Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #1)
Írta 2005. augusztus 22. - 14:29

mert igy hoyg kilog a keprol vhogy nincs kedvem vegig gorgetni azt a ~sok kepet
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2005. augusztus 22. - 14:28

115 lóerõvel télleg nem az
sportosnak kinézõ autó. van aki szerint szép van aki szerint nem. vw sem tetszik rengeteg embernek.
na de fika off.
ha neki az tetszik, vegye csak, jó nagyot fog szívni vele:-) hogy úgy mondjam, ebbõl már lehet sportautót is venni. ha az kell neki, bár azt anyagilag nem lehet finanszírozni normál dolgozó embernek... inkább cult legyen, az olcsó:-)
Írta 2005. augusztus 22. - 14:27

calibra akkor is tetszik. külsõre.
a farkam meg..... nem terepjárót akarok

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. augusztus 22. - 14:27

:-)
en meg hirbol sem hoznam ossze vele
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2005. augusztus 22. - 14:24

utóbbi G2 csak van segge is jól.
és tuti mindegyik, nem nagyon ráköltõs fajta, megy is... lehet nem sportautó, de én nem érzem magam izompólós streetracingosnak. azt meghagyom a plázafiúknak.
Írta 2005. augusztus 22. - 14:21

Én is ezért gondolkodtam 2es Golf-ban, de aztán mondták, hogy van egy 85ös Passat eladó, és akkor megvettem azt. 1.6 dízel, szóval nem az a kapkodó idegbeteg, de keveset is eszik. Ja és kombi, szóval viszem a házam jellegû...na de izé, golf pont ezért jó.. nem kell mennie, értelmes méretü(lehet parkolni is vele) és fillérekbõl megvan a kötelezõ része(súlyadó + kötelezõ) nem is eszik sokat ha jót választassz, mindenhol szeretik szerelni, mert értelmes, és filléres tétel az alkatrész hozzá..
Parkolni is lehet vele, de mondjuk nem egyszerû

Írta 2005. augusztus 22. - 14:20

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 22. - 14:18

léci fotózzatok, engem érdekel, de nem tudok kimenni.
Töltöm fel épp, szép lassan megtelik: http://nova.uw.hu/Ph...C2005/index.htm
A minõség nem épp az igazi, csak este tudtam kimenni fotózni.
Írta 2005. augusztus 22. - 14:17

Hatra beulni nem lehet, csak a kinai rokonok kolykeinek. Azt mondtam mar, hogy belulrol kotvany?
A mar emlitett haverom Calibrajaval mentunk egyszer a Matrai versenyt megnezni ( 3-4 eve ) es nagyon jo volt. Persze sok extraval, de nem hiszem hogy a tobbi annyiva lgyengebb lenne belul. 4 -en kenyelmesen elfertunk benne, en pont hatul ultem. Mondjuk egy 2 meteres embernek valszeg mar nem olyan jo, de nekem nem volt bajom vele.
Nekem nem tetszik ugyan, de attol meg lehet jo, ennyiert meg jobb sportautot nem kapni nagyon.
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. augusztus 22. - 14:11

Írta 2005. augusztus 22. - 14:10

524tds nem nagyon van. Ugy egyaltalan nincs.
Ket kereklampas otos dizel meg ilyen van:
E28 524TD
E34 524TD, 525TD, 525TDS
Egyiket sem tart sokba eltartani, csak ha kotvanyt veszel, arra viszont inged-gatyad es meg akkor is szar lesz. Ha viszont jot veszel (ami feher hollo es draga) akkor nem koltesz ra evekig semmit, de semmit. 10 lityo alatt mozog mindegyik es cepen dizelesen kerepel. Mindegyik erzekeny a rossz minosegu gazolajra.
Ja igen, hidd el nekem amit irok, mivel elegge benne vagyok a temaban. :-) Van egy par haveromnak, talan lesz is most egy normalis darab elado.
leginkább kétkereklámpás 524 tds kellene, de annak még többe van a fenntartása, mint egy félig vectra calibrának.
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 22. - 14:08

Írta 2005. augusztus 22. - 14:04

tamáska mondta németül hogy akinek egyszer volt golfja, mindig golfja lesz
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 22. - 14:04

nálam nem számit, hogy nem megy, a lényeg a külsõ. szép legyen és nagy.
tehat kicsi a farkad?!
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2005. augusztus 22. - 14:00

opel kult ha mondjuk kurva régi kadett, vagy ascona, vagy coupé, vagy manta
Írta 2005. augusztus 22. - 13:58

legalábbis nagyon sokan mûanyaggal pakolják tele. és em értem miért. de õk biztosan tudják
amúgy igen
régi golfra ezt senki se mondta még
mindenki szerette akinek volt, majd továbblépett, hisz lett pénze/lezúzta
és CULT ha szép. és ha olyan
Írta 2005. augusztus 22. - 13:58

nemtom, egy opel számomra sose lesz kult, ez a dolog ott kezd rossz lenni hogy OPEL van ráírva. felejtõs
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 22. - 13:56

Ne vegyel calit, legyen eszed. Es ezt most nem azert mert amugy is utalom, mint a ... hanem mert tenyleg az.
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 22. - 13:56

na de izé, golf pont ezért jó.. nem kell mennie, értelmes méretü(lehet parkolni is vele) és fillérekbõl megvan a kötelezõ része(súlyadó + kötelezõ) nem is eszik sokat ha jót választassz, mindenhol szeretik szerelni, mert értelmes, és filléres tétel az alkatrész hozzá..
én ezért maradtam golf, nem omega(az picit többet is evett volna:-) kb majd' 2szer ennyit)
Írta 2005. augusztus 22. - 13:54