En pedig mindig kizarolag EMS -el rendelek, az a vilagon barhonnan max. 5 nap alatt ittvan.
Nyenyere ! A hétvégét újabban nem számolják bele a mieink, vagy legalábbis azok akik nekem hoznák. :mad:
En pedig mindig kizarolag EMS -el rendelek, az a vilagon barhonnan max. 5 nap alatt ittvan.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
NE ÍGY! NE ÍGY!
4-10 day -bol lehet hogy egy honap lesz. Majd ne csodalkozz, az egy honapbol min. 2 hetet a posta egyik raktaraban rohad a cucc, csak mert nincsenek idohoz kotve...
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
NE ÍGY! NE ÍGY!
jöjjön már a vázam!!!
nem bírom
itt várja már minden: kormánycsapi, boxxi, átütõs elsõkerék meg minden...áááá
ha múlt szerdán lett feladva és 4-10 day az estimated delivery time, akkor mire számítsak?:-/
jöjjön már a vázam!!!
nem bírom
itt várja már minden: kormánycsapi, boxxi, átütõs elsõkerék meg minden...áááá
ha múlt szerdán lett feladva és 4-10 day az estimated delivery time, akkor mire számítsak?:-/
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
RAUH-Welt
B E G R I F F
NE ÍGY! NE ÍGY!
RAUH-Welt
B E G R I F F
Beszólni Lórd Lesszinek?
Megyünk Mi, csak kicsit odébb, sógorékho' egy hétre... BiciGli, Fotó, Hódeszka...
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
RAUH-Welt
B E G R I F F