még egy bõ fél óráig
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
NE ÍGY! NE ÍGY!
NE ÍGY! NE ÍGY!
de van...boss hoss---elmebeteg amcsi szutyokAmugy a moci meretre goldwing. Csak az tele van idomokkal es ezert szelesebb. De amugy egy kategoria. Kerdeztem is a havert, hogy a kovetkezo Goldwing lesz vagy mi? Feljebb mar nem nagyon van semmi ;-)
Erdekes dolog ez. Mondjuk a minimalber itt 10 000font korul van evente (heti 200). Ha valamihez ertesz (nem is kell papir hozza), akkor heti 500 korul kereshetsz.hatfigy
ha jol keresel es jo a melo
akkor en szvsz nem sirnek a helyedben ha egy felevet ki kene hagyni.
most lehuzol meg egy felevet oder egyet egeszet
es akar ugy johetsz haza, hogy van egy kis kerora valo lovettad.
vagy vmi ilyesmi.
csak nem szabad elfeljteni, hogy kell a diploma is
bar itthon nem ersz vele semmit mert ott kinn bringazgatva jobban keresel, mint itthon egy diplomaval rendelkezo mernok.
:-/
a goldwing az olyan túúl... nem is tudom. ez még szép, az már nekem sok. meg minek 8 hangszóró egy motorra ? :scared:
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakaha akko le vagyok maradva...mikor +jelent úgy emléxem akkor a gold wing 1,8 asát kapta meg....az elõdje meg az F6C 1,6 os volt...olyat vezettem...irtózatos..
"Egy kicsit nagyobb kopesre pedig szentendrebe botlok"...
és máris rátaláltál a legjobb helyre...
Let the people speakaha akko le vagyok maradva...mikor +jelent úgy emléxem akkor a gold wing 1,8 asát kapta meg....az elõdje meg az F6C 1,6 os volt...olyat vezettem...irtózatos..Bikertigger
Nem, 1500. Ez tuti. Es donoluszep hangja van neki :-)
BP. tema. Jo reszen kell lakni es tudni kell, hogyan jo. Pl. soha nem koltoznek a pesti oldalra, buda es obuda viszont jo ahogy van. Sosem mennek el innen, max a peremre. Nagyon sok hatranya van, de ugyanannyi elonye is. Es az egesz orszagban nincs meg egy ennyire szep hely, ejszaka. Plane, hogy tolem par perc seta a romai, a margitsziget, a harmashatar hegy es a hajogyari sziget. Egy kicsit nagyobb kopesre pedig szentendrebe botlok. Szoval en ezt szeretem es nem adnam semmiert. Viszont bazira szeretek pl. szegeden lebzselni, az nagyon tecc.
Let the people speakótvar hely sajna
idén ahányszor voltam mindig kár volt lemenni
viszont
mokkacuka
hajógyári szigeten
ütõs hely, hajnali 2-kor indul be a buli:)
bár inkább drum 'n bass, de azért szokott más is lenni
csak messze van
Let the people speakTe al az a valkür nem 1800as ?
Let the people speak