Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
19790 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Conornak: sajna csúszik pár napot a megnézõs projectem, addig neked sem tudok választ adni... Sorry... Amint van valami, jelentkezem... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
"analfabéták Mercedesben, Te meg spórolsz valami szarra egész életedben"

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ilyen beteg embereket...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
kezifeket sem mutatja! ;-)
vagy ha jofele feked van akkor is beled tud esni ha meg latja is a lampat
mert te akkor mar alsz is.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
óó követési távolság mindig jó...
fõleg, ha kamionnal vagy ;)

~a belédszálló idióta festékét letörlöd az autóról..
(és ha retarderrel fékezel be, nem villan féklámpa :lick: )
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
A tökönrúgásról jutott eszembe, van egy küzdõsport, a krav-maga, annál az ütések, rúgások nagy része a nemiszervre irányul...:(
Spanom kb fél éve kezdte, állítólag 2 hónap alatt már olyan szintre jutsz, hogy késes támadót simán lefegyverzel. :scared:
Most már olyanokat gyakorolnak, hogy ketten jönnek ellene késsel, vagy egy késes, 1 baseballütõs ombre. Durva lehet, nemhiába oktatja a Moszad is ezt.
Itt egy késelõs múvi
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
egy nagyon jo megolas felulrol tenyerrel orba vagni.
hirtelen elonti a konny (mivel ott vannak a konnycsatornak)
es maris van egy kis elonyod. :-)
addig elfuthatsz vagy van idod becelolzni a tokon rugast (hiaba mondjak, hogy a tokon rugas noies. hatasos es kesz)

edit: kovetesi tavolsag nem megfelelo megvalasztasa miatt ugyis bukja a temat.
+ ha ugyes voltal meg a lufi is eldurran!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Ha már szóbakerültek a drasztikus revansok: Azt is rendszeresen megjátszom, olyanokkal, akik rámtapadnak 1mm-re (autóval persze :) ), mert nekik MINDENKÉPPEN elõzni kell, hogy padlógáz (az ombre ilyenkor sem kopik le), majd SATU:D. Hozzá kell tennem, hogy egy transitot vezetek, a tervezõi gyûrõdési zónáról hírbõl sem hallottak, szal egy kisebb crashtõl nem nagyon lesz baja, max lökhárító, vagyis nincs vesztenivalóm.
Ha az önjelölt BáumgártnerZsóti nem tud megállni mögöttem...nos sorry, láttam egy macskát, megijedtem a lámpától, vagy bármilyen szöveggel kidumálom, úgyis õ a hibás. Eddig még megálltak.
Pronyó módszer tudom, de az ilyennek úgyis hiába magyaráznék.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ott a pont.
sajna nem took jobbat.
még mindig jobb elengedni, mint riportot adni csövekkel a seggedben az RTL klubnak.
mondjuk jogos!! önvédelemért nem jár sitt... hová jutnánk?
de amig kiderítik, hogy AZ VOLT..

boe

én nem szoktam "szopatni" azokat, akik ilyesmit csinálnak, mert annyira birka, hogy megcsinálja, ugyse érti meg a betonbiztos érveimet.
De mondjuk, ha már ott tart a dolog, hogy picike kezeit lóbálja felém, hogy elérje az orrom...
hát igyexem elõbb orbbabaszni...

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
engem majdnem elbasaztak tegnap, utána mentem, de nem állt volna meg. pedig nem anyáztam, csak ilyenkor verbálisan szívesen lebasznám az illetõt. szerencsére leparkolt a gettó közepén, egy ember se sehol, cserébe jobb híján egy öreg módszert vetettem be. a vezetõ ajtajáról addig kapartam kulccsal a festéket, amig meg nem untam. majd jött a többi ajtó.

sajna túl ideges voltam, ahhoz, hogy gondolkozzam, de már tudom, hogy legközelebb nyeregcsõ ki és valamelyik ablak. drasztikusan hangzik, de bassza meg, ha egy városi bicóval megyek, gyengus v fékkel, most testgipszben feküdhetnék valahol...

mondjuk egy kopasz állattal óvatosan kell bánni, fõleg ha bennt ül és vicsorog. valami szolíd büntetés és rohanás amilyen messzire csak tudsz ;) ezért nem fog felkutatni...

