Biztos lenne pár jelentkezõ....
Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenõfal (archív #1)
Posted 2005. June 06. - 19:31
Biztos lenne pár jelentkezõ....
Posted 2005. June 06. - 19:28
köszi.
(edit: mindekire vonatkozik, nem csak tamsra, szóval akinek nem szóltam - mert még nem vettem észre - az is szedje ki szépen, ne kelljen nekem megtenni)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. June 06. - 19:10
szerintem "ismerõs" határra megyünk
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. June 06. - 19:10
kapcsolgattam, aztán a "kábítószer" hallatán nem nyomtam tovább
Posted 2005. June 06. - 19:08
Posted 2005. June 06. - 19:06
Most mondtájk a hírekben, hogy autómentõkben csempészték a heroin, 400Kg-t. Vigyázzatok, nehogy lebukjatok! (pont egy fehér ivecót mutattak)
Posted 2005. June 06. - 19:01
elmentem autómentõzni (fehér Iveco angyal) németbe, elfelejtettem melyik városba :cry:
majd ha visszajöttem elmondom.
aztán ne írjatok sokat !
(ha valaki nagyon unatkozik, akkor írja fel nekem, hogy MOST hanyadik oldalon tartanak a különbözõ topicok...
Posted 2005. June 06. - 18:59
Posted 2005. June 06. - 18:42
És lett valami bajotok?Metr nem nagyon hiszem.Ennyitõl senkinek nem lessz baja.Nem vagyok alkoholista és nemi szok gyakran.Max othoni ünnepek és bulik.DE mindig mértékkel iszok.Soha nem fordult elõ , hogy hánytam vagy be lettem volna rugva.Szerintem ahoz mé fiatal vagyok.Bár ismerek olyan lányt( nem is egyet) aki minden szombaton olyan részeg, hogy a nevét se tudja.
És lett valami bajotok? Mert nem nagyon hiszem. Ennyitõl senkinek nem lesz baja. Nem vagyok alkoholista és nem iszok gyakran. Max. otthoni ünnepek és bulik. De mindig mértékkel iszok. Soha nem fordult elõ, hogy hánytam, vagy be lettem volna rúgva. Szerintem ahhoz még fiatal vagyok. Bár ismerek olyan lányt (nem is egyet), aki minden szombaton olyan részeg, hogy a nevét sem tudja.
Keresd meg a különbségeket!
Mindjárt jön bele az üvöltözõs ördögfej
Aktuális civil
Posted 2005. June 06. - 18:38
iljics. azt meghagyom neked:-)
Posted 2005. June 06. - 18:37
És a vicc az, hogy maradt még benne hiba bõven...
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2005. June 06. - 18:36
csak furcsa, hogy egy tanár (akinek nevelnie kéne téged, és vezetni az élet göröngyös útján, minden bajtól és veszélytõl óvva) add neked sört.
Valamint a már említett tanárnál lévõ "bulin" _sem_ ittam sört.
Nem szokásom alkoholt inni, maximum szilveszterkor egy kis pezsgõ, vagy pl. most a szülinapomon keresztanyám belémtunkolt egy pohár fehérbort, vagy mit...
edit: Tams ezen már túl vagyunk
Posted 2005. June 06. - 18:36
És lett valami bajotok?Mert nem nagyon hiszem.Ennyitõl senkinek nem lessz baja.Nem vagyok alkoholista és nemi szok gyakran.Max otthoni ünnepek és bulik.DE mindig mértékkel iszom.Soha nem fordult elõ, hogy hánytam vagy be lettem volna rugva.Szerintem ahoz még fiatal vagyok.Bár ismerek olyan lányt( nem is eggyet) aki minden szombaton olyan részeg, hogy a nevét se tudja.
Posted 2005. June 06. - 18:33
Posted 2005. June 06. - 18:09
Posted 2005. June 06. - 18:08
:scared:
edit: a 14évesnek sört kinál-hoz annyit, hogy amikor elballagtunk általánosból és mentünk szerenádozni, akkor az osztályfönököm kinálgatott mindenkit sörrel a lakásán..
amolyan pertút ittak
helyesen:
Hogy utána mi történt, azt csak ti és a "tanárnéni" tudjátok.
Posted 2005. June 06. - 17:41
és SENKINEK nem szóltam be ha elírt egy szót. (max poénból)
:scared:
edit: a 14évesnek sört kinál-hoz annyit, hogy amikor elballagtunk általánosból és mentünk szerenádozni, akkor az osztályfönököm kinálgatott mindenkit sörrel a lakásán..
amolyan pertút ittak
vendég_fac€_*
Posted 2005. June 06. - 17:40
vendég_fac€_*
http://forum.bikemag...10&postcount=51
erre emlékeztem csak...
de nehogy megint megfogadd, hogy nem szólsz be senkinek!!
Posted 2005. June 06. - 17:36
Egyébként érdekes, hogy minden topikban megtaláljuk a csávót, és mindig egy pécsi kezdi el basztatni, ez az LL!!
baromira nem én kezdtem most, és nemis én szoktam neki beszólni ilyen témában, de biztos...
és SENKINEK nem szóltam be ha elírt egy szót. (max poénból) (akinek igen az jelentkezzen!)
csak nála elég kirívó az eset ...
beszólni a nemkeresésér, hülye kérdésért, egyébér szoktam..
ha baj, akkor szóljál be! nekem.
:angevil:
vendég_fac€_*
Posted 2005. June 06. - 17:36
vendég_fac€_*
http://forum.bikemag...php?userid=9233
Ajánlom figyelmetekbe az önéletraz utolsó mondatát
erre már régebben is felfigyeltem:D
a sörígérgetésrõ meg annyit, mára sokat változott a világ...
de tényleg. Nyolcadikosok simán együtt söröznek a táborokban a tanárokkal, bármely ált.isk-ben...

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top