jajjj péntek
diskoverj !
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #1)
Started by
b
, 2002. February 15. 11:47
Posted 2005. August 12. - 22:24

Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. August 12. - 22:17

diskoverja
most
most
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2005. August 12. - 22:07

szigethez nemtok hozzászolni..
de hogy on legyek, üzenem a vonatokon üzenõ sok tirpák gyereknek, hogy a következõ 12 évest, aki dohányzik a vonaton, sörrel a kezében, annak 15 éves repper menõgyerek bátyját, és 13 éves nõjét akik szintén nemdohányzó vonaton persze hogy letüdõzés nélkül rá mernek gyújtani... kihajítom egy megállónál
most csak megkérdeztem hogy anyukájuk tud e róla..
hogy ezek hogy meg tudnak ilyenkor sértõdni...
röhej szánalmas vidéki idióta senkik.
és büszkék rá.
de hogy on legyek, üzenem a vonatokon üzenõ sok tirpák gyereknek, hogy a következõ 12 évest, aki dohányzik a vonaton, sörrel a kezében, annak 15 éves repper menõgyerek bátyját, és 13 éves nõjét akik szintén nemdohányzó vonaton persze hogy letüdõzés nélkül rá mernek gyújtani... kihajítom egy megállónál
most csak megkérdeztem hogy anyukájuk tud e róla..
hogy ezek hogy meg tudnak ilyenkor sértõdni...
röhej szánalmas vidéki idióta senkik.
és büszkék rá.
Posted 2005. August 12. - 21:38

Basszus, mindenki Szigetel?
Evek ota eloszor hagyom ki, es qrvara kimennek, annak ellenere hogy egyre szarabb.
Se punk nem vagyok se diszkos, sot egyikkel se szimpatizalok, de eddig sosem volt semmi problemam. Szerintem faszsag ugy kimenni egy fesztivalra, ahol tobbszazezer ember van, hogy: "bazzeg tele lesz megin' kocsog punkokkal/rockerekkel/diszkosokkal/goasokkal/rapperekkel/fasztuggyamikkel, majd jolszetb@szomafejuket". Aki nem tudja toleralni a masik izleset, az ne menjen olyan fesztivalra, ahol ennyi fele zene van! Ha megis kiment 5 ropiert 1 napra, akkor meg ne rinyaljon, hogy mennyi fasz van, hiszen ugyis tudta hogy ez lesz.
En nem vagyok valami tolerans/turelmes ember, de a Szigeten megis el tudok lenni anelkul, hogy felbaszna az idegeimet, hogy 2 meterre tolem egy punk sugarba hany, vagy egy szetkokozott, bebelyegezett lofaszjancsi szeleteli a levegot. Sot, az se zavar, ha Hans Ubermaister, ordit mellettem II. VH-s indulokat a szarravizezett Aszoktol elbutultan.
Szerintem a fesztivalokban az a jo, hogy sok KULONBOZO ember van, akikkel ilyenkor sokkal konnyebb kapcsolatot teremteni (pl. eldumalgatni, egyutt berugni, vagy csak jol megb@szni egy keletnemet luvnyat).
Ha valaki jobban szeretne UGYANOLYAN emberek kozott lenni, az oltson bomberdzsekit, varrjon a hatara Nagy-Magyarorszag terkepet, es lengessen zaszlot a Hosok teren, valamely jeles tortenelmi esemenyunk evfordulojan. Ott aztan lehet szidni a punkokat/diszkosokat/buzikat/afromagyarokat/...

Se punk nem vagyok se diszkos, sot egyikkel se szimpatizalok, de eddig sosem volt semmi problemam. Szerintem faszsag ugy kimenni egy fesztivalra, ahol tobbszazezer ember van, hogy: "bazzeg tele lesz megin' kocsog punkokkal/rockerekkel/diszkosokkal/goasokkal/rapperekkel/fasztuggyamikkel, majd jolszetb@szomafejuket". Aki nem tudja toleralni a masik izleset, az ne menjen olyan fesztivalra, ahol ennyi fele zene van! Ha megis kiment 5 ropiert 1 napra, akkor meg ne rinyaljon, hogy mennyi fasz van, hiszen ugyis tudta hogy ez lesz.
En nem vagyok valami tolerans/turelmes ember, de a Szigeten megis el tudok lenni anelkul, hogy felbaszna az idegeimet, hogy 2 meterre tolem egy punk sugarba hany, vagy egy szetkokozott, bebelyegezett lofaszjancsi szeleteli a levegot. Sot, az se zavar, ha Hans Ubermaister, ordit mellettem II. VH-s indulokat a szarravizezett Aszoktol elbutultan.
Szerintem a fesztivalokban az a jo, hogy sok KULONBOZO ember van, akikkel ilyenkor sokkal konnyebb kapcsolatot teremteni (pl. eldumalgatni, egyutt berugni, vagy csak jol megb@szni egy keletnemet luvnyat).
Ha valaki jobban szeretne UGYANOLYAN emberek kozott lenni, az oltson bomberdzsekit, varrjon a hatara Nagy-Magyarorszag terkepet, es lengessen zaszlot a Hosok teren, valamely jeles tortenelmi esemenyunk evfordulojan. Ott aztan lehet szidni a punkokat/diszkosokat/buzikat/afromagyarokat/...
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.
Posted 2005. August 12. - 21:11

