Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
19790 replies to this topic

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

no ez a fiatalsag jele...fiatalsag - csorosag - eredmeny orientalt pialas..:D

Pusztán ténymegállapítás volt,nem a preferált italozási szokásainkat vázoltam:D

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts

Rutinom nincs mivel általában pénzem van:p
[...]
akár másfél kiló kokain is lehetett volna benne.

"lehetett volna" vagy "volt"? :D
When the day is through, all I want to do is slow down...

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

nincs rutinod,szivi?:)
ott kezdõdik h ivószatyor,és addig szopóka bedug
meg se találják,mert azt hiszik nyomkodásnál,vmi puha bélés,de ha mégis,röhögnek és mit kezdenek vele (és yobban be is üt mert szívni kell)
de ha 1vki vállalja,h visz nagytáskát és cumókat és elég ártatlan a feje,az is bevihet 1-2 lityó finomságot,persze nem az eredeti üvegben...

Rutinom nincs mivel általában pénzem van:p
De a viccet félretéve tudom hogy lehetne becsempészni fél lityi páleszt meg faszom, sõt tegnap meg sem nézték a hátizsákom és akár másfél kiló kokain is lehetett volna benne.
Csak annyit mondok hogy idénre olyan szabály hoztak hogy "Italt semmilyen formában nem lehet bevinni"
Még vizet sem fél literes üvegben.
Szóval ha megtalálják mondhatod hogy víz vagy akármi megihatod kint.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts

Lusti.

/me zokog

Érdekesen látod a világot mondták már?;)

miert zokogsz? :)

igen, mondtak tobbem, egyeseket el is kergetek magamtol igy, de a mag megmarad..:)..

és yobban be is üt mert szívni kell

no ez a fiatalsag jele...fiatalsag - csorosag - eredmeny orientalt pialas..:D
Van állásom...:bananadan

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Vigyél be kaján kívül akármit.

nincs rutinod,szivi?:)
ott kezdõdik h ivószatyor,és addig szopóka bedug
meg se találják,mert azt hiszik nyomkodásnál,vmi puha bélés,de ha mégis,röhögnek és mit kezdenek vele (és yobban be is üt mert szívni kell)
de ha 1vki vállalja,h visz nagytáskát és cumókat és elég ártatlan a feje,az is bevihet 1-2 lityó finomságot,persze nem az eredeti üvegben...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
népinemzeti :D
köze nincs hozzá!
mibe,h még csak nem is hallottad soha életedben?
Hot Jazz Band Besh o droM Sebõ etc
ezéviek...

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

ODABENN VÁSÁROLTÁL AKÁRMIT???
:D
amúgy fesztivál és fesztivál között...
Diósgyõri Kaláka Fesztivál után mondjuk 1 Sziget :D

Vigyél be kaján kívül akármit.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
inkál szekuRicsi :D
marcona õr

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Az en sorombe, az engedelyem nelkul senki nem ihat bele. Lehet, hogy en vagyok a fax, de ehhez ragaszkodom. Nem ohajtok idegenek utan inni a poharambol.

Provokalja ertsd: Elso nap is mikor mentem be a befele meno tomegben volt 2-3 arc akik hangosan ordibaltak mindenfele jot a biztonsagiaknak. Nem csodalkoztam volna ha gyatyara veszik oket es esetleg nehany tasli is elcsattan. Es nem ejtettem volna konnyeket ertuk. Evek ota getzik voltak az inkalosok, most vegre normalisak, akkor nem kene oket hergelni...

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
igen, vannak ilyenek hogy fogja a sörödet és megissza
punk, istenem, életképtelen korcs... agyon kell verni

provokálja.
-SZEMÉLYI?
-ÉRETTSÉGI?

fesztivál mondjuk a VOLT, az EFOTT, a VEKERI TÓFESZT, és a SZIGET
pöcslengetõ népinemzetifesztivál az inkább majális

fesztivál = hosszuhaj meg villanygitár

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
ODABENN VÁSÁROLTÁL AKÁRMIT???
:D
amúgy fesztivál és fesztivál között...
Diósgyõri Kaláka Fesztivál után mondjuk 1 Sziget :D

kolamaci

kolamaci

törzsvendég

• fórumtag
  • 916 posts

A biztonsagi orkok meg soha eletukben nem voltak ennyire normalisak, mint iden. Aki meg produkalja oket az meg is erdemli ha kap kettot. Ok nelkul senkit nem ruhaznak meg. De persze lehet a nagy sztorikat osztani, amit hallottunk valakitol, aki latott mar ilyet. Rohejes.
Erdekes modon meg soha, senki nem kotott belem a szigeten, ez miert van? A kunyeralo punkokat pedig seperc alatt elkuldom a pitsaba es megertik elsore. Szal nemtom mi a gond ;-) Jo, ket eve az egyik punkot muszaj volt nyakoncsapnom, de azt o sem gondolhatta komolyan, hogy a frissen vasarolt korso soromet csak ugy felkapja az asztalrol es beleiszik.

produkálja?
Tücske csak neked.. :para:
a jávorszarvas a legjobbfej állat!