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

te lor ez valami huszadrangu punk..
a bicskát bunkó módon lóbálókra meg halál.
hehe...
emléxem eccer +tréfáltam gömörin!! egy vicces félrészeg roma 60éves hajléktalant, aki már 5szöri elzavarás után tréfás módon bicskával akart kérni némi aprót.
A történethez hozzátartozik, hogy ilyen kellemes helyeken nekem is zsebben van egy 12cmes pengehossz, szigorúan csavarhúzásra, a ipikus nyélbezáródó tipus. Ez "élesre" állítva, ami annyit tesz, hogy a penge és a nyél közé be van csiptetve egy kicsike a zsebbõl, él kifelé..natürlich, és felfelé!! Így amikor elõveszed, a kezedben már nyitva is a dolog, mert a hegynél fogva akad a zsebben, s elõhúzás alatt már nyílik is a játék.

Mondom tatának, ha gyorsabb nálam, fizetem a borát, ha nem elhuz a rákba, mert körbeütöm az egy fogát...

elhuzott... :beer:

Jómagam is "kezeltem" pár kényes szitut, általában nem szokásom magamalászarni, de nem vagyok Bruce Lee, Darth Vader, se Terminátor, szal tegnap kissé begfostam. Jó, utólag végiggondolva azért nem túl valószínû hogy a Hüvösvölgyi úton 100 tanú láttára kapok kolumbiai nyakkendõt attól a kopasz állattól, de akkor mégsem volt kedvem tovább jópofizni, mikor a pengét villogtatta. Elengedtem a picsába, õ nyert.

Erre lehet azt mondani hogy legyen nálam nagyobb kés, 2 kilós franciakulcs, hoki-, baseball-, krikettütõ, Glocknak kinézõ öngyújtó, flóbert, uzi, shotgun, ak-47, rpg; és akkor majd meg tudom védeni magam, de ez faszság.

Nem Amerikában vagyunk, itt a jogos önvédelemért is sittet kapsz, arról nem is beszélve hogy ha egy ilyen faszkalapot megszivatsz, utána okozhat neked pár kellemetlenséget...
Szal tegnap rossz helyen voltam rossz idõben, de a lényeg: ezentúl is szopatni fogom azokat, akik köcsög módon elémpofátlankodnak, vagy bunkón vezetnek, max elhúzok a picsába ha megint para van:) Tudtok jobbat? :confused:

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
!
kihagytuk a Mikimajmot vagykit!?
"Ennyi volt a móka mára
zárul Miki mókatára"

valahogy, így volt vége nem?
de kicsit öregebb korosztály ismerheti inkább

üzenem mindenkinek, hogy itt süt a nap, de nagyonhideg van:cool:

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
hubaz.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Vagy mert óvatosan hajolgass a szappanért;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
azt azert irta dig mert nem tud bringazni, oszt mindenki megelozi!
:-)

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Be vagy baszva;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
há' máma nagyon pörgök, mint hülyegyerek a körhintán.

azt akarom mondani, hogy ilyet láttam:

há' dehogy is! há' te ettöd meg!

:-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nekem nemelyik bejovos.
bar nem vagom mi a punk meg mi mi.
azt tom esetlegsen, hogy ez tetszik ez nem
kesz.
pl most crystal method megy.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Nemfikázni! Kurvajó! :D
(Bár nekem Fürgerókalábak jobban tetszik... :P )
When the day is through, all I want to do is slow down...

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
te lor ez valami huszadrangu punk..
a bicskát bunkó módon lóbálókra meg halál.
hehe...
emléxem eccer +tréfáltam gömörin!! egy vicces félrészeg roma 60éves hajléktalant, aki már 5szöri elzavarás után tréfás módon bicskával akart kérni némi aprót.
A történethez hozzátartozik, hogy ilyen kellemes helyeken nekem is zsebben van egy 12cmes pengehossz, szigorúan csavarhúzásra, a ipikus nyélbezáródó tipus. Ez "élesre" állítva, ami annyit tesz, hogy a penge és a nyél közé be van csiptetve egy kicsike a zsebbõl, él kifelé..natürlich, és felfelé!! Így amikor elõveszed, a kezedben már nyitva is a dolog, mert a hegynél fogva akad a zsebben, s elõhúzás alatt már nyílik is a játék.

Mondom tatának, ha gyorsabb nálam, fizetem a borát, ha nem elhuz a rákba, mert körbeütöm az egy fogát...

elhuzott... :beer: