Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
19790 replies to this topic

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
Feltöltött kép

jegyezzetek meg: ez én
dagadjon az egóm :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Kicsibb lettem, mert formálódtam, mert többet edzem boxot, mint mélyizomtornát, így gyorsabb a kezem, de nem akartam trikóra vetkezni, és feszülni a felvonlásin, ugye. Jelenleg 105 kga súlyom, amit Endroo nem hisz, mert õ pohos, távirányítós családapa, és magasabb egy fél fejjel, mint én, de na. Az enyim a Yeti, nem sok van az országban, de egy ideig Kala tologatta, és igen nyikogott az elsõ fék, mert párás volt az idõ, és bepállott, de tekerve már semmi sem volt a hangból.

Tigrincset pont így képzeltem, de csak, mert láttam róla képet vmi maratonbeszámolós mappában képet. AL meg oan, mint egy ismerõs, de mégsem pont. Tint meg én szúrtam ki, s kapott füttyöt. :)

én meg Al01-t és Zollet kivéve mindenkit láttam képen (ért. szerûen Öcsit nem), Kalával találkoztunk, meg Jorus veled is beszéltünk pár szót tavaly február magasságában a papréti úton - (csak nem mutatkoztanm be, meg akkor még nem is forumoltam).....de pld Al biciklijét pont ilyennek képzeltem...:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
öcsinek a nevét imrének hívják, de ezt titkolja

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
hogy hivjak a nevet ocsikenek?
teljes nevet....

nem 18 egy thomson
~10-12-bol kijon aj tink

eddig nem vagyok nagyon biztos a 2-sben

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
nyikorgás teljesen alap :)
viszont hogy recseg a nyeregcsövem, kezd idegesíteni
nekem is kéne egy thomson :) de nem ér 18e ftot

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

Kicsibb lettem, mert formálódtam, mert többet edzem boxot, mint mélyizomtornát, így gyorsabb a kezem, de nem akartam trikóra vetkezni, és feszülni a felvonlásin, ugye. Jelenleg 105 kga súlyom, amit Endroo nem hisz, mert õ pohos, távirányítós családapa, és magasabb egy fél fejjel, mint én, de na. Az enyim a Yeti, nem sok van az országban, de egy ideig Kala tologatta, és igen nyikogott az elsõ fék, mert párás volt az idõ, és bepállott, de tekerve már semmi sem volt a hangból.

Tigrincset pont így képzeltem, de csak, mert láttam róla képet vmi maratonbeszámolós mappában képet. AL meg oan, mint egy ismerõs, de mégsem pont. Tint meg én szúrtam ki, s kapott füttyöt. :)

Köszi a füttyöt, ha nem fütyülsz, akkor nem mertem volna odamenni. :)
A nyikorgás meg nem bántásból mondtam, csak arra emlékszem, hogy kitõl kérdeztem, hogy mi nyikorog. Érted? :)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
Öcsire azért nem emléxel mert nem fórumozik :)
Csekében dolgozik, thez haverja ér érden lakik, valamint oszlopos paraszt :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
csak azt irigylem a pestiekben,hogy el tudnak sok helyre menni konditerem stb. itt semmi lehetõség sincs....

Hja meg h alkatrészt elõbb tudnak szerezni a bringákhoz mint itt :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Na en csak Ocsire nem emlekeztem, hogy o az. Talan azert mert nem irogat vagy nem eleget :-)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

jorus nyikorgott
yeti csak az övé
kalának aluszínü jamisa volt amire ráült jorus

theznek meg nekem egyforma a bringánk, csak más a szine:)

Valamiért két Yetire emlékszem, de sokan voltunk, megkeveredtem sztem. :)
Akkor már Jorus-t tudom ki. Thez-t is, de a bringáját nem láttam.
Meg Kalát is megismerném.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
jorus nyikorgott
yeti csak az övé
kalának aluszínü jamisa volt amire ráült jorus

theznek meg nekem egyforma a bringánk, csak más a szine:)

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

mondjuk az a trükk h a legtöbb kretént már ismertem onnan:)
aki újdonság volt az al01 meg te :) így nézve máris 1szerûbb a dolog,nem-é?:)

Igen, ez kétségtelen elõny. :) Na, majd egyszer...

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

thez a magasköcsög
kala a sokhaju köcsög
jorus a yetis köcsög
öcsi a fehér bicós paraszt köcsög
énmeg a pirosszürke fullis agresszív köcsög vagyok :)

Rólad nem láttam még képet szerintem, de valahogy rájöttem, hogy te vagy. Talán az Ipod miatt. :)

Yetis meg kettõ is volt, nem? Jorus nyikorgott?

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
thez a magasköcsög
kala a sokhaju köcsög
jorus a yetis köcsög
öcsi a fehér bicós paraszt köcsög
énmeg a pirosszürke fullis agresszív köcsög vagyok :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Wazze, ti zsenik vagytok. Én meg sem tudtam jegyezni, hogy ki kicsoda. :( Ez egyébként mindig így van nálam. Mikor ideköltöztünk a szomszédnéni bemutatkozott. Három évig nem mertem mégegyszer megkérdezni. :-)

mondjuk az a trükk h a legtöbb kretént már ismertem onnan:)
aki újdonság volt az al01 meg te :) így nézve máris 1szerûbb a dolog,nem-é?:)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Azert nalam is vannak foltok, de mondjuk majdnem mindenkit megjegyeztem. Ilyen se volt meg :-)

Ja igen, legjobb volt - szemelyisegi jogok miatt *** - *** ne bamuld mar azt a segget, huzzal inkabb haza. Ugyis van baratnod.
Erre a szoszi korulnezett es rajott, hogy csak rola lehet szo, atsetalt a plakat tuloldalara, elmeselte a baratnojenek, aztan vegigvigyorogta a kiallitast. Vegre valaki megbamulta a popsijat. Szal tegnap oromot is szereztunk egy nonek :-)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

A kep nalam is valahogy stimmelt, de azert azt valahogy megsem sejtettem, hogy Thez ennyire magas. Es Jorus meg nem is akkora, mint. Marmint nem kicsi, csak a forum misztikuma alapjan 2x ekkoranak kellett volna lennie :-)

Eddig meg nem birtam aludni, tegnap vegre tekeres es egybol ment. Most meg felkelni nem birok. Ez se normalis.

Wazze, ti zsenik vagytok. Én meg sem tudtam jegyezni, hogy ki kicsoda. :( Ez egyébként mindig így van nálam. Mikor ideköltöztünk a szomszédnéni bemutatkozott. Három évig nem mertem mégegyszer megkérdezni. :-)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Thez meg közismerten a "magas k*tchög" :-)
van is 1 ilyen dal úgy kezdõdik h "Theeeeeeeeeeeeeeeez!Legyél a..." de nem adom L mert nem illik és õ sem szereti,ha teregetjük a szennyest.A lényeg,h nem szerzetes lettem:-)
Amúgy remélem yól van a szentem mert tegnap betegeskedett.Az a fránya madárinfluenza... :-/

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
Jorus nagyobb ember mint amekkorának látszik!
Õ a példaképem :)