1:0 neked.
igen rendes postai bélyeget, valamint buszjegyet is pl., meg borítékot (ami külön pikáns, mert a tõlünk ~500méterre lévõ postán csak sima A5-ös borítékot lehet kapni, és ha valakinek másmilyen kell a postás lányok küldik hozzák a vevõt. elég lol. /de azér plüssállatok vannak a postán, mer az oda kell/)
de van már ilyen online telefonkártya feltöltõ gépünk is, sõt anyám arra pályáz most, hogy buszbérlet is lehessen.
szal alakul-alakul csak az a baj, hogy ezek mind nagyon filléres cumók.
Az tök jó, nálunk sehol máshol nem lehet kapni bélyeget, csak a postán. A múltkor fontos volt elküldenem egy levelet, de nem volt elég bélyegem, és ott szívtam a postán, mert az elõttem lévõ csomagot adott fel a másik elõttem lévõ meg cégnek adott fel listára dolgokat. Gondoltam, ha már ennyit vártam, akkor feladom elsõbbségi, vagy sürgõsségi, vagy milyen levélnek. És vettem egy ezresért bélyeget, hogy többet így ne kelljen sorban állni.
Filléres cuccok, de bemennek miatta az emberek a boltba, és akkor már lehet, hogy vesznek mást is. Eszébe jut, hogy a kenyeret elfelejtette, az asszony meg megöli érte.