Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
19790 replies to this topic

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
tenyleg v-dani: fiatal sracbol milyen dalias no lett!
:-)

es ki allitja meg azokat az amerikai rozsdabogjakat?
mert nem csak elindulni kell hanem meg is allni

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
:-D
egyik meg volt rakva, másik nem, így emelkedõn lelassul az elõzõ.. tiszta németország:-D

legyen forgalmim:-(

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
mutko majnem elbasztam egy kisköcsögöt a pickuppal
kibiciklizett az utcából, és hálistennek a járdára, de akár elém is jöhetett volna
idióták

M7esen meg kamion nekiállt kamiont elõzni
a delta vé kb 2 kmph volt aszittem lemarom magam

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Bp.-i vagy? Ha igen akkor azt meseld el hol akarsz szaguldozni? A nappali dugokban? Vagy ejjel a varosban? (max addig amig eccer valaki ki nem lep eled es le nem fosod a bokad a felelemtol, hogy mi lett volna ha elutod es az egesz eletedet elbaxtad volna) Vagy autopalyan? A jo magyar mentalitas es a kamionosok miatt nehez lesz. Azert a par nap hungaroring nyilt napert pedig minek. De Te tudod, majd ha lesz autod. Majd ha magadnak kell tankolnod, stb...

Ízlések és pofonok... Ha lesz verdám akkor én nem száguldozni akarok, hanem cruiseolni :) Valahogy teljesen más hangulata van a kettõnek...

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts

40 ezer?
40 0000?
40 00 000
esetleg 40 000 000?
mert nem mind1
de amelyik megy is mellette (pl pontiac gto) az meg már annyit eszik hogy még szeretett politikusaink sem tudnák fenntartani(ja de, mert van mol kártyájuk, azaz mi fizetjük az õ autókázásaikat)

40 milka egy hemi cuda áthozva regadóval

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

40 ezer?
40 0000?
40 00 000
esetleg 40 000 000?
mert nem mind1
de amelyik megy is mellette (pl pontiac gto) az meg már annyit eszik hogy még szeretett politikusaink sem tudnák fenntartani(ja de, mert van mol kártyájuk, azaz mi fizetjük az õ autókázásaikat)

40 millah;)
És oké hogy 30lityi de az egy életérzés.
Ha nyerek a lottón tutira szerzek egy öreg muscle terroristát és robbanni készülõ gázkazán hangorkánt borítok az utakra :cool:
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
irigykedsz hogy még nem lehet autód és jogsid, mi? majd kinövöd.. nézz rá vdani-ra otthagyta a sportolást hogy plázacicákat fuvarozzon.

majd ha remete leszek, akkor bebújok egy barlangba zsákba öltözve, és akkor majd én is fujjolni fogok mindenre.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
hány éves vagy vagány?

az értõ szövegolvasás megy? (amúgy nem szégyen, ha nem, sokan vannak sajnos még így...)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
és 76 elõtt gyártották õket

vagány

vagány

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
Figyuzzá má !
itt nem arról van szó, hogy nem kellenek autók, mert nem egy rossz találmány, sok ember életét könnyíti meg. Csak kár, hogy még mindig benzinnel megy, de szerintem az ilyenek nem is vennének mondjuk hidrós autót csak azért, mert nem szennyez annyira ráadásul 20 lóval kevesebbet tud. ITT NEM ARRÓL VAN SZÓ, HOGY EGYÁTALÁN NEM KELL AUTÓ CSAK ARRÓL, HOGY ÉSSZEL KELLENE HASZNÁLNI ÉS NEM ÚGY MINTHA HOZZÁ LENNE NÕVE A SEGGED ! meg ne hozzájuk igazítani a városokat, hanem mondjuk az emberekhez.
Te nem tudom mit szólnál, ha mondjuk a megszületett kislányodról kiderülne, hogy rákos, mert több káros anyag rakódott le magzatként a szervezetében, mint az anyukájában. És ez részben a TE hibád is lenne! És úgy hidd el ez naponta megtörténik !!!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
40 ezer?
40 0000?
40 00 000
esetleg 40 000 000?
mert nem mind1

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Amcsi kocsi itthon bazira nem eri meg. 1 mert sokat fogyaszt es nem megy. 2 mert magas ra minden ado.

Az amcsik meg pont azert gyartanak ilyeneket, mert nem kell hegyezni, orok elet, nagy nyomatek, szaguldozni ugy sem elhet, mert seggberak a rendor es naluk 60Ft sincs 1 lityo benzin. Ugy meg megint mas.

Nem megy?Érdekes..
Mondjuk nem tudom ti milyen amcsi kocsikra izgultok nekem olyan darabok jönnek be amiknek az ára a 40-es számmal kezdõdik persze szigorúan forintban.
Azok aláznak.
Persze zabálnak is.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
apropó reg adó..vki nem tud adni egy linket ahol a behozható autók listája, vagy a behozatal kritériumai vannak?
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
jó az, olcsó, hasonlóan olcsó minden hozzá mint egy vw-hez, csak soakt eszik mer nagy, meg rohad.
meg opel, dehát ez van.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
egyik fõnökömnek omegája volt, és azért mert 1 havi fizuja
és csavarhúzóval lehetett kinyitni az ajtaját :D

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Amcsi kocsi itthon bazira nem eri meg. 1 mert sokat fogyaszt es nem megy. 2 mert magas ra minden ado.

Az amcsik meg pont azert gyartanak ilyeneket, mert nem kell hegyezni, orok elet, nagy nyomatek, szaguldozni ugy sem elhet, mert seggberak a rendor es naluk 60Ft sincs 1 lityo benzin. Ugy meg megint mas.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 posts
Picit OFF, ja.... Omega szopókanyalóka, minden baja van... Legalábbis olvastam valami újságban, hogy a legproblémásabb autók közé tartozik, mondjuk még nem volt az ismertségi körömben senkinek ilyen, szal valaki mondta szindróma... De ilyen amcsi betonszaggatóból 2 is van, úgyhogy... Megfertõztek :/ :)
Jah igen, nem ezt akartam írni :D Országúton 12-13, városban 15-16, szal sportosnál.... ja lehet igazad van, de mondom ez nem versenyautó :)

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
ha normálnál 12 liter, sportolásnál nem 15 lesz hanem 20-25
azmeg sok

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
tehát enynit eszik, kurvasok a kötelezõ, és egy 1es GT golf bealázza:-)
igazán megéri, de legalább nagy:-)
végy omegát, az megy is!
:*
najo, de ez már nem on, nagyon nem:-)
nem kell midnekit meggyõzni:-D
én maradok EU autóknál . ezek fincsik.

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 posts
normál felhasználás mellett 12 liter, sportosnál 15-16, úgyhogy nem annyira súlyos, mint egy musclecar :)

Nameg ugye a HANG, amit nem ad vissza semmilyen kis mûanyag ato.... porszívók :)

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]