tiszta szerencse hogy az ráadásul még sorompóval zárt erdészeti út.....Ez egy típus.
Ha 8 méternél távolabb kerül az autójától, meg van ijedve, meg fél, hogy ellopják a kocsit. Ott ül a kocsija mellett, szigorúan kisszék, kisasztal, és olvassa az újságot, ill. a felkészültebb a VEF tipusú rádióján hallgatja a Déli krónikát.
Az ilyenek elõszeretettel tenyésznek a Visegrád-Paprét közötti szakaszon, aholis -nem kimozdulva a 8m sugarú körbõl- még olykor-olykor bográcsoznak is.
tavalyi sztori...megyek fel kõhegyre, (sárgán izbégrõl) utolsó telek megállok inni....egynyomtávos cucc az a rész ahol iszonyú szar lesz az út, na befut kiránduló család csili vili vectra....."hé ez az út visz a kõhegyi turistaházhoz ? " mondom ez, de én nem próbálkoznék ezzel az autóval, felsétálnék, pár száz méter...- "áá bírja ez"
jó...elindulok, nem sokkal késõbb ott a nagtudású, felakadva a bakhátra se elõre se hátra..."nem segítenél lelökni ?"... - "nem segítek, szóltam hogy ne próbálkozz"....hát de milyen bunkó vagyok ,....stb stb,,,,na ezekrõl ennyit....