Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
19790 replies to this topic

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
beszélnem kéne durvább arcúhaverokkal készitsenek fel egy esetleges konfliktus 410mm hosszú nyeregcsõvel történo kezelésére.

kivancsi volnek hoyg venne ki magat a dolog amikor vki kessel hadonaszik en meg meg mielott kiniytna a bicskat mar szilankosra tornem az alkapcsat.
aztan ha nagyon kivanna a helyzet esetleg meg a terdet is eltorni. elkerulve igy azt, hoyg kepes legyen hasznalni tovabbiakban az alacson ulsu autokat.

akinek van ajlaskuszóbab zeneje kuldheti nekem ide
Feltöltött kép

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Kérd meg a Mortimert, hogy legyen a testõröd!

vissza kell mondani a viccbõl idézve hogy ezt szeretem bennetek, kést rántotok mikor lövöldözés lesz...
és..
öngyujtó hasznos dolog!(aki tudja mire gondolok....)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Kabbe!!! Most meg minket szivatnak, hogy "hülyebiciklisrongáljaazerdõt..." :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Én eccer hoztam a Mecsekbõl még úttörõtáborból, és tök sokáig virult. De ok, te vagy a fõnök, legyen fenyõcsemete. :D Vagy egy tuja. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts

Már nemtudtam módosítani, ezt meg elfelejtettem:

Ma araszolgatok a dugóban, Hûvösvölgyin piroslámpa, S600as bálna beáll mellém, persze legyorsul, elémjön. 5mp-el késõbb nem figyel a prosztó, szépen beelõzöm jobbról (persze az út közepén megy, mer' fain gyerek). Erre persze felkapta kissé a vizet, beáll mellém, elfoglalva a 1/2 bal oldali sávot, lehúzza az ablakot, üvölt.
Én csak bambulok elõre (úgy lehet legjobban felbaszni egy ilyen idegeit, hogy nem veszed észre:) ), de a sor nem akar elindulni, az üvöltést nem hagyja abba a madár, ekkor odafordulok...és vazz egy kigyúrt kopasz ÁLLAT az ombre:scared:
Mondom semmi pánik, 100 ember elõtt csak nem csuk össze, kérdezem: Mi a gond? Üvölt káromkodik, mondom miért elõzött meg olyan pofátlanul, amikor semmire nem ment vele.
Eddig csak üvöltött, meg nyomta a szokásos vakert (álljunk félre, szétver,stb...), de egyszercsak azt mondja:
"Elõvegyem a késem, hogy végre elkussolj?"- és b@zdmeg egy kurva kést mutogat!!! Persze elengedtem a hülye faszt.

Milyen ország ez bazdki, ahol ilyen faszkalapok rohangálnak??? :mad:

Kérd meg a Mortimert, hogy legyen a testõröd!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
csak annyit mondanék, hogy most ettem lekváros kenyeret egy kakaóval, és nagyon finom volt.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

Palmika, vmi szép fenyõpalántát, vagy páfrányt hozzatok mán nekem.

Páfrányt ne, az nem éli túl a macerálást.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Setikének küldeném a Mézespálesztõl a Hepi Börzdéj c. számot!

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Palmika, vmi szép fenyõpalántát, vagy páfrányt hozzatok mán nekem.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts

Ma araszolgatok a dugóban, Hûvösvölgyin piroslámpa, S600as bálna beáll mellém, persze legyorsul, elémjön. 5mp-el késõbb nem figyel a prosztó, szépen beelõzöm jobbról (persze az út közepén megy, mer' fain gyerek). Erre persze felkapta kissé a vizet, beáll mellém, elfoglalva a 1/2 bal oldali sávot, lehúzza az ablakot, üvölt.
Én csak bambulok elõre (úgy lehet legjobban felbaszni egy ilyen idegeit, hogy nem veszed észre:) ), de a sor nem akar elindulni, az üvöltést nem hagyja abba a madár, ekkor odafordulok...és vazz egy kigyúrt kopasz ÁLLAT az ombre:scared:
Mondom semmi pánik, 100 ember elõtt csak nem csuk össze, kérdezem: Mi a gond? Üvölt káromkodik, mondom miért elõzött meg olyan pofátlanul, amikor semmire nem ment vele.
Eddig csak üvöltött, meg nyomta a szokásos vakert (álljunk félre, szétver,stb...), de egyszercsak azt mondja:
"Elõvegyem a késem, hogy végre elkussolj?"- és b@zdmeg egy kurva kést mutogat!!! Persze elengedtem a hülye faszt.

:-)))

bazz vitti, vigyázzá' nehogy cigánygyerek legyen, mer sose vakarod ki magad a szarból a retves RTL klub elõtt, hogy nem vagy egy rasszista uszitó aljas demokráciaellenes piszok alak, aki direkte ráugrik szeegény autós polgártársunk elõ sem vett késére, s önként lehajtja a végét, hogy ki ne csússzon magából.. :-)
hogy mi f@szt hadonászik, no comment.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
jon a tuzgolyo mi?! 8-)

pa nektek

en vacsizom egyet.
vagy minek nevezzem.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Bazz, mán kel fel a nap, azt mingyá kelés...

Na pá!!
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
OOOooo....
csak szeretne!
joldvan vmi szep polir szinut turjatok nekem.
jah epitsetek nagy hoembert
aztan meg lehet reszegen sargitani. :-)
vagy khm kette...

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
holnap megyünk "kukázni", bike expo-ra, azt megpróbálunk kunyizni valamit...û
Sala meg üzeni, hogy bekaphatod :D

bptitans.hu

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
mond meg salanak, hoyg picsan rugom!
:-)
csak, hoyg ugy erezze mintha otthon lenne. ;-)

amugy erjen terdig a tokotok.
csajoknak meg csillagos ejszakat kivanok.

hozzatok nekem tarcsafekes rohloff agyat.
jah meg egyben hazajonni!!!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Szevasztok Ge*cik! Min mán Schladmingban vagyunk, itt zsír idõ van, szép havas a táj, de kurva sötét (By Demo9)
A vodka pedig gyorsan párolog (by Sala)

Üdv: Zsuzsi, Ildi, Kroot, Sala, Joda, Demo9, Phyree, /me

Csõ, csõõõ!!!

bptitans.hu

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 posts

...

"Az a baj, hogy sok a köcsög."

Amúgy remélem bátor férfi voltál és letörted a jobb tükrét, a k. anyját az ilyennek.
WaNNaRiDE

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
!!!Basszuss!!!!! :D :D Végre ki vagyok rúgva! Csak megtalálta fõnököm ezt az oldalt! :) Ja és kapja be!!! :)
A legkissebb ugrifüles, Misi mókus ezeken nõttem fel, senki nem emlékszik rájuk?
Paul: Hasonlóan blõd eset miatt akartak egyszer lelõni!!!

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

Nem nem.;)

Respect az aláírásod:)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.