jegyezzetek meg: ez én
dagadjon az egóm

én meg Al01-t és Zollet kivéve mindenkit láttam képen (ért. szerûen Öcsit nem), Kalával találkoztunk, meg Jorus veled is beszéltünk pár szót tavaly február magasságában a papréti úton - (csak nem mutatkoztanm be, meg akkor még nem is forumoltam).....de pld Al biciklijét pont ilyennek képzeltem...Kicsibb lettem, mert formálódtam, mert többet edzem boxot, mint mélyizomtornát, így gyorsabb a kezem, de nem akartam trikóra vetkezni, és feszülni a felvonlásin, ugye. Jelenleg 105 kga súlyom, amit Endroo nem hisz, mert õ pohos, távirányítós családapa, és magasabb egy fél fejjel, mint én, de na. Az enyim a Yeti, nem sok van az országban, de egy ideig Kala tologatta, és igen nyikogott az elsõ fék, mert párás volt az idõ, és bepállott, de tekerve már semmi sem volt a hangból.
Tigrincset pont így képzeltem, de csak, mert láttam róla képet vmi maratonbeszámolós mappában képet. AL meg oan, mint egy ismerõs, de mégsem pont. Tint meg én szúrtam ki, s kapott füttyöt.
Kicsibb lettem, mert formálódtam, mert többet edzem boxot, mint mélyizomtornát, így gyorsabb a kezem, de nem akartam trikóra vetkezni, és feszülni a felvonlásin, ugye. Jelenleg 105 kga súlyom, amit Endroo nem hisz, mert õ pohos, távirányítós családapa, és magasabb egy fél fejjel, mint én, de na. Az enyim a Yeti, nem sok van az országban, de egy ideig Kala tologatta, és igen nyikogott az elsõ fék, mert párás volt az idõ, és bepállott, de tekerve már semmi sem volt a hangból.
Tigrincset pont így képzeltem, de csak, mert láttam róla képet vmi maratonbeszámolós mappában képet. AL meg oan, mint egy ismerõs, de mégsem pont. Tint meg én szúrtam ki, s kapott füttyöt.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
jorus nyikorgott
yeti csak az övé
kalának aluszínü jamisa volt amire ráült jorus
theznek meg nekem egyforma a bringánk, csak más a szine:)
Igen, ez kétségtelen elõny.mondjuk az a trükk h a legtöbb kretént már ismertem onnan:)
aki újdonság volt az al01 meg teígy nézve máris 1szerûbb a dolog,nem-é?
thez a magasköcsög
kala a sokhaju köcsög
jorus a yetis köcsög
öcsi a fehér bicós paraszt köcsög
énmeg a pirosszürke fullis agresszív köcsög vagyok
Wazze, ti zsenik vagytok. Én meg sem tudtam jegyezni, hogy ki kicsoda.
Ez egyébként mindig így van nálam. Mikor ideköltöztünk a szomszédnéni bemutatkozott. Három évig nem mertem mégegyszer megkérdezni. :-)
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
A kep nalam is valahogy stimmelt, de azert azt valahogy megsem sejtettem, hogy Thez ennyire magas. Es Jorus meg nem is akkora, mint. Marmint nem kicsi, csak a forum misztikuma alapjan 2x ekkoranak kellett volna lennie :-)
Eddig meg nem birtam aludni, tegnap vegre tekeres es egybol ment. Most meg felkelni nem birok. Ez se normalis.