Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #1)
Posted 2005. June 08. - 00:19

az ittenit is ~ arra vonatkoztattam
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2005. June 08. - 00:19

a világon mindenhol a magyarok átb@szási trükkjeit tanulnák
Posted 2005. June 08. - 00:18

50eft-ert elkoltozni?
az kint egy heti fizu
Ha az kint egy heti fizu lenne, mar reg ehenhalt volna az egesz nyamvadt orszaguk

I`m as fast as nobody!
Posted 2005. June 08. - 00:17

az kint egy heti fizu
olyan mintha te meglepnel ~15eft-ert
mert meg atverni is huyle.
kell par normalis uzeletet csinalni aztan par rosszat
de nem atverni a fel orszagot.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2005. June 08. - 00:17

Feljelenteni barkit feltudsz, kulfoldit-belfoldit, de ha nem erkezik ellene tomeges panasz, akkor semmit nem csinalnak vele.
Pont nemreg volt egy srac a vateran, aki telefonokkal vert at sok magyar embert. Fizettek, es nem kuldte el. Mivel sokan voltak ezert valszeg elkapjak.
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. June 08. - 00:16

/erdekes, hoyg a magyar emebrnek mindig ez jut egybol az eszebe/
ezért nincs ebay.hu...
mi lenne ott

ha kell el is költözik, miután átb@szott

Posted 2005. June 08. - 00:13

numizmata haver mondja, hogy õ nem szokta átutalni a lét rögvest, csak ha megjött az áru. Felteszi egy elektronikus számlára /egold, vagymi.../ aztán, ha jött a darab, a fickó megkapja a jelszót a számlához, s akkor átteheti a sajátjára.
Bár, ezzel igazán nincs megoldva a dolog, mer ugye, valami, valahol csak lóg, ellentét nélkül az ûrben.
Bár, numizmatáéknál- azt mondja- nem szokás átb@szni -ÍGY ;-)- a másikat, mert leirtad magad egy életre.
Mondjuk, komoly értékû darabok nem is mennek postán...
Posted 2005. June 08. - 00:13

de azert elofordulhat.
/erdekes, hoyg a magyar emebrnek mindig ez jut egybol az eszebe/
kulfoldi embert, hoyg tudok feljelenteni?
25-bol meg van az ut oda vissza barhova nemeten belul
szal igen
kimenni es megvarni a haz elott.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2005. June 08. - 00:12

Posted 2005. June 08. - 00:11

Engem egy olyan ember vert at, akinek amcsiban boltja van, es tobb mint 100 feedbackje volt ( mar nem emlekszem, de 2-3 szaz korul ). Amikor hagytam neki egy negativot amiert atvert, akkor szinte kirohogott. Kb. ennyi kovetkezmenye volt a dolognak, amellett hogy elbuktam egy kis lovet.
A lenyeg: ha nemet, nincs nagy baj, mert ha komolyabb osszeggel atver, kimesz es szetvered, ezt os sem kockaztatja mivel tudod a nevet-cimet. Az atveres altalaban masik foldreszrol erkezik

I`m as fast as nobody!
Posted 2005. June 08. - 00:10

illetve azzal, hogy ott meg van adva a credit kártya száma, tényleg lenyomozható az ürge, vagy ki lehet játszani?
illetve a feedback-et valahogy fel lehet tornászni ügyeskedve, hogy átverhessenek vele?
Posted 2005. June 08. - 00:08

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2005. June 08. - 00:07

de most komolyan, ha nem küldi a cuccot, tudsz csinálni valamit, vagy így jártál?
Posted 2005. June 08. - 00:06

illetve mennyire esélyes, hogy pl egy 40db-os 99%-os feedbackes valaki beszivat?
100-99=1 % !

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2005. June 08. - 00:03

szal ha rendelsz pl németországból, kiutalod a pénzt, mi van, ha nem küldi a holmit?
illetve korábban láttam, hogy írtatok ilyet, hogy pl angol ebay-el vigyázni, meg ilyesmi, mert voltak átb@szások, honnan lehet esetleg tudni, hogy kitõl szabad venni?
illetve mennyire esélyes, hogy pl egy 40db-os 99%-os feedbackes valaki beszivat?
Posted 2005. June 07. - 22:02

szal 8 ev es lesz egy faja diplomam
amirol a cegek tobbsege nemtudja mire valo
kresz vizsgat csakis ugy szabad elkurni, hoyg elalszol rola.
:-)
akkor lehet irok egy mailt belamnak, hogy buek!
Posted 2005. June 07. - 21:43

Nemtom, idén annyira nem voltam bent a suliban, de emléxem, hogy már 2-3 éve is a biológus lányokat nézegettük... Pláne miután átkerültek a déli épületbe...Hát ez max. az elmúlt 1 évben igaz, akkortõl lehet felvételi nélkül is jönni hozzánk, így mostmár valóban vannak jó kis macák, de a többségükbõl nem biológus lesz.

És mi lesz, ha nem biológus? Átjön progmatra?

Posted 2005. June 07. - 21:38

Mér' akar mindenki biológus lenni mostanában? Az igaz, hogy nagyon sok jó csaj van arrafelé... Ennyi lenne az indok?
Hát ez max. az elmúlt 1 évben igaz, akkortõl lehet felvételi nélkül is jönni hozzánk, így mostmár valóban vannak jó kis macák, de a többségükbõl nem biológus lesz.
Mer' egy állat vagyok !
Posted 2005. June 07. - 21:37

Biológusra gondolsz?Arra nem hiszem hogy felvennének, környezettudományra még van esély, de sajnos mindkét szakra többen jelentkeztek tavalynál.Ja, amúgy ha nem vagyok indiszkrét, hányadév?
Biológus 1/4 év.
Környezettanról csúnyákat hallani, úgy vágják az embereket mint a kombájn.

Mer' egy állat vagyok !
Posted 2005. June 07. - 21:09

Lor!
Te mióta vagy egyetemen? Most azt számolgatom, hogy hány év alatt lehet diplomám minimum, optimum és maximum esetben... :confused: