Biztos lenne pár jelentkezõ....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
És lett valami bajotok?Metr nem nagyon hiszem.Ennyitõl senkinek nem lessz baja.Nem vagyok alkoholista és nemi szok gyakran.Max othoni ünnepek és bulik.DE mindig mértékkel iszok.Soha nem fordult elõ , hogy hánytam vagy be lettem volna rugva.Szerintem ahoz mé fiatal vagyok.Bár ismerek olyan lányt( nem is egyet) aki minden szombaton olyan részeg, hogy a nevét se tudja.
Aktuális civil
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
És lett valami bajotok?Mert nem nagyon hiszem.Ennyitõl senkinek nem lessz baja.Nem vagyok alkoholista és nemi szok gyakran.Max otthoni ünnepek és bulik.DE mindig mértékkel iszom.Soha nem fordult elõ, hogy hánytam vagy be lettem volna rugva.Szerintem ahoz még fiatal vagyok.Bár ismerek olyan lányt( nem is eggyet) aki minden szombaton olyan részeg, hogy a nevét se tudja.
:scared:
edit: a 14évesnek sört kinál-hoz annyit, hogy amikor elballagtunk általánosból és mentünk szerenádozni, akkor az osztályfönököm kinálgatott mindenkit sörrel a lakásán..
amolyan pertút ittak
és SENKINEK nem szóltam be ha elírt egy szót. (max poénból)
Egyébként érdekes, hogy minden topikban megtaláljuk a csávót, és mindig egy pécsi kezdi el basztatni, ez az LL!!
http://forum.bikemag...php?userid=9233
Ajánlom figyelmetekbe az önéletraz utolsó mondatát