Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
19790 hozzászólás a témában

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
kosz sracok.

en nem ertem bazz
o az 5. ebben az evben.

mi visz ra egy ~24 eves sracot arra, hogy kiugorjon az ablakon

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
lor: uhh:(
részvét

múltkor a jetski-s barátod, most meg...:(
Autist Team:)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Lor: :(

Charon: töröltem és írtam méjlt is.Meg amúgy persze megtaláltalak a tablón is,onnan tudtam a rendes neved:)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Részvétem:(

Dunbar

Dunbar

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás
Részvétem...:(

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
bazzeg :(

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Részvét...

És tényleg kapja be!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
uzenem a vilagnak, hogy kapja be!!!

meghalt egy baratom...

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nem képzeled, hogy kihagylak titeket...?! :D

Jaja, az optimális utvonalkeresõrendszerrel bíró hosszúfarkú infráshangfalasnagybajuszból... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Majd ebbõl fogom írni a diplomamunkám... :D

A hangfalra gerjedõ egerekbõl? :D

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Akkor majd tessék szépen megemlíteni a források közt az irodalomjegyzék környékén.. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Majd ebbõl fogom írni a diplomamunkám... :D

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Ááá, és ha sok kis hangszórós egérke lesz, akkor maguktól beállhatnak a megfelelõ surround hangzáshoz.. :D:D

CSak pattintok egyet, és már be is állnak. Sõt, ha arrébb megyek, hozzám idomulnak a hangszórók. Tök jó. :) Mindjárt szurkolok nekik, hogy szaporodjanak. :)

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Ááá, és ha sok kis hangszórós egérke lesz, akkor maguktól beállhatnak a megfelelõ surround hangzáshoz.. :D:D:D

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Azért remélem védekeznek valamivel, mert a végén valami egészen érdekes hibridek lesznek belõlük.. :D Hmm, nemileg melyik is melyik? ;)

A hangfalak közül az egyiken van egy nagy luk Ebbõl lehet valamire következtetni. :)
Mi lesz belõlük? Hangszórós egér? Infrás hangfal? :)

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Na igen. :) Így meg az tûnhet fel, hogy kikapcsolt állapotban is kimerül az egér.:)

Azért remélem védekeznek valamivel, mert a végén valami egészen érdekes hibridek lesznek belõlük.. :D Hmm, nemileg melyik is melyik? ;)

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Tin: ebbõl is látszik, hogy jobb a vezetéknélküli, mert a végén úgy összetekerednének, hogy feltûnne, és akkor lebuknának.. :D

Na igen. :) Így meg az tûnhet fel, hogy kikapcsolt állapotban is kimerül az egér.:)

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Mert az ájláv, meg a hungary már van más karkötõn is, és így nem kell úgy gyártósórt készíteni... :)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Tin: ebbõl is látszik, hogy jobb a vezetéknélküli, mert a végén úgy összetekerednének, hogy feltûnne, és akkor lebuknának.. :D

Köyök: Nna igen, legalább magyarul lenne.. A cikket meg el sem olvastam, mert tudtam, hogy csak úgyis felhúznám magam rajta.. :(

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ha már vannak olyan barmok és képesek magukból hülyét csinálni, hát legyen. Bár sztem az idõs nénik, meg a 9"többség" nem vetemedik ilyenre. Max egy-két fanatista fogja hordani ezt a szar karkötõt. Legyen. Nem az én dolgom. De az kifejezetten _IDEGESÍT_, hogy ha már nagyon magyarok akarnak lenni, miért ezt olvassuk a cikkben?! A f***nak nem lehet ráírni magyarul. Bö.

"...vezetõk "I Love Hungary" feliratú nemzetiszínû karkötõt viselnek..."