Ja, és megyünk DH gépekkel 1 kört fejenként a 24 óra alatt, a többit sörözéssel töljük, mert frí.
Nagy sátor, jó nõi kísérõk, kivetítõ, kismedence, mobil grill, sörcsap, iesmi. Igen.
Mint a filmekben a rockerek ?

Ja, és megyünk DH gépekkel 1 kört fejenként a 24 óra alatt, a többit sörözéssel töljük, mert frí.
Nagy sátor, jó nõi kísérõk, kivetítõ, kismedence, mobil grill, sörcsap, iesmi. Igen.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
én meg mindig illegal vok...de sz@rok rá....100 év alatt nem tudnék annyi kárt csinálni, mint a "tervszerû" erdõgazdálkodás 2 nap alatt....Akkor en a hetvegen jo voltam es csak a csutortoki napon voltam illegal. De valszeg meg sokszor leszek az. Amugy van ott jonehany kis erdei ut is. Eccer kiprobalnam oket, de egyedul nem olyan jo, ha gubanc van pl.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakMondjuk ha a beton uton megyek fel es le az ne zavarjon mar senkit.
A kerekparosokat alapbol utaljak.
Egyebkent meg haljanak ehen. Tolunk nyugatabbra is tilos bringazni, viszont ott tobb szaz kilometer ut van kijelolve, ahol lehet. Itt meg semmi, na az a baj. Amugy a HHH-n van festve biciklis jelzes, az nem azt jelenti, hogy de lehet?
Let the people speakabszolút szabályt sértünkakkorén szabályt sértek, tkp?
meg így mindenki?
és ennek még írott formáját is adják
szal ez magyarhon
szeretem
A Száni az jó. Jó a melle.
Let the people speak"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
azt a 8 km jelölt utat (máj 31-aug 31 között, 7végén 9-18ig) kivéve semennyire...biciklivel amúgy mennyire nem szabad az erdõben mászkálni?
aztán balhéznál , õ meg elõvenné a papírját hogy neki szabad, de Te mi a faxt keresel a bicikliddel a sorompó meg a tábla után.....Viszont szivesen balheznek az autosokkal akik a sorompo ellenere felmennek. De igy hiaba, mert jogosan teszik.
hozzáteszem ahhoz képest a sorompós utakon is q. nagy a forgalom, kicsit sok a kulcs
+ ahol van sorompó 10-bõl 6 sosincs zárva, meg a crossmotoros és a quados kikerüli..ott a hhh még lehet belterület, vagy nem az erdészeté ...ilyesmi
de a legcsúcsabb a 2 csopper volt múltkor a dömörkapui erdészeti úton
Let the people speakhozzáteszem ahhoz képest a sorompós utakon is q. nagy a forgalom, kicsit sok a kulcsKiraly vagy, hogy nem segitettel. Rohadjon is meg az ilyen. Amugy a buszmegallotol kezdve miert nincs sorompo a HHH-n? Gyulolom, hogy oda felmehet motor es auto. Mondjuk a bazisugroknak kene cipelni, de nekik is azt tudom mondani, hogy le kell gyozni a hegyet ahhoz, hogy lejohessen rola. Tehat gyalogoljon fel ha ugrani akar.
Let the people speak