Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
19790 replies to this topic

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Filléres cuccok, de bemennek miatta az emberek a boltba, és akkor már lehet, hogy vesznek mást is. Eszébe jut, hogy a kenyeret elfelejtette, az asszony meg megöli érte. :)

hát azér sajnos ez nem illy egyszerû..

képz:
http://pix.bikemag.h...lie-albuma/ceg/

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

1:0 neked.
igen rendes postai bélyeget, valamint buszjegyet is pl., meg borítékot (ami külön pikáns, mert a tõlünk ~500méterre lévõ postán csak sima A5-ös borítékot lehet kapni, és ha valakinek másmilyen kell a postás lányok küldik hozzák a vevõt. elég lol. /de azér plüssállatok vannak a postán, mer az oda kell/)
de van már ilyen online telefonkártya feltöltõ gépünk is, sõt anyám arra pályáz most, hogy buszbérlet is lehessen.
szal alakul-alakul csak az a baj, hogy ezek mind nagyon filléres cumók.

Az tök jó, nálunk sehol máshol nem lehet kapni bélyeget, csak a postán. A múltkor fontos volt elküldenem egy levelet, de nem volt elég bélyegem, és ott szívtam a postán, mert az elõttem lévõ csomagot adott fel a másik elõttem lévõ meg cégnek adott fel listára dolgokat. Gondoltam, ha már ennyit vártam, akkor feladom elsõbbségi, vagy sürgõsségi, vagy milyen levélnek. És vettem egy ezresért bélyeget, hogy többet így ne kelljen sorban állni.

Filléres cuccok, de bemennek miatta az emberek a boltba, és akkor már lehet, hogy vesznek mást is. Eszébe jut, hogy a kenyeret elfelejtette, az asszony meg megöli érte. :)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Bocs, igazán nem kötekedés, de vegyiáru, hosszú ú-val mást jelent az árú. :)
Nálatok lehet bélyeget kapni? Rendes postait?

1:0 neked.
igen rendes postai bélyeget, valamint buszjegyet is pl., meg borítékot (ami külön pikáns, mert a tõlünk ~500méterre lévõ postán csak sima A5-ös borítékot lehet kapni, és ha valakinek másmilyen kell a postás lányok küldik hozzák a vevõt. elég lol. /de azér plüssállatok vannak a postán, mer az oda kell/)
de van már ilyen online telefonkártya feltöltõ gépünk is, sõt anyám arra pályáz most, hogy buszbérlet is lehessen.
szal alakul-alakul csak az a baj, hogy ezek mind nagyon filléres cumók.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

zolle kicsit uncsi, hogy az apró-cseprõ problémáid miatt engem szekálsz, de ha neked ez jó.

ki is kérdezte, hogy milyen bolt?
"vegyes" bolt 130akárhány négyzetméteren.
vegyiárú, élelmiszer, és komolyabb mûszaki cikkeken kivül "szinte" minden.
Könyvektõl kezdve a bélyegen át, ajándéktárgyak, ruhák, újság,meg meg meg. nem lehetne felsorolni.
majd ha elõkerül az _Az_ cd-m, akkor esetleg dobok fel róla kép-t.

Bocs, igazán nem kötekedés, de vegyiáru, hosszú ú-val mást jelent az árú. :)
Nálatok lehet bélyeget kapni? Rendes postait?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Zsuzsi, ma biztos nem megyek, de talan jovo heten. Majd megbeszeljuk.

A kuplunggal amugy az a legnagyobb baj szeritnem, hogy szarul szellozik, es ezert eleg fustos, es a csocsos resz kicsit izzaszto.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
zolle kicsit uncsi, hogy az apró-cseprõ problémáid miatt engem szekálsz, de ha neked ez jó.

ki is kérdezte, hogy milyen bolt?
"vegyes" bolt 130akárhány négyzetméteren.
vegyiárú, élelmiszer, és komolyabb mûszaki cikkeken kivül "szinte" minden.
Könyvektõl kezdve a bélyegen át, ajándéktárgyak, ruhák, újság,meg meg meg. nem lehetne felsorolni.
majd ha elõkerül az _Az_ cd-m, akkor esetleg dobok fel róla kép-t.

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Helyes! Csatlakozom hozzád! Én meg olyan régen voltam már, a tél inkább a züllesztõ évszakom. Hívjuk Vinniet is, õt csak beállítjuk a gipszelt lábával, aztán csak tekergesse a rudakat :)
az észmentes nõnemû...

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
azabaj hogy nekem má a tökömön jön ki a sör meg a csocsó
másfél éve heti 1-3 alkalommal voltam sörözni, meg csocsózni
rendbe kell rakni a szervezetem
iszom forraltbort:D

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Viszon tehetsz rá csomó fotót Tamaska :) és még nézegetheted is. Én is nano mániás voltam mostanáig, de letettem róla. Hamar megölném szegényt, fogtuk kézben Palmival.
Menjünk ma este csocsózni! Hallod Cicu? Megyünk Tiestozni ma Palmival, aztán utána csatlakoznánk hozzátok, oks? Mehetünk Kuplunga, nekem oks, igérem most nem fogok elaludni, mint legutóbb :P
az észmentes nõnemû...

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Palmi

Fotok? :-)

Kala

Tegnap voltam eloszor, de szerintem meg fogok menni boseggel. Csocso rulez.

Zolle & Volle

Nekem pont az tetszett meg benne, hogy andergrand. Asztalt kb. ugy talaltunk, hogy bementunk, rendeltunk a pultnal aztan kivalasztottuk, hogy hoiva uljunk le, volt vagy 3 ures asztal. Ejfel utan ertunk le oda, mondjuk.
El lehetett ferni boven es legalabb van arany facan sor, amit en csipok.

Tamaska

Egyetertunk :-)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
nekem erre van a shuffle
nagyon kicsi
néha hiányzik belõle a kijelzõ :(

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
naja, de a nano az kifejezetten a meretevel hodit. [szerintem]. es a 2 giga azert eleg sok zene am... semmikeppen nem vennek 40 vagy 60gigasat. vagy nem birnam telerakni zenevel, vagy raknek ra egy csomo oyat, amit nem is igazan szeretek, azt meg minek?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
lehet amúgy hogyha már van pénze az embernek nanora akkor van 20-40-60 gigásra is
és azon jobban lehet cuccolni :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
dejo ugy netezni, hogy kozben az iszlam gyerek enekli a napi imadsagot... vhoe. cserebe meleg van. [relativ]

zolle: en is neztem mar a nanot, es itt meg olcsobb is kicsit, most mar tudom, hogy vennem kell egyet. mondjuk nem artana egy gep elotte, de majd tavasszal. hehe

es tankcsapda jo. nem vagyok szakadtnadragos, de sztem akkoris jo.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
lépni is alig le7 az alacsonyan szálló cigányoktól:)
és,mint Dig is említette,sok a köcsög (?!?)
úgyhogy inkább Szimpla.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
És hogy áll a közbiztonság? :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
És sok a köcsög:/
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
kuplung eléggé andegrand
kevés az asztal

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
A Caddy-ben a sült spagetti a király.
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Kuplungban sokan voltak?
Le kene nezni valamikor, mar reg voltunk.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!