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
A biztonsagi orkok meg soha eletukben nem voltak ennyire normalisak, mint iden. Aki meg produkalja oket az meg is erdemli ha kap kettot. Ok nelkul senkit nem ruhaznak meg. De persze lehet a nagy sztorikat osztani, amit hallottunk valakitol, aki latott mar ilyet. Rohejes.
Erdekes modon meg soha, senki nem kotott belem a szigeten, ez miert van? A kunyeralo punkokat pedig seperc alatt elkuldom a pitsaba es megertik elsore. Szal nemtom mi a gond ;-) Jo, ket eve az egyik punkot muszaj volt nyakoncsapnom, de azt o sem gondolhatta komolyan, hogy a frissen vasarolt korso soromet csak ugy felkapja az asztalrol es beleiszik.

Enyim Paripa

Let the people speak

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
biztonsági ORK :D:D:D

halálos
nem, borsi, csak iszonyat naívnak, gyereknek, nemtom hogy fejezzem ki magam, éreztem a kérdést hogy mit várjál tõle.
a sziget az sziget, fesztivál, soksok ember, mindenki örül mindennek, esznek isznak részegek, fellöknek, majd felsegítenek
fesztivál, ennyi

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
mér, tök jó amíg nem normális embereket vernek meg:-)
punkokért nemkár, EZER van belõlük

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

legalabis te, metr tolem nem felnek, en nadszalszeru vagyok..:D

tavaly kinn vltam, szornyu elmeny volt, arra alapozom minden fenti megallapitasomat..regen jobb volt pepsi es diszko nelkul....

meg inkal nelkul, akik versenyeznek,hogy egy nap hany punkot tunak megverni(a noverem fultanuja volt a napvegi beszelgetesuknek)

Lusti.

/me zokog

Érdekesen látod a világot mondták már?;)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Guano 2x is volt es mind a ketszer bazi jok voltak :-)

én akkor ha lenne offspring, red hot chili, rage against (feloszlottak), smashing pumpkins (feloszlottak), guano apes (feloszlottak) stb :D

Mazlid van, iden a biztonsagi orkok sem seggfejek a beengedesnel es vegre normalis tempoban lehet bejutni. Csak a helyszinen vasarolt napijegyekert van kemeny sor, de aki pl. lottozoban vette, az percek alatt hozzajut. Bent is viselhetobb, mint eddig volt a tomeg.

életem elsõ szigete lesz... Mire kell számítani? Mivel óbudai lakos vagyok, ezért a zenébõl és a tömegbõl eddig is kaptunk rendesen. Azt a részét márismerem.

Enyim Paripa

Let the people speak

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Szerintem az EFOTT hangulattal semmi nem vetekszik, nalam az a No.1. A szigetre leirtam miert jarok, van ami csak ott van es nem lehet kihagyni. ;-)

antisziget ember voltam eddig
lehet h jövõre kimegyek 1 napra
de a vidéki fesztiválok akkoris sokkal jobbak...

Enyim Paripa

Let the people speak

kolamaci

kolamaci

törzsvendég

• fórumtag
  • 916 posts
ismerõsökben nem leszhiány most sem. eddig nagyon sokan mondták h aznap int lesznek.
Tücske csak neked.. :para:
a jávorszarvas a legjobbfej állat!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Zolle arra gondol,h már 21 éves és sötét szárnyak suhogását érzi,az eltett idõ súlya a vállaira nehezedik és lapítja össze (1re alacsonyabb lesz és szélesebb :D )
És már nem mehet ki a Tepsire a réten rohangálni és virágot szedni és a csokrot vérbenkajakozós metálpicsák hajába tûzni:D
Amúgy én sem tudom,mit várjak most a Szigettõl,az Lmúlt 2 évben nem voltam kinn,korábban tjah,de akkor mindig nagy társasággal és szigorúan csak yó koncertekre.
Unatkozni csak nem fogunk,ha más nem,röhögünk és lökdösõdünk a tömegben.