Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
19790 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

Ez egy típus.
Ha 8 méternél távolabb kerül az autójától, meg van ijedve, meg fél, hogy ellopják a kocsit. Ott ül a kocsija mellett, szigorúan kisszék, kisasztal, és olvassa az újságot, ill. a felkészültebb a VEF tipusú rádióján hallgatja a Déli krónikát.
Az ilyenek elõszeretettel tenyésznek a Visegrád-Paprét közötti szakaszon, aholis -nem kimozdulva a 8m sugarú körbõl- még olykor-olykor bográcsoznak is.

tiszta szerencse hogy az ráadásul még sorompóval zárt erdészeti út.....
tavalyi sztori...megyek fel kõhegyre, (sárgán izbégrõl) utolsó telek megállok inni....egynyomtávos cucc az a rész ahol iszonyú szar lesz az út, na befut kiránduló család csili vili vectra....."hé ez az út visz a kõhegyi turistaházhoz ? " mondom ez, de én nem próbálkoznék ezzel az autóval, felsétálnék, pár száz méter...- "áá bírja ez"
jó...elindulok, nem sokkal késõbb ott a nagtudású, felakadva a bakhátra se elõre se hátra..."nem segítenél lelökni ?"... - "nem segítek, szóltam hogy ne próbálkozz"....hát de milyen bunkó vagyok ,....stb stb,,,,na ezekrõl ennyit....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Ez egy típus.
Ha 8 méternél távolabb kerül az autójától, meg van ijedve, meg fél, hogy ellopják a kocsit. Ott ül a kocsija mellett, szigorúan kisszék, kisasztal, és olvassa az újságot, ill. a felkészültebb a VEF tipusú rádióján hallgatja a Déli krónikát.
Az ilyenek elõszeretettel tenyésznek a Visegrád-Paprét közötti szakaszon, aholis -nem kimozdulva a 8m sugarú körbõl- még olykor-olykor bográcsoznak is.

ilyenek fordulnak el elõ az ördögorom DH-nál is, miután a katlantól felmentünk, jobboldalt az erdõ kezdeténél..
remek kilátás, bogrács, autóból szóóló zene...:-)
lol:-D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
ehh,a mai fiatalság milyen vérengzõ,bezzeg a mi idõnkben.... :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

...
Az egynyomtávú úton mér szeretné a cigány Astrás "kiránduló" család, hogy ÉN menjek le a szántóföldre, hogy 2 méter alatt annyi agyagot szedjek össze, hogy ne forogjon el a kerék. Faszé kell autóval erdõben kirándulni?

Ez egy típus.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

Ja, és megyünk DH gépekkel 1 kört fejenként a 24 óra alatt, a többit sörözéssel töljük, mert frí. :D Nagy sátor, jó nõi kísérõk, kivetítõ, kismedence, mobil grill, sörcsap, iesmi. Igen. :D

kitoljuk az egyik pizzakemencét....kell a szénhidrát :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
köv körben elkapod az arcát
vagy könnyû 4X gépeken kigyúrt arcok lekaratékáznak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
:-D
utolérni nehéz lesz õket..
kicsit kranked 4? fíling..
ha nem érjük utol, lelõjük:-D

nyamm nyamm
vér.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
20kg-os keron 100+kg harcos? :-)

kéne egy ilyen 24h security
DH gépekkel
akik belökdösik a sok rüszü karácsonyfadíszt

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
kéne egy ilyen 24h security
DH gépekkel
akik belökdösik a sok rüszü karácsonyfadíszt

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Na akkor jovore a 24 orason ott leszunk :-) De az is jo ha nem minket loknek, csak latjuk, hogy valaki vedtelent. Rendet teszunk egybol :-)

Enyim Paripa

Let the people speak

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Jorus,merre járkálsz Te?:o felénk a minority vagy 30 éves brinyóval v új Ignis-sel jár,nógrád megye rulZ
Taxis ellen meg a pumpa a jaó

-=B.B.B.=-

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Ja, és megyünk DH gépekkel 1 kört fejenként a 24 óra alatt, a többit sörözéssel töljük, mert frí. :D Nagy sátor, jó nõi kísérõk, kivetítõ, kismedence, mobil grill, sörcsap, iesmi. Igen. :D

Ugye azt tudod hogy csapattag vagyok.;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Ahoy, sziasztok!

S.O.S.ben szükségem lenne egy SIT mac-es tömörítés PC kicsomagoló progijára!

Ha van valakinek tulajdonában/birtokában ilyen progi légyszi tolja NEKEM!!! PLÍÍÍÍZ!

(a progi létezik, már volt is ilyen a gépemen, csak nem találom az újra telepítés óta a telepítõjét....)

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

jövõre menjünk pedálgép CéCóst verni

LOOSIO XC DIE FOREVER

bitte ,engem békénhagyni verésügyileg :)
mert jön a kopasz-acélbakancsos-boroskólaajó banda

bár most jut eszembe hogy nem is vagyok pedálgép :)
fáj az achillesem,hová állítsam mán a stoplit :S

-=B.B.B.=-

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
a trabantos ilyenkor azt tette, hogy puska elõ, és:-)

amúgy igen.
kell egy monstrucsapat,
"minket úgyse löktök fel kötsögök" névvel.....

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

Engem csak egyszer fognak kilokni. Arra az evadra be is fejeztek a versenyzest, ezt garantalom :-)

majd jõvõre kell csinálni egy olyan csapatot ahol a 6 fõ össztömege +haladja a 650 kilót....na akkor minket lökjön ki...mintha trabant kamaznak...:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
nem vagy lányból, se nem 40 kilóból, így...:-)
vágod
csak a védteleneket frí bántani

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Engem csak egyszer fognak kilokni. Arra az evadra be is fejeztek a versenyzest, ezt garantalom :-)

Enyim Paripa

Let the people speak

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Tegnap túráztam egy kicsit jól. Sár EZER, agyagos sárfolyó hömpölygött lefelé a Nagy-Kevélyrõl, tócsa tavak, amik elfoglalják az úta 105%-át, és kénytelen vagy azokon átrambózni, de ezekkel még megbirkózol, mint Kambodzsában. :D De amikor a kínkeservvel, sárból-sárba kapaszkodó tetején megpillantod egy egyéb helyzetben bárgyú tekintetû, de most 50-nel feléd száguldó Niva hûtõrácsát az lol. Kibaszott Off-Roadosok a túristautakon. Suck. :D Igaz, a srác jobban megijedt, mert sokat nem tudott tenni már akkor, émmeg bedobtam magam meg Zsötikét a fák közé. Öhh.

Az egynyomtávú úton mér szeretné a cigány Astrás "kiránduló" család, hogy ÉN menjek le a szántóföldre, hogy 2 méter alatt annyi agyagot szedjek össze, hogy ne forogjon el a kerék. Faszé kell autóval erdõben kirándulni?

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"