Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
19790 replies to this topic

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

az instrumentálist nem kevered az indusztriálissal ?

mert az instru az hangszerst jelent ének nélkül...
az indusztri meg ipari...

amúgy ennél azért kicsit több, csak én lusta vok leírni...meg nem akarom a topikolvasók 80%át untatni...

Engem nem untatsz:p
Mondjuk én tudom mi a stájsz.
hiányolok is egy metálos topicot.
Nyitni kék.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
vaze
tegnap még picit nem akartam bicózni, érthetõ okokból, ezer napsütés, ma meg...
bekaphassák!!!
nembaj, nekem így is jó lesz
grrr

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
hat akkor mikor ilyesmit hallgattam, a kinezetem alapjan kevesen gondoltak, hogy ember lesz belolem...:D
(bar hinni tovabbra sem hiszek, de ez mas teszta)

dobcuccok johetnek..:)
Van állásom...:bananadan

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,277 posts

hát lehet hogy nem értünk egyet,de én igy gondoltam.
nekem nem volt simpatikus az egész megasztárolás,de Ibolya az tehetséges az biztos.

Metál feldolgozások meg jók.himnusz is meghallgatnám:)

nu metal:melegító naci,oldskool adidas folsõ alsó cipõ,szigoruan térd között a gitár,tinédzser depreszió megénekelve,gyakran rap és egyéb hip-hop elemek pl korn,pod,linkin p,limp bizkit,sum 41

Black,death metal:legenek ézakiak,ehetõleg finnek,fekete szerkók,liternyi bárányvér,szöges kiegészitõk(immortal)fehérre mázol arc,pl finntrol(death metal+polka)immortal,69 eyes,moonspell

power metal:irgalmatlan gitár témák,farmer/bõrszerelés,magas énekhang,optimista látásmód:iron maiden,halford/judas priest,manowar,meg az olaszok..nem jut eszembe

instrumentális metál:durva kicsit pszihoelekdikus vagy mien hangzás eléggé érzelmekre épülõ zajok,kevés de velõs szöveg,nag szimppadi show pl:Marilyn,Rob Zombie

kb ennyi :)

hm...
a lovagos nagyon jó példa!!!!

ha saját akkor

respec

az instrumentálist nem kevered az indusztriálissal ?

mert az instru az hangszerst jelent ének nélkül...
az indusztri meg ipari...

amúgy ennél azért kicsit több, csak én lusta vok leírni...meg nem akarom a topikolvasók 80%át untatni...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

jah, chuck..az lesz az...
a szoveget siman nem ertettem, igy nem is erdeket, de a hangulata tetszett..meg az osszes ilyennek a dob reszet birom nagyon..foleg, mikor elkezdik porgetni a dupla labdobot..attol meg most is behalok..:)

Na majd mutatok jóságos dolgokat;)
Egyébként emlékszem életem elsõ zenekari próbáján alig bírtam játszani mert végig a duplázót figyeltem:)

Lust:Régen volt, fiatalok voltak, lázadoztak.
Nézd meg a slayert: Tom Araya tisztes családapa és hisz istenben pld;)

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
jah, chuck..az lesz az...
a szoveget siman nem ertettem, igy nem is erdeket, de a hangulata tetszett..meg az osszes ilyennek a dob reszet birom nagyon..foleg, mikor elkezdik porgetni a dupla labdobot..attol meg most is behalok..:)

dig: a jelukben a t egy forditott kereszt volt..ebbol gondoltam...

http://upload.wikime...kschuldiner.jpg

most, hogy nezem, nem is annyira forditott az..idaig tevhitben eltem volna?..:D

en birtam a megasztart..mert tenyleg tehetsegesk voltak, vegre valami jo ment a tvben, nem valami anyatok kozt brazil sorozat...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hát lehet hogy nem értünk egyet,de én igy gondoltam.
nekem nem volt simpatikus az egész megasztárolás,de Ibolya az tehetséges az biztos.

Metál feldolgozások meg jók.himnusz is meghallgatnám:)

nu metal:melegító naci,oldskool adidas folsõ alsó cipõ,szigoruan térd között a gitár,tinédzser depreszió megénekelve,gyakran rap és egyéb hip-hop elemek pl korn,pod,linkin p,limp bizkit,sum 41

Black,death metal:legenek ézakiak,ehetõleg finnek,fekete szerkók,liternyi bárányvér,szöges kiegészitõk(immortal)fehérre mázol arc,pl finntrol(death metal+polka)immortal,69 eyes,moonspell

power metal:irgalmatlan gitár témák,farmer/bõrszerelés,magas énekhang,optimista látásmód:iron maiden,halford/judas priest,manowar,meg az olaszok..nem jut eszembe

instrumentális metál:durva kicsit pszihoelekdikus vagy mien hangzás eléggé érzelmekre épülõ zajok,kevés de velõs szöveg,nag szimppadi show pl:Marilyn,Rob Zombie

kb ennyi :)

hm...
a lovagos nagyon jó példa!!!!

ha saját akkor

respec

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

en is erre gondoltam, de ok biza satanistak a javabol...

egyebkent mi a kulonbseg a death, black, nu, du, fu, le, fel jobbra,stb metal kozot?

