Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
19790 hozzászólás a témában

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Fákk!!

Talma kicsúszott az élrõl, de visszaszált a mocira.

Mod.:
A kicsúszás után sikerült esni is.
Vége a versenyének
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
nézzétek a MotoGP t!!!

Nagyon durva, az ég is leszakadt közben.

Szárazon nagyon tolták, az esõben meg buktak páran, leállították, most indul újra.

@Talma "esõmenõ"

bptitans.hu

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
1 Jäger, 1 sör (3-4x), a jól bevált recept
De a BoomTecquila néven futó cucc sem rossz, hozzávalók:
- 2,0dl-es pohár
- 0,5dl tekila
- 1,0dl pezsgõ
- 1db poháralátét
Az léket beleöntöd a pohárba, az alátéttel lefeded, odavered az asztalhoz, s míg jól pezseg lehúzod. 2-3al gyorsan behozható a lemaradás.
Gyengébbek a pezsgõt Sprite-val is helyettesíthetik

bptitans.hu

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Zsu, nem tom pontosan hogy született, de komolyan jó. Kicsit likõrös íze lesz tõle és nagyon sokat meg lehet inni belõle. Mondom, én amúgy nem egyáltalán nem iszom meg a pálinkát. Semilyet. De így meg sokat meg lehet inni, mert finom... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Ha vodka, akkor finlandia vagy absolut. Melyhutobe tenni, akkor jo, mikor deres az uveg oldala. 0 fok koruli homersekleten korlatlan mennyiseget meg tudsz inni jo vodkabol, mert alig van ize.

A sarkifenynek se nagyon erzed az izet, es csunyan fejre lehet allni tole, de ennek ellenere csak addiktoknak ajanlom:)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Menjetek már!!!!!!!!!!!!
Mennyi "gusztustalan" lé! Ezt a sûrítettejes cucc, hogyan született meg a fejedben Köjök? Ha csak rágondolk, már hányok :D
Az a baj, h nem kedvelem a vodkát, a srácok pedig elõnyben részesítik rendesen. Vmi más recept? Úgy is annyira belemelegedtetek...
az észmentes nõnemû...

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
na megvan a kukából kihalászott hubi sorsa
csövesbácsinak odaadom holnap
örüljön szegény:)
Autist Team:)

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Na megegy a meleg nyari napokra: Meglekelsz egy nagy gorogdinnyet, a lyukba beleallitasz 1 uveg vodkat. Ha belefolyt, akkor johet a kovetkezo. 1 nap huto, jo etvagyat.

Ja meg megegy: Itthon sajna nem lehet kapni, de olaszban anno vettunt 1 literes "alcool" nevu piat. 96%-os, mixerpia lehet. Jo gyumolcslevel keverve egesz korrekt 45-50%os uditoitalokat lehet osszehozni belole. Magaban nem mertuk kiprobalni, csak kb 1 centet, de az halal volt (asszem 60% felett keptelen vedekezni a szervezet)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tuti recept: fél liter cseresznyepálinkához (csak cseresznyepálinkával jó!!!) hozzáadunk 2 egész tubus cukrozott sûrített tejet, majd jól összerázzuk és betesszük a hûtõbe, hogy jól lehûljön és összeérjen... Komolyan mondom, hogy finom, pedig én amúgy nem iszom meg a pálinkát...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Az is kemeny volt, mikor egyik nyaron bringazasbol hazaerve ramartam egy asvanyvizes uvegre...hazibor volt benne:) Ha HP lett volna, akkor lehet h vegem van

Sonka_Zsuzsi: ha gyorsan be akarod hozni a lemaradast, ime 2 recept inyenceknek:
1. sarkifeny:SZIGETrol ismeros lehet, vodka szodasuvegbe, beletekersz 2 patront. Vagyis szensavas vodka. Egy ideig azt hittem ez a legbetegebb pia...

2. vodkakave: tevedtem, mert ez durvabb. Vodka kavefozobe, lefozod, mintha sima kavat csinalnal. Izles szerint megbolondithatod cukorral, tejszinhabbal. Addig told, mig forro, hidegen nagyon szar.

Jo itoka mindketto;)

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Szépséges témák!
Nekem mindig az a bajom, hogy késve érek le a buliba és már mindenki eléggé ittas. Így iszonyatosan kell igyekeznem, h behozzam õket a jégeremmel... a leggyorsabban melegen üt, az már tuti :D
az észmentes nõnemû...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Te nyertél... :D Ezt már nem teljesen veszi be a gyomrom hangos röhögés nélkül... Bár egyszer haver a deci töménye helyett deci csalamádélevet kapott... (edit: borzasztóan rühelli) Háááááát... NEm részletezem... :D

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

errõl beszélek;)

ja havernak a felespoharába áfonyalét öntöttünk, elhitte hogy jégerrel koccintott:D
nem tûnt fel neki:D

Spanom elott egyszer lehuztam majdnem egy liter vodkat. Persze viz volt az uvegben. Utana kamu ajulas, stb, teljesen kiakadt a gyerek.

Mikor elmondtam a trukkot, persze jot mulatott, es el akarta jatszani masokkal a poent. Termeszetesen real vodkat toltottunk az uvegbe...
Kb 2-3 deka utan jott ra, hogy valami nincs rendben:D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
NEked aztán magyarázhatnánk... Sosem tudod meg hogy mi a valóság, mert folyton józan életet élsz...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
csetelõ alkoholisták.. jajjj nekem. :air:
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

errõl beszélek;)

Én is... ;)

Jaja, nagyon jól megfogalmaztad... Rendszeresen meggyûlölöm az összes féle piát...

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Bazz ne is mondd. Nekem is volt egy olyan korszakom, mikor keptelen voltam lenyelni a narancslevet. (Special thanks to Kalinka)
Mara viszont az addiktivitasom urra lett az undoromon:D

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
errõl beszélek;)

ja havernak a felespoharába áfonyalét öntöttünk, elhitte hogy jégerrel koccintott:D
nem tûnt fel neki:D
Autist Team:)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Olyan már volt, hogy a frissen bontott fantában vodkát éreztem... :D

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Bazz olyan hangosan uvolteti valaki a verdajaba a 2pac-Alleyezonme-t, hogy 2 falon + csukott nyilaszarokon keresztul tisztan hallom.
Mikozben ezt leirtam elhuzott a gep...olyan hangja volt, mint egy dizelmozdonynak.

Ah hogy lehet, h 11ora valamennyire irja a forum az elozo postomat, mikor nalatok mar ejfel elmult? A sajat idozonam szerint irja ki? ugyes