hol csináltátok?
énis énis.
holnap?:-D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #1)
Indította
b
, 2002. február 15. 11:47
Írta 2005. június 21. - 22:16

Írta 2005. június 21. - 22:14

Fogalmam sincs. Írj e-mailt, azt biztos megkapom.AGA: neked mért nem lehet privát üzenetet küldeni?
Merre van az a rossz karmás hely?
Ride everywhere.
.
Írta 2005. június 21. - 22:13

Holnap állj meg ott Dig, ok ? Mert mostmár marhára érdekel, hogy ott mibe lehet ekkorát esni !
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. június 21. - 22:05

éreztem a sötét energiákat
a gépnek semmi baja szerencsére
viszont nagyon pöpec
a gépnek semmi baja szerencsére
viszont nagyon pöpec
Autist Team:)
Írta 2005. június 21. - 22:04

Erre való a védõ
Mellesleg azon a helyen ahol conor esett estem én is legutóbb:D
Rossz karma.

Mellesleg azon a helyen ahol conor esett estem én is legutóbb:D
Rossz karma.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. június 21. - 22:02

ejjjjj 
felavattad az új gépet?
gyógyulgass !

felavattad az új gépet?
gyógyulgass !
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. június 21. - 22:01

hordjatok fullface-t ha...
ma megvédett, nem is kicsit...
meg a többi vedõ is meghozta az árát:-/
ma megvédett, nem is kicsit...
meg a többi vedõ is meghozta az árát:-/
Autist Team:)
Írta 2005. június 21. - 21:48

AGA: neked mért nem lehet privát üzenetet küldeni?
Tücske csak neked.. :para:
a jávorszarvas a legjobbfej állat!
a jávorszarvas a legjobbfej állat!
Írta 2005. június 21. - 01:25

Ja a szemetek mindig csak éjszaka vannak fel
Jó munkások meg haldokolnak másnap a fárdtságtól, ha beszélni akarnak velük

Ride everywhere.
.
Írta 2005. június 21. - 01:24

lehet van benne valami

de nyártájt nem vagyok jó példa hiszen
(elvileg*)
fél8tól -fél 7ig
szombaton fél8tól ~2ig
vasárnap 5tõl ~2ig
meló van nekemis..
*már, amikor sikerül felkelni...

Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
Írta 2005. június 21. - 01:20

Akkor ma már nem várom meg a választ, nem akarok holnap elaludni a mh-en... én nem vagyok olyan szerencsés gyerkõc, mint 1esek... akkor kelek/fekszek amikor épp összejön, azt fel se veszem, ugyi Lor meg Lord? (a "lor" kezdésû nevek furi tagokat rejtenek
)

az észmentes nõnemû...
Írta 2005. június 21. - 01:03

Borzasztó téma megy itten, öszinte részvétem ennyi bosszúsághoz... asszem én is üvõltenék a szép szó után és a végén jönne a nyugtató ütés 
Csak Iljicset zargatnám, hogy meg-e jött-e nekem-e az akármi

Csak Iljicset zargatnám, hogy meg-e jött-e nekem-e az akármi

az észmentes nõnemû...
Írta 2005. június 21. - 00:37

Az a baj, hogy nemhogy a bringádat, de a kocsidat, házadat, stb-t is leszarják a yardok. Valószínûleg nincsenek képbe az árakkal sem, de egyébként se fûzõdik semmi érdekük ahhoz, hogy a bûnös elnyerje méltó büntetését, szal beleszarnak.:no:
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.
Írta 2005. június 21. - 00:36

kezdjek értékbecsülni?
jamis alsóhangon taggal 60 e
villa csukott szemmel is 40 e
king fejcsapi 20 e
x.0 40 e
...
folytathatnám.
LOÁL. ütni amig élnek.
jamis alsóhangon taggal 60 e
villa csukott szemmel is 40 e
king fejcsapi 20 e
x.0 40 e
...
folytathatnám.
LOÁL. ütni amig élnek.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. június 21. - 00:07

