voltak, hogy csávókámék összevissza rohangáltak és nem tudták õket elkapni.Hajnali 4 kor sikeült elaludnunk és 3 óramúlva keltünk.ÉS most kurva fáradt vagyok.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!
Írta 2005. június 05. - 19:21

Írta 2005. június 05. - 18:15

bocsi lor, hogy lopom a szöveged, de lécci szurkoljatok nagyon holnap 8tól jó sokáig (d.u. szóbeli forduló nemtom mikor)... na meg bakynak is, merthogy együtt próbálkozunk majd.
szal léci léci.
most megyek a vonathoz, elõbb még oda kéne érnem (jó ~3óra máv jihá)
szal léci léci.
most megyek a vonathoz, elõbb még oda kéne érnem (jó ~3óra máv jihá)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2005. június 05. - 17:44

csak egy faszi hagyja el a bránert, de az állandóan:)Aki ffi meghal, az elveszíti a nemiszerveit
(Sin city)
Írta 2005. június 05. - 16:20

Írta 2005. június 05. - 16:15

És nem kapott semmit ezért, Sala picsán lett rúgva:D
Írta 2005. június 05. - 16:12

ez tisztára mint a vissza a jövõben...
"egy napon egy õrült tudós, vagy egy kölyök érdeklödhet a könyv után (sport almanach)"
nálatok ez úgy néz ki, hogy:
"Miskolcon egy õrült bringás érdeklödhet alu alkatrészek után..."
"egy napon egy õrült tudós, vagy egy kölyök érdeklödhet a könyv után (sport almanach)"
nálatok ez úgy néz ki, hogy:
"Miskolcon egy õrült bringás érdeklödhet alu alkatrészek után..."
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda