Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #1)
Indította
b
, 2002. február 15. 11:47
Írta 2005. november 11. - 21:54

elegem van a nõkböl. másfél évig kihasznált egy csaj, egy csókot sem adott csak hülyített, kihasználta hogy szeretem...és erre csak most jöttem rá...elegem van a nõkbõl...."..kerékpárba fojtom bánatom..."
Írta 2005. november 11. - 21:54

lcs: azt én sem cserélném le...
még mindig itt küszködöm, kéne vmi olcsó lemezjátszó... meg egy rendes erõsítõ 2 rendes hangfallal... rendes állványon, rendes kábelekkel, rendes szobában
egy ilyen kábelért odaadnám a fél herémet
http://www.avreview....ndDCT250x97.jpg
ezért meg a másikat is...
http://www.higherfi....ande_utopia.jpg

még mindig itt küszködöm, kéne vmi olcsó lemezjátszó... meg egy rendes erõsítõ 2 rendes hangfallal... rendes állványon, rendes kábelekkel, rendes szobában
egy ilyen kábelért odaadnám a fél herémet
http://www.avreview....ndDCT250x97.jpg
ezért meg a másikat is...
http://www.higherfi....ande_utopia.jpg
Írta 2005. november 11. - 21:51

nemis kell ha jó 
kéne egy jónagy szoba.. nem férek el

kéne egy jónagy szoba.. nem férek el

Írta 2005. november 11. - 21:51

nekem ez van
Bõven megfelel.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2005. november 11. - 21:49

hmm, akkor lehet le vagyok maradva.
6 éve megvettem a cuccom, azóta nem cseréltem semmit
6 éve megvettem a cuccom, azóta nem cseréltem semmit

Írta 2005. november 11. - 21:44

ez a széria nagyon jó lett, külföldi fórumokon is 9-10 csillagokat kapott
Írta 2005. november 11. - 21:43

egy audiofil haver nagyon dicsérte a 357est is.
egy audiofil egy Yamát dícsér???
már itt tart a Yama, vagy a srác nem tart még ott???

Írta 2005. november 11. - 21:40

jóvan csak úgy mondtam
nekem igényem van, de pénzem nincs
úgyhogy sztem yamaha erõsítõ lesz majd, meg egy pár wharfedale hangfal, de ez csak sokára
nekem igényem van, de pénzem nincs
úgyhogy sztem yamaha erõsítõ lesz majd, meg egy pár wharfedale hangfal, de ez csak sokára
Írta 2005. november 11. - 21:39

nekem házimozi nem kell ,.....arra nincs igényem...házimozival eleve fos a zene
és zenehifivel meg a mozi
úgyhogy vagy ez vagy az vagy átmenet és akkor mindkettõre szar
olyan mint egy enduro bringa:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. november 11. - 21:37

házimozival eleve fos a zene

Írta 2005. november 11. - 21:36

nekem "csak" zenét hallgatni kellene....1 ilyen meg két, félszobányi cerwin-wega láda...áááá hogy szólna a Dream Theather.....végre egy hozzáértõ! Mi a szarnak annyi hangfal

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Írta 2005. november 11. - 21:35

én személy szerint leülnék a seggemre egy rendes házimozival, és végignézném a ryan közlegény megmentését, az elit alakulat 10 részével, majd a fegyverek szavát, és végül az ellenség a kapuknált, eredeti nyelven, és ez lenne a világháborús napom

Írta 2005. november 11. - 21:31

Írta 2005. november 11. - 21:31

én meg egy ilyet kérek ....
http://www.denon.co....=detail&Pid=155
végre egy hozzáértõ! Mi a szarnak annyi hangfal.
nekem csak egy Fisher CA-120as van...
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2005. november 11. - 21:28

Palmi
Torolj privit plz es adok elerest ahova fel tudod tolni.
Zolle
En is azt a yamaha-t fogom venni (357). Tojok ra, hogy ki es mit mond. Meghallgattam, azzal a hangfal rendszerrel amivel akarom venni (Koda) es engem meggyozott. Nem adok +20 papirt azert amit nem hallok. Meg par plusz ficsorert es asszem nagyobb cuccot tud megszolaltatni.
Ez a Denon pedig annak jo akinek projectro es kulon szoba van mozizni es zenelni bezony. Eleve masfel misi ez az erosito. Hozza ket rendes melylada es 10 hangfal, ami tudja az erosito minoseget meg ennyi vagy tobb. Aztan hozza a projectoros tv vagy inkabb egy vetito, kenyelmes mozi fotelek es csokolom. 5-6 misibol meg van a cucc.
Tiger
Na igen, aki hifista
Torolj privit plz es adok elerest ahova fel tudod tolni.
Zolle
En is azt a yamaha-t fogom venni (357). Tojok ra, hogy ki es mit mond. Meghallgattam, azzal a hangfal rendszerrel amivel akarom venni (Koda) es engem meggyozott. Nem adok +20 papirt azert amit nem hallok. Meg par plusz ficsorert es asszem nagyobb cuccot tud megszolaltatni.
Ez a Denon pedig annak jo akinek projectro es kulon szoba van mozizni es zenelni bezony. Eleve masfel misi ez az erosito. Hozza ket rendes melylada es 10 hangfal, ami tudja az erosito minoseget meg ennyi vagy tobb. Aztan hozza a projectoros tv vagy inkabb egy vetito, kenyelmes mozi fotelek es csokolom. 5-6 misibol meg van a cucc.

Tiger
Na igen, aki hifista

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. november 11. - 21:27

Írta 2005. november 11. - 21:22

szerintem - bár lehet hogy irigy vagyok - ez inkább annak való akinek projektora van, meg külön szobája mozizni 
én egy Yama RX-V357re pályázok
de aszonták a 457 égésföld, és egy audiofil haver nagyon dicsérte a 357est is. szal..
50 papír a 3xx 70 a 4xx

én egy Yama RX-V357re pályázok
de aszonták a 457 égésföld, és egy audiofil haver nagyon dicsérte a 357est is. szal..
50 papír a 3xx 70 a 4xx
Írta 2005. november 11. - 21:18

Egyebkent itt egy csini erosito :-)
Denon AVC-A1XV 10.1 csatornás THX Ultra2 Házimozi Erõsítõ
THX Ultra2 minõsítés | 10 x 220 Watt (6 ohm) | Sokrétûen variálható csatornakiosztás (2 x 5.1-tõl 10.1-ig) | Beépített Dolby Digital EX, Dolby Prologic IIx dekóder | Beépített DTS-ES, DTS96/24, Diszkrét 6.1, Matrix 6.1 és Neo:6 dekóderek | HDCD dekódolás | Új DDSC-Digital jelfeldolgozás | Új, 32 bites lebegõpontos DSP | 192 kHz/24 bites analóg audio D/A átalakító | Továbbfejlesztett AL24 Processing Plus áramkör a kíváló hangminõség érdekében | Kettõs differenciál mûködés | Audyssey MultEQ - automatikus rendszerbeállítás mérõmikrofonnal | Stabilizált, különálló tápegység minden áramkörhöz | Teljesen rázkódásmentes készülékház | 3 felhasználói üzemmód gomb az elõlapon | 216 MHz/12 bites video DA átalakító | HDMI kimenetet támogató video fel- és lekonvertálás | Komponens, S-Video és kompozit video csatlakozók | Analóg audio csatlakozók | Phono bemenet | Ethernet, DVI, IEEE 1394 és RS232 csatlakozók | Kurzorgombok és kezelõszervek az elõlapon | Képernyõmenü | Szoftver-frissítési lehetõség | 4-zónás, többhelyiséges funkciók | EL Távvezérlõ
http://www.netdepo.h.../denavca1xv.jpg
http://www.netdepo.h...avca1xvback.jpg
Denon AVC-A1XV 10.1 csatornás THX Ultra2 Házimozi Erõsítõ
THX Ultra2 minõsítés | 10 x 220 Watt (6 ohm) | Sokrétûen variálható csatornakiosztás (2 x 5.1-tõl 10.1-ig) | Beépített Dolby Digital EX, Dolby Prologic IIx dekóder | Beépített DTS-ES, DTS96/24, Diszkrét 6.1, Matrix 6.1 és Neo:6 dekóderek | HDCD dekódolás | Új DDSC-Digital jelfeldolgozás | Új, 32 bites lebegõpontos DSP | 192 kHz/24 bites analóg audio D/A átalakító | Továbbfejlesztett AL24 Processing Plus áramkör a kíváló hangminõség érdekében | Kettõs differenciál mûködés | Audyssey MultEQ - automatikus rendszerbeállítás mérõmikrofonnal | Stabilizált, különálló tápegység minden áramkörhöz | Teljesen rázkódásmentes készülékház | 3 felhasználói üzemmód gomb az elõlapon | 216 MHz/12 bites video DA átalakító | HDMI kimenetet támogató video fel- és lekonvertálás | Komponens, S-Video és kompozit video csatlakozók | Analóg audio csatlakozók | Phono bemenet | Ethernet, DVI, IEEE 1394 és RS232 csatlakozók | Kurzorgombok és kezelõszervek az elõlapon | Képernyõmenü | Szoftver-frissítési lehetõség | 4-zónás, többhelyiséges funkciók | EL Távvezérlõ
http://www.netdepo.h.../denavca1xv.jpg
http://www.netdepo.h...avca1xvback.jpg
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. november 11. - 21:15

huhh 
már megilyedtem
vannak akik képesek kocsiba is 8 hangszórót rakni
sztetek ha lenne házimozi/hifi topik akkor jólenne nekünk?

már megilyedtem
vannak akik képesek kocsiba is 8 hangszórót rakni

sztetek ha lenne házimozi/hifi topik akkor jólenne nekünk?
Írta 2005. november 11. - 21:15

A galeriba tölteném fel, de nálam még az sem megy...
Nem hogy másét nem látom, de a sajátomat sem, hiába jelentkezem be...
egyenlõre nehézségekbe ütközik. Remélem mihamarabb megnormálul a pix.bikkamakk
Nem hogy másét nem látom, de a sajátomat sem, hiába jelentkezem be...
egyenlõre nehézségekbe ütközik. Remélem mihamarabb megnormálul a pix.bikkamakk