Posted 2005. August 12. - 20:54

Nekem legalabb nincs sorhasam 
Revi, szolj a Szalaynak, hogy szervezze be a Turley -t

Revi, szolj a Szalaynak, hogy szervezze be a Turley -t

Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. August 12. - 20:53

Asszem téged pedig lassan bevennének a "Hízzunk 1ütt" klubba 
Vagy Révivel karöltve reklámarcok lehettek az egészséges életmód hírdetésénél

Vagy Révivel karöltve reklámarcok lehettek az egészséges életmód hírdetésénél
az észmentes nõnemû...
Posted 2005. August 12. - 20:53

Posted 2005. August 12. - 20:49

Pedig ott volt az alkalom hogy a tevesek felfigyeljenek rad.
Idealis sorreklamozo vagy
Idealis sorreklamozo vagy

Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. August 12. - 20:47

Én inkább a mûhelyben lógattam a lógatnivalót...
Délelõtt kisértem a kisautóval a versenyautót, meg a kamiont ki a helyszínre, aztán mentem vissza a nyugiba..
Délelõtt kisértem a kisautóval a versenyautót, meg a kamiont ki a helyszínre, aztán mentem vissza a nyugiba..

Posted 2005. August 12. - 20:38

Cicukám! Neked számít vmit is?
Révikém! Mostanában sokat merengsz a régi szép idõkön
Te is voltál lent a Dunaparton ma a Szalays mutogatáson? Néztelek, hátha bevigyorogsz a kamerába vhol
Révikém! Mostanában sokat merengsz a régi szép idõkön

az észmentes nõnemû...
Posted 2005. August 12. - 20:28

óóóó istenem öreg vagyok
bazzeg most találtam valakinél a DC-n dywitness The Future c. számát,
és eszembe jutottak a szép idõk amikor erre tomboltunk 95 februárjában a II Mayday-en a PeCsában..
Vazzeg... de rég volt...
Egyébként ezzel csak azt akartam jelezni, ha valakinek van a gépén még tölük valamilyen zenéje ne tartsa magában...
UI ultra sonic is érdekel...
bazzeg most találtam valakinél a DC-n dywitness The Future c. számát,
és eszembe jutottak a szép idõk amikor erre tomboltunk 95 februárjában a II Mayday-en a PeCsában..
Vazzeg... de rég volt...
Egyébként ezzel csak azt akartam jelezni, ha valakinek van a gépén még tölük valamilyen zenéje ne tartsa magában...
UI ultra sonic is érdekel...
Posted 2005. August 12. - 20:23

Jajj, anyu.. mar megint a haverok elott....

Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. August 12. - 20:16

tessék leszállni a témáról és kultúráltabban reagálni! Ez már kicsit durva reakció Zolle. Inkább mennyé csillagokat bámulni, ha már nem ehetsz 
Cicukám rád férne 1 kis jellemformálás!

Cicukám rád férne 1 kis jellemformálás!

az észmentes nõnemû...
Posted 2005. August 12. - 20:15

Ezt mondhattad volna korabban is... hetfotol keresek munkat

Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. August 12. - 20:06

sosmogyi
mibõl van ennyi pénzed?
had ne röhögjelek pofán
emberek dolgoznak is, nem csak faszt vernek egésznap...
mibõl van ennyi pénzed?

had ne röhögjelek pofán
emberek dolgoznak is, nem csak faszt vernek egésznap...
Posted 2005. August 12. - 19:58

Ma lenne csillaghullás meteorhullással karöltve, de olyan felhõs itten az ég! 20:30kor feltétlen bámuljatok az égre, aki teheti.
az észmentes nõnemû...
Posted 2005. August 12. - 19:55

sosmogyika:
módosítottam az elözõ hozzászólásom, láthacccc 2darab egyértelmû képet..
az h honnan van rá pénzem asszem az az én dolgom..amúgy nem egy csúcsgép nem kell seggre esni, kérdezd meg apud majd bizt tud mesélni ezekrõl > http://tommmas.uw.hu/DSC_0023.JPG ...a fényképész az igazolványképedet tsinálja és inkább fotósnak tanulok vagy mi a fene..
módosítottam az elözõ hozzászólásom, láthacccc 2darab egyértelmû képet..
az h honnan van rá pénzem asszem az az én dolgom..amúgy nem egy csúcsgép nem kell seggre esni, kérdezd meg apud majd bizt tud mesélni ezekrõl > http://tommmas.uw.hu/DSC_0023.JPG ...a fényképész az igazolványképedet tsinálja és inkább fotósnak tanulok vagy mi a fene..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Posted 2005. August 12. - 19:52

Posted 2005. August 12. - 19:49

Szeva Mindenki!
Nem ismertetek eddig mert passziv fórumozó voltam,de azért elköszönök mindenkitõl!
Átnyergelek a bringáról egy motor hajtotta kétkerekûre és a két gépet nem hiszem hogy fenn tudom tartani,ezért válok meg drága kis drótszamaramtól!Ennek ellenére mindig a bringásokkal is "együtt" leszek és ahol tudom segítem õket!
Szevasztok!!!
Nem ismertetek eddig mert passziv fórumozó voltam,de azért elköszönök mindenkitõl!
Átnyergelek a bringáról egy motor hajtotta kétkerekûre és a két gépet nem hiszem hogy fenn tudom tartani,ezért válok meg drága kis drótszamaramtól!Ennek ellenére mindig a bringásokkal is "együtt" leszek és ahol tudom segítem õket!
Szevasztok!!!