Baßod kala vidd el 3 boltba felértékeltetni, aztán ezeket a véleményelket vidd a yardra. HA gondolod elmenek neked én is oda és ha megússza a pacák agyonverjük
. Ha a féked ér 40-et, meg a Z1- is akkor melyik idióta rendõr írt az egészre ennyit? Ne félj a hivatalos közeg elleni sértéstõl, mert én simán megmondanám a véleményem nekik szembe is, mint ahogy párszor már megtörtént fõleg, hogy amikor végre tehetnének is valamit sem tesznek! Nem szóltak még sose vissza mert olyan példákat tudok amikkel õket hozhatnám nagyon szar helyzetbe! Korrupt kruva köcsög egy banda! Dühítõ :mad:

Ride everywhere.
.
Írta 2005. június 20. - 23:45

Elõre szólok: Az fog kijönni jobban az ügybõl, aki elõbb vallja magát ××××-nak. 
××××-Sajna nem írhatom le, de akinek van egy kis fantáziája, vagy szokott a 21es buszon utazni, az könnyen rájöhet a megfejtésre:)

××××-Sajna nem írhatom le, de akinek van egy kis fantáziája, vagy szokott a 21es buszon utazni, az könnyen rájöhet a megfejtésre:)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.
Írta 2005. június 20. - 21:38

ombudszman!
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2005. június 20. - 20:04

pontosan
illetve most már átment abba,h hogyan érjük L h a tsákó megússza a feljelentést orgazdaság ügyben
Lméletileg Lvitték aa kerót felbecsülni a Gyapihoz,mert túl soknak találták az általam mondott értéket...Azt akarta kihozni a tsóka,h a bitzó értéke kb 60-80e,max 100,de az már irreális.
Miután ezt hallottam,tipli át Gyapihoz,h ezt mégis hogy...Mint kiderült,se fényképet,se alkatrészlistát nem látott a géprõl,csak a telefonba mondtak neki annyit,h ~8 éves Jamis márkájú kerékpár Z1-gyel.Õ ráadásul azt hitte,h 1 merev Dakotáról van szó,és azt mondta,h 150e-t mondott rá így,az alkatrészek ismerete nélkül...:x Ebbõl lett végül az örsön 80...80,amikor a vázon,villán kívül minden új...Avid Ti,RF,ChrisK,SramX0,etc...Ühümm....Szal kicsit pipa voltam.Nem az volt a bajom,h le akarták vinni az értékét,hanem a módszer.De holnap még írok részleteket meg pár dühítõ dolgot...
illetve most már átment abba,h hogyan érjük L h a tsákó megússza a feljelentést orgazdaság ügyben
Lméletileg Lvitték aa kerót felbecsülni a Gyapihoz,mert túl soknak találták az általam mondott értéket...Azt akarta kihozni a tsóka,h a bitzó értéke kb 60-80e,max 100,de az már irreális.
Miután ezt hallottam,tipli át Gyapihoz,h ezt mégis hogy...Mint kiderült,se fényképet,se alkatrészlistát nem látott a géprõl,csak a telefonba mondtak neki annyit,h ~8 éves Jamis márkájú kerékpár Z1-gyel.Õ ráadásul azt hitte,h 1 merev Dakotáról van szó,és azt mondta,h 150e-t mondott rá így,az alkatrészek ismerete nélkül...:x Ebbõl lett végül az örsön 80...80,amikor a vázon,villán kívül minden új...Avid Ti,RF,ChrisK,SramX0,etc...Ühümm....Szal kicsit pipa voltam.Nem az volt a bajom,h le akarták vinni az értékét,hanem a módszer.De holnap még írok részleteket meg pár dühítõ dolgot...
Írta 2005. június 20. - 19:53

Írta 2005. június 20. - 19:50

nem yó túlcifráznám a stílust,és a végén még hivatalos személy megsértése lenne