Ne okoskodjatok;)
Death- Nem volt sátánista;(
És sok különbség van..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,277 posts

egyebkent mi a kulonbseg a death, black, nu, du, fu, le, fel jobbra,stb metal kozot?

ha egyre gondolunk akkor sztem nem errõl híresek, hanem az amcsi death metal egyik legjelentõsebb zkra volt, a mûfaj egyik legzseniálisabb gitárosával (RIP Chuck Shouldiner)...

hozzáteszem a szövegek, meg a körítés sosem érdekeltek..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
kocce..

mar en sem hallgatok ilyesmit, de regen csitem minden hasonlot...de mar akkor sem tudtam, hogy milyen stilust hallgatok

slayer, death, sepultura, ilyesmik, tobb nem is jut eszembe mar..:D

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
Mi is az a metál? A legegyszerûbb módon úgy írhatjuk le a különbözõ stílusokat, ha vesszük a következõ alaphelyzetet: Egy gonosz sárkány elrabolt egy gyönyörû királylányt, és egy hõs lovag a megmentésére indul. Mi történik?

HEAVY METÁL: A lovag bedübörög Harley Davidsonján, levágja a sárkányt, bedob egy sört, magáévá teszi a királylányt.

GRIND METÁL: A lovag megjelenik, teljesen érhetetlenül sikoltozik kb. 2 percig, majd távozik.

POWER METÁL: A lovag hófehér unikornisa nyergében érkezik, kikerüli a sárkányt, megmenti a királylányt, majd az elvarázsolt erdõ közepén szerelmeskednek.

TRASH METÁL: A lovag megjelenik, legyõzi a sárkányt, megmenti a királylányt, és ez utóbbit magáévá teszi.. gyorsan, és önzõn.

FOLK METÁL: A lovag néhány haverjával érkezik, akik hegedûn, sípon, dobon, lanton, és egyéb furcsa hangszereken játszanak. A sárkány a rengeteg tánc közben elszenderedik, a lovag a királylány nélkül távozik.

VIKING METÁL: A lovag sárkányfejes hajón érkezik, hatalmas csatabárdjával megöli a sárkányt, megfõzi, majd megeszi, halálra erõszakolja a királylányt, felprédálja a kastélyt, majd porig égeti, mielõtt elmenne.

DEATH METÁL: A lovag eljön, megöli a sárkányt, magáévá teszi a királylányt, õt is megöli, majd távozik

BLACK METÁL: A lovag éjfélkor érkezik, levágja a sárkányt, a tetemet karóba húzza a kastély elõtt análisan magáévá teszi a királylányt, iszik a vérébõl, majd szertartásosan megöli. A meggyalázott királylányt a kastély elõtt karóba húzza.

GORE METÁL: A lovag eljön, levágja a sárkányt, a beleit kiteregeti a kastély elõtti mezõn, magáévá teszi a királylányt, megfojtja, magáévá teszi a holttestet, fölvágja a hasát és megeszi a belsõségeit, harmadjára is magáévá teszi, a holttestet felgyújtja, majd végezetül negyedjére is magáévá teszi.

DOOM METÁL: A lovag megérkezik, meglátja a sárkányt, rájön, hogy sosem tudná legyõzni, depressziós lesz, és öngyilkosságot követ el. A sárkány felfalja õt és a királylányt is.

PROGRESSZíV METÁL: A lovag gitárral érkezik, 26 percig szólózik a kastély elõtt, a sárkány öngyilkos lesz az unalomtól. A lovag felmegy a királylány hálószobájába, újabb gitárszólót ad elõ, amibe a konzervatóriumban végzõsként tanult összes technikáját beleszövi. A királylány megszökik, és a HEAVY METÁL lovag keresésére indul.

GLAM METÁL: Az érkezõ lovagot meglátva a sárkány röhögõgörcsöt kap, és beengedi a kastélyba. Az bemegy, ellopja a királylány sminkkészletét, és megpróbálja gyönyörû rózsaszínre festeni a kastélyt.

INDUSTRIAL METÁL: A lovag zsíros, fekete bõrkabátban érezik, obszcén kézmozdulatokat tesz a sárkány felé, mire a mesebeli kidobóemberek kikísérik a meseerdõbõl.

KERESZTÉNY METÁL: A lovag a templomból hazafele jövet néz be, és egy balladát énekel a sárkánynak arról, hogy Jézus szereti, és felé kellene fordulnia. A sárkány azonnal megtér, és amikor a hercegnõ "köszönetet akar mondani" a lovagnak, az így válaszol: "Sajnálom, nem hiszek a házasság elõtti szexben."

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
a szöveg:-)
nekem mindegyik egy, egyiket se csípem vmiért...
lehet én vagyok a kultrálatlan ez ügyben, dehát ilyen vagyok
http://dolog.uw.hu/o...agyarorszag.zip
mihelyt felmegy, aktivvá teszem a linket jól

lehet JÓL letölteni

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,277 posts

szandekosan hoztam keptelen peldat.....

:D

edit: en azt hittem a death is az..

volt/van egy death nevu banda..ok milyen stilus? regen nagy kedvencem volt...:D

sztem benne van a nevükben....

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,277 posts

demonlord azér lenyomhatná a himnuszt:D
galoppmetál ownz

elsõ lemezüknél elakadtam..az jó, csak kicsit néhol "jogdíjasan" emlékeztet a régi stormwitchre...de az nem baj mer ûket is szeressük...:)

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
szandekosan hoztam keptelen peldat.....

:D

edit: en azt hittem a death is az..

volt/van egy death nevu banda..ok milyen stilus? regen nagy kedvencem volt...:D

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
black a sátánista

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Na várjál: a death metál már a himnusz elsõ szavánál elakad nem?

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
demonlord azér lenyomhatná a himnuszt:D
galoppmetál ownz

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,277 posts
" idejekoran, deathmetalla alakitjuk a himnuszt."

hmm..ez érdekelne,,ha vmi jó zkr csinálja szívesen +hallgatnám..:)
más kérdés hogy nem tok olyan magyar d.metal bandát ami nekem tetszene...