biztos hogy nem én voltam, ezt 100%-ig állíthatom.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Nocsak, a kis paplovag második iksze.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
NE ÍGY! NE ÍGY!
200 Eur-ig van biztositasa a nemet eBaynek ha jol emlekszem, ha atver az elado es szerencsed van visszakaphatod a penzed egy reszet. Engem egyszer szivattak meg csunyan (es sok mas embert), ott lopott szemelyivel nyitott valaki szamlat es tobb szaz pozitiv feedbackje volt. Mivel sokakat atvagott rendorsegi ugy is lett belole, de nem kaptak el az arcot, pedig IP cimig lenyomoztak a bejelentkezeseit...Sose azt nezd, hogy mennyi feedback -je van, es hany szazalekos.
Engem egy olyan ember vert at, akinek amcsiban boltja van, es tobb mint 100 feedbackje volt ( mar nem emlekszem, de 2-3 szaz korul ). Amikor hagytam neki egy negativot amiert atvert, akkor szinte kirohogott. Kb. ennyi kovetkezmenye volt a dolognak, amellett hogy elbuktam egy kis lovet.
A lenyeg: ha nemet, nincs nagy baj, mert ha komolyabb osszeggel atver, kimesz es szetvered, ezt os sem kockaztatja mivel tudod a nevet-cimet. Az atveres altalaban masik foldreszrol erkezik
én szociológiai kisérletnek megcsinálnám az ebay.hu-t
a világon mindenhol a magyarok átb@szási trükkjeit tanulnák