Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
19790 replies to this topic

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
minimalberben ertve.
az ittenit is ~ arra vonatkoztattam

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
én szociológiai kisérletnek megcsinálnám az ebay.hu-t
a világon mindenhol a magyarok átb@szási trükkjeit tanulnák

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts

50eft-ert elkoltozni?
az kint egy heti fizu

Ha az kint egy heti fizu lenne, mar reg ehenhalt volna az egesz nyamvadt orszaguk ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
50eft-ert elkoltozni?
az kint egy heti fizu
olyan mintha te meglepnel ~15eft-ert

mert meg atverni is huyle.
kell par normalis uzeletet csinalni aztan par rosszat
de nem atverni a fel orszagot.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Van egy olyan szolgaltatas hogy "escrow", ez a leheto legbiztonsagosabb, de ezt csak 2000 dolcsi felett szoktak hasznalni, mert eleg draga moka, es par szaz dollarert csak valami pitianer amcsi vag at valakit.

Feljelenteni barkit feltudsz, kulfoldit-belfoldit, de ha nem erkezik ellene tomeges panasz, akkor semmit nem csinalnak vele.
Pont nemreg volt egy srac a vateran, aki telefonokkal vert at sok magyar embert. Fizettek, es nem kuldte el. Mivel sokan voltak ezert valszeg elkapjak.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts

/erdekes, hoyg a magyar emebrnek mindig ez jut egybol az eszebe/

ezért nincs ebay.hu...
mi lenne ott :D
ha kell el is költözik, miután átb@szott :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
háát, nehéz ügy lehet.
numizmata haver mondja, hogy õ nem szokta átutalni a lét rögvest, csak ha megjött az áru. Felteszi egy elektronikus számlára /egold, vagymi.../ aztán, ha jött a darab, a fickó megkapja a jelszót a számlához, s akkor átteheti a sajátjára.
Bár, ezzel igazán nincs megoldva a dolog, mer ugye, valami, valahol csak lóg, ellentét nélkül az ûrben.
Bár, numizmatáéknál- azt mondja- nem szokás átb@szni -ÍGY ;-)- a másikat, mert leirtad magad egy életre.
Mondjuk, komoly értékû darabok nem is mennek postán...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
ritka azert az, hogy at akarjanak vagni.
de azert elofordulhat.
/erdekes, hoyg a magyar emebrnek mindig ez jut egybol az eszebe/

kulfoldi embert, hoyg tudok feljelenteni?

25-bol meg van az ut oda vissza barhova nemeten belul
szal igen
kimenni es megvarni a haz elott.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
aham értem.
kössz a helpet.
50 ropiért pont határeset, hogy mennék e gyilkolni

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Sose azt nezd, hogy mennyi feedback -je van, es hany szazalekos.
Engem egy olyan ember vert at, akinek amcsiban boltja van, es tobb mint 100 feedbackje volt ( mar nem emlekszem, de 2-3 szaz korul ). Amikor hagytam neki egy negativot amiert atvert, akkor szinte kirohogott. Kb. ennyi kovetkezmenye volt a dolognak, amellett hogy elbuktam egy kis lovet.

A lenyeg: ha nemet, nincs nagy baj, mert ha komolyabb osszeggel atver, kimesz es szetvered, ezt os sem kockaztatja mivel tudod a nevet-cimet. Az atveres altalaban masik foldreszrol erkezik :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
gondolom akkor ez annyira nem gyakori, különben nem sokan mernék használni az ebay-t...
illetve azzal, hogy ott meg van adva a credit kártya száma, tényleg lenyomozható az ürge, vagy ki lehet játszani?

illetve a feedback-et valahogy fel lehet tornászni ügyeskedve, hogy átverhessenek vele?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Lehet menni rendõrségre, de valójában semmit se tudsz csinálni.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
igaz ;)
de most komolyan, ha nem küldi a cuccot, tudsz csinálni valamit, vagy így jártál?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

illetve mennyire esélyes, hogy pl egy 40db-os 99%-os feedbackes valaki beszivat?

100-99=1 % ! ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
valaki aki gyakorlottabb ebay-ezõ, az elmondhatna pár dolgot, most kostolgatom csak a témát.
szal ha rendelsz pl németországból, kiutalod a pénzt, mi van, ha nem küldi a holmit?
illetve korábban láttam, hogy írtatok ilyet, hogy pl angol ebay-el vigyázni, meg ilyesmi, mert voltak átb@szások, honnan lehet esetleg tudni, hogy kitõl szabad venni?
illetve mennyire esélyes, hogy pl egy 40db-os 99%-os feedbackes valaki beszivat?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
en 98-ban kezdtem es most vagyok 4-ed eves
szal 8 ev es lesz egy faja diplomam
amirol a cegek tobbsege nemtudja mire valo

kresz vizsgat csakis ugy szabad elkurni, hoyg elalszol rola.
:-)

akkor lehet irok egy mailt belamnak, hogy buek!

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts

Hát ez max. az elmúlt 1 évben igaz, akkortõl lehet felvételi nélkül is jönni hozzánk, így mostmár valóban vannak jó kis macák, de a többségükbõl nem biológus lesz.

Nemtom, idén annyira nem voltam bent a suliban, de emléxem, hogy már 2-3 éve is a biológus lányokat nézegettük... Pláne miután átkerültek a déli épületbe... :D (na jó, meg a vegyészeket az északi elõtt... :P )
És mi lesz, ha nem biológus? Átjön progmatra? :)
When the day is through, all I want to do is slow down...

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

Mér' akar mindenki biológus lenni mostanában? Az igaz, hogy nagyon sok jó csaj van arrafelé... Ennyi lenne az indok? :D

Hát ez max. az elmúlt 1 évben igaz, akkortõl lehet felvételi nélkül is jönni hozzánk, így mostmár valóban vannak jó kis macák, de a többségükbõl nem biológus lesz.

Mer' egy állat vagyok !

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

Biológusra gondolsz?Arra nem hiszem hogy felvennének, környezettudományra még van esély, de sajnos mindkét szakra többen jelentkeztek tavalynál.Ja, amúgy ha nem vagyok indiszkrét, hányadév?

Biológus 1/4 év.

Környezettanról csúnyákat hallani, úgy vágják az embereket mint a kombájn. :( (hogy bíztassalak kicsit ! :D)

Mer' egy állat vagyok !

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
Mér' akar mindenki biológus lenni mostanában? Az igaz, hogy nagyon sok jó csaj van arrafelé... Ennyi lenne az indok? :D

Lor!
Te mióta vagy egyetemen? Most azt számolgatom, hogy hány év alatt lehet diplomám minimum, optimum és maximum esetben... :confused:
When the day is through, all I want to do is slow down...