Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #1)
Indította
b
, 2002. február 15. 11:47
Írta 2005. június 06. - 20:56

Te is tudsz othon matricákat csinálni, ha van nyomtatód.Lehet venni a jobb papírboltokban matricát amire lehet nyomtatni.Nem kell ehez külön ember képket és szövegeket vagy emblémákat tudsz letölteni netrõl.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!
Írta 2005. június 06. - 20:53

sziasztok !
Segítsetek nekem lécci. Kellene nekem egy olyan emberke aki matricákat tud készíteni bringára. Leginkább egy az eredetihez megtévesztõen hasonló matricát. Vagy ide írjatok, ha tudtok valamit, vagy privibe. Bocsi, hogy ide vések ilyet, de nem volt jobb ötletem ;o)
segítségeteket elõre is kösz:Mihaszna
Segítsetek nekem lécci. Kellene nekem egy olyan emberke aki matricákat tud készíteni bringára. Leginkább egy az eredetihez megtévesztõen hasonló matricát. Vagy ide írjatok, ha tudtok valamit, vagy privibe. Bocsi, hogy ide vések ilyet, de nem volt jobb ötletem ;o)
segítségeteket elõre is kösz:Mihaszna
Egész reggel röhögtünk a fõnök viccén, mire kiderûlt, hogy ez a mai feladat!
Írta 2005. június 06. - 20:39

GépíróJi tanfoJam ötleTTe nem merült még fel eGGGYYYesekben? 
(gyorsan megtanulni írni igen, de nem fogalmazni tanít meg az ám és nyelvtant sem!)
A Zorall tényleg kikúrt király! Kösz a tippet bárki volt tegnap hajnalban...

(gyorsan megtanulni írni igen, de nem fogalmazni tanít meg az ám és nyelvtant sem!)
A Zorall tényleg kikúrt király! Kösz a tippet bárki volt tegnap hajnalban...

When the day is through, all I want to do is slow down...
Írta 2005. június 06. - 20:34

hat mi legyen?
lenyultam ket kicsit meg par felnottet /~par darab/ amugy mindent kuldok hozzad szertem.
Kuldok cimet priviben... egy dobozba befer a maradek, ami mennyi is? cserebe kerek szamlaszamot..
WaNNaRiDE
Írta 2005. június 06. - 20:19

hat mi legyen?
lenyultam ket kicsit meg par felnottet /~par darab/ amugy mindent kuldok hozzad szertem.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2005. június 06. - 20:13

LOR: Livestrong ügyben lépni kéne, ha azt szeretnénk, hogy a fõvárosi galeri pénteki rendkivüli ülésén résztvevõ érintettek megkapják, amit szeretnének.
Mi legyen?
Mi legyen?
WaNNaRiDE
Írta 2005. június 06. - 20:13

mindenkinek beirok egy fekete pontot!
keszitsetek ki az ellenorzotoket.
:-P
keszitsetek ki az ellenorzotoket.
:-P
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2005. június 06. - 20:10

Az lehet, hogy a hasznomra válik.DE már nagyon unalmas.MIndenki mindig ugyanazzal jö.
Más.
Látta valaki a Jay és Néma Bob visszavág c. filmet?Mert aki látta annak uzenem ma lessz a TV2-ön a Shop Show.
Más.
Látta valaki a Jay és Néma Bob visszavág c. filmet?Mert aki látta annak uzenem ma lessz a TV2-ön a Shop Show.
Írta 2005. június 06. - 20:10

Na Bariközre elmegyek CS-zni...
Írta 2005. június 06. - 20:04

Sósmogyi, ez a csesztetés tényleg csak a javadra fog válni.Sokszor az iskolában nem derül ki miért is érdemes megtanulni dolgokat, nincs inspiráció.Most viszont kiderül.Ha így haladsz a végén nem is lesz semmi baj.

Írta 2005. június 06. - 20:03

Törekszem én a helyesírásra de nem nagyon megy.És nem tudok 1 nap alatt megtanulni helyesen írni.Mindenhez idõ kell.
Írta 2005. június 06. - 20:00

Hát ezek vagyunk mi.Mi lessz ezzel az országgal 10 év múlva?De tényleg tök szeretek forumozni,csak nem mindig enkem csesztessetek, lécci!!!!!!!!Tök szeretnék végre beilleszkedni.
De addig amig ilyeneket és ilyen módon írsz, nem úszod meg, hogy valaki ne szóljon be a helyesírásod miatt.
Palmi: Egyetértek, utóbb.

WaNNaRiDE
Írta 2005. június 06. - 19:59

elõbb-utóbb ennek is vége lesz.
utóbb

Bocs, de ezt nem tudtam, kihagyni
Írta 2005. június 06. - 19:58

Hát ezek vagyunk mi.Mi lessz ezzel az országgal 10 év múlva?De tényleg tök szeretek forumozni,csak nem mindig enkem csesztessetek, lécci!!!!!!!!Tök szeretnék végre beilleszkedni.
Írta 2005. június 06. - 19:57

Nem szólok én be LL-nek addig nem nagyon csesztett, nincs nekem semmi bajom vele.Meg úgy senkivel sincs bajom.Csak az a baj, hogy fiatal vagyok.
Nevetsz majd te még rajtunk, vénembereken.. hidd el.. úgyhogy ne sajnáld, hogy fiatal vagy. Mi is voltunk veled egykorúak, bár akkor még nem volt fórum, ahol kiderül volna, milyen rossz a helyesírásunk. De ha tanulsz a sok csesztetésbõl, már ami a helyesírásodat illeti... elõbb-utóbb ennek is vége lesz.
WaNNaRiDE
Írta 2005. június 06. - 19:55

"Fiatalság, bolondság,
Villanygitár, hülyezene,
Beisznak, azt bebûnöznek."
Villanygitár, hülyezene,
Beisznak, azt bebûnöznek."
Írta 2005. június 06. - 19:53

Nem szólok én be LL-nek addig nem nagyon csesztett, nincs nekem semmi bajom vele.Meg úgy senkivel sincs bajom.Csak az a baj, hogy fiatal vagyok.
Írta 2005. június 06. - 19:47

Beszólni Lórd Lesszinek? 
Megyünk Mi, csak kicsit odébb, sógorékho' egy hétre... BiciGli, Fotó, Hódeszka...

Megyünk Mi, csak kicsit odébb, sógorékho' egy hétre... BiciGli, Fotó, Hódeszka...
Írta 2005. június 06. - 19:41

Vagy: LL vagyok, mindenkinek beszólok!
Szembesítenének...
Písz
LOL... javítva.
Amúgy kár, hogy pénteken nem jöttök.

WaNNaRiDE
Írta 2005. június 06. - 19:34

Vagy: LL vagyok, mindenkinek beszólok!
Szembesítenének...
Písz
Szembesítenének...