Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #1)
Posted 2005. June 11. - 19:05

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. June 11. - 18:55

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2005. June 11. - 15:54

Posted 2005. June 11. - 15:51

vagy ha jofele feked van akkor is beled tud esni ha meg latja is a lampat
mert te akkor mar alsz is.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2005. June 11. - 15:23

fõleg, ha kamionnal vagy

~a belédszálló idióta festékét letörlöd az autóról..
(és ha retarderrel fékezel be, nem villan féklámpa :lick: )
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. June 11. - 15:19

Spanom kb fél éve kezdte, állítólag 2 hónap alatt már olyan szintre jutsz, hogy késes támadót simán lefegyverzel. :scared:
Most már olyanokat gyakorolnak, hogy ketten jönnek ellene késsel, vagy egy késes, 1 baseballütõs ombre. Durva lehet, nemhiába oktatja a Moszad is ezt.
Itt egy késelõs múvi
Posted 2005. June 11. - 15:11

hirtelen elonti a konny (mivel ott vannak a konnycsatornak)
es maris van egy kis elonyod. :-)
addig elfuthatsz vagy van idod becelolzni a tokon rugast (hiaba mondjak, hogy a tokon rugas noies. hatasos es kesz)
edit: kovetesi tavolsag nem megfelelo megvalasztasa miatt ugyis bukja a temat.
+ ha ugyes voltal meg a lufi is eldurran!
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2005. June 11. - 15:02

Ha az önjelölt BáumgártnerZsóti nem tud megállni mögöttem...nos sorry, láttam egy macskát, megijedtem a lámpától, vagy bármilyen szöveggel kidumálom, úgyis õ a hibás. Eddig még megálltak.
Pronyó módszer tudom, de az ilyennek úgyis hiába magyaráznék.
Posted 2005. June 11. - 14:49

sajna nem took jobbat.
még mindig jobb elengedni, mint riportot adni csövekkel a seggedben az RTL klubnak.
mondjuk jogos!! önvédelemért nem jár sitt... hová jutnánk?
de amig kiderítik, hogy AZ VOLT..
boe
én nem szoktam "szopatni" azokat, akik ilyesmit csinálnak, mert annyira birka, hogy megcsinálja, ugyse érti meg a betonbiztos érveimet.
De mondjuk, ha már ott tart a dolog, hogy picike kezeit lóbálja felém, hogy elérje az orrom...
hát igyexem elõbb orbbabaszni...
Posted 2005. June 11. - 14:48

sajna túl ideges voltam, ahhoz, hogy gondolkozzam, de már tudom, hogy legközelebb nyeregcsõ ki és valamelyik ablak. drasztikusan hangzik, de bassza meg, ha egy városi bicóval megyek, gyengus v fékkel, most testgipszben feküdhetnék valahol...
mondjuk egy kopasz állattal óvatosan kell bánni, fõleg ha bennt ül és vicsorog. valami szolíd büntetés és rohanás amilyen messzire csak tudsz

Posted 2005. June 11. - 14:30

Jómagam is "kezeltem" pár kényes szitut, általában nem szokásom magamalászarni, de nem vagyok Bruce Lee, Darth Vader, se Terminátor, szal tegnap kissé begfostam. Jó, utólag végiggondolva azért nem túl valószínû hogy a Hüvösvölgyi úton 100 tanú láttára kapok kolumbiai nyakkendõt attól a kopasz állattól, de akkor mégsem volt kedvem tovább jópofizni, mikor a pengét villogtatta. Elengedtem a picsába, õ nyert.te lor ez valami huszadrangu punk..
a bicskát bunkó módon lóbálókra meg halál.
hehe...
emléxem eccer +tréfáltam gömörin!! egy vicces félrészeg roma 60éves hajléktalant, aki már 5szöri elzavarás után tréfás módon bicskával akart kérni némi aprót.
A történethez hozzátartozik, hogy ilyen kellemes helyeken nekem is zsebben van egy 12cmes pengehossz, szigorúan csavarhúzásra, a ipikus nyélbezáródó tipus. Ez "élesre" állítva, ami annyit tesz, hogy a penge és a nyél közé be van csiptetve egy kicsike a zsebbõl, él kifelé..natürlich, és felfelé!! Így amikor elõveszed, a kezedben már nyitva is a dolog, mert a hegynél fogva akad a zsebben, s elõhúzás alatt már nyílik is a játék.
Mondom tatának, ha gyorsabb nálam, fizetem a borát, ha nem elhuz a rákba, mert körbeütöm az egy fogát...
elhuzott... :beer:
Erre lehet azt mondani hogy legyen nálam nagyobb kés, 2 kilós franciakulcs, hoki-, baseball-, krikettütõ, Glocknak kinézõ öngyújtó, flóbert, uzi, shotgun, ak-47, rpg; és akkor majd meg tudom védeni magam, de ez faszság.
Nem Amerikában vagyunk, itt a jogos önvédelemért is sittet kapsz, arról nem is beszélve hogy ha egy ilyen faszkalapot megszivatsz, utána okozhat neked pár kellemetlenséget...
Szal tegnap rossz helyen voltam rossz idõben, de a lényeg: ezentúl is szopatni fogom azokat, akik köcsög módon elémpofátlankodnak, vagy bunkón vezetnek, max elhúzok a picsába ha megint para van:) Tudtok jobbat? :confused:
vendég_fac€_*
Posted 2005. June 11. - 14:06

kihagytuk a Mikimajmot vagykit!?
"Ennyi volt a móka mára
zárul Miki mókatára"
valahogy, így volt vége nem?
de kicsit öregebb korosztály ismerheti inkább
üzenem mindenkinek, hogy itt süt a nap, de nagyonhideg van:cool:
Posted 2005. June 11. - 13:58

Posted 2005. June 11. - 13:54

Posted 2005. June 11. - 13:50

:-)
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2005. June 11. - 13:49

Posted 2005. June 11. - 13:43

azt akarom mondani, hogy ilyet láttam:
há' dehogy is! há' te ettöd meg!
:-)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2005. June 11. - 13:34

bar nem vagom mi a punk meg mi mi.
azt tom esetlegsen, hogy ez tetszik ez nem
kesz.
pl most crystal method megy.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2005. June 11. - 13:33

(Bár nekem Fürgerókalábak jobban tetszik...

Posted 2005. June 11. - 13:30

a bicskát bunkó módon lóbálókra meg halál.
hehe...
emléxem eccer +tréfáltam gömörin!! egy vicces félrészeg roma 60éves hajléktalant, aki már 5szöri elzavarás után tréfás módon bicskával akart kérni némi aprót.
A történethez hozzátartozik, hogy ilyen kellemes helyeken nekem is zsebben van egy 12cmes pengehossz, szigorúan csavarhúzásra, a ipikus nyélbezáródó tipus. Ez "élesre" állítva, ami annyit tesz, hogy a penge és a nyél közé be van csiptetve egy kicsike a zsebbõl, él kifelé..natürlich, és felfelé!! Így amikor elõveszed, a kezedben már nyitva is a dolog, mert a hegynél fogva akad a zsebben, s elõhúzás alatt már nyílik is a játék.
Mondom tatának, ha gyorsabb nálam, fizetem a borát, ha nem elhuz a rákba, mert körbeütöm az egy fogát...
elhuzott... :beer: