no ez a fiatalsag jele...fiatalsag - csorosag - eredmeny orientalt pialas..
Pusztán ténymegállapítás volt,nem a preferált italozási szokásainkat vázoltam:D
no ez a fiatalsag jele...fiatalsag - csorosag - eredmeny orientalt pialas..
"lehetett volna" vagy "volt"?Rutinom nincs mivel általában pénzem van:p
[...]
akár másfél kiló kokain is lehetett volna benne.
nincs rutinod,szivi?
ott kezdõdik h ivószatyor,és addig szopóka bedug
meg se találják,mert azt hiszik nyomkodásnál,vmi puha bélés,de ha mégis,röhögnek és mit kezdenek vele (és yobban be is üt mert szívni kell)
de ha 1vki vállalja,h visz nagytáskát és cumókat és elég ártatlan a feje,az is bevihet 1-2 lityó finomságot,persze nem az eredeti üvegben...
Lusti.
/me zokog
Érdekesen látod a világot mondták már?
és yobban be is üt mert szívni kell
Vigyél be kaján kívül akármit.
ODABENN VÁSÁROLTÁL AKÁRMIT???
amúgy fesztivál és fesztivál között...
Diósgyõri Kaláka Fesztivál után mondjuk 1 Sziget
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakprodukálja?A biztonsagi orkok meg soha eletukben nem voltak ennyire normalisak, mint iden. Aki meg produkalja oket az meg is erdemli ha kap kettot. Ok nelkul senkit nem ruhaznak meg. De persze lehet a nagy sztorikat osztani, amit hallottunk valakitol, aki latott mar ilyet. Rohejes.
Erdekes modon meg soha, senki nem kotott belem a szigeten, ez miert van? A kunyeralo punkokat pedig seperc alatt elkuldom a pitsaba es megertik elsore. Szal nemtom mi a gond ;-) Jo, ket eve az egyik punkot muszaj volt nyakoncsapnom, de azt o sem gondolhatta komolyan, hogy a frissen vasarolt korso soromet csak ugy felkapja az asztalrol es beleiszik.
Let the people speaklegalabis te, metr tolem nem felnek, en nadszalszeru vagyok..
tavaly kinn vltam, szornyu elmeny volt, arra alapozom minden fenti megallapitasomat..regen jobb volt pepsi es diszko nelkul....
meg inkal nelkul, akik versenyeznek,hogy egy nap hany punkot tunak megverni(a noverem fultanuja volt a napvegi beszelgetesuknek)
én akkor ha lenne offspring, red hot chili, rage against (feloszlottak), smashing pumpkins (feloszlottak), guano apes (feloszlottak) stb
életem elsõ szigete lesz... Mire kell számítani? Mivel óbudai lakos vagyok, ezért a zenébõl és a tömegbõl eddig is kaptunk rendesen. Azt a részét márismerem.
Let the people speakantisziget ember voltam eddig
lehet h jövõre kimegyek 1 napra
de a vidéki fesztiválok akkoris sokkal jobbak...
Let the people speak