sikerült megvenni a hello kittys szart
illetve az egyiket
oda senkise menjen venni semmit mer KURVA DRÁGA váááá
belépek, és minden rózsaszín váááá

ja és megnéztem a férfiúi pumát
kuuuurvajószagavan
kell:)
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Egyébként disznóság, hogy nekünk 2 éve eltörölték az augusztusi/szeptemberi vizsgázási lehetõséget...
:mad:
:love:
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
csak ugy jelzes szinten kozlom, hogy 8.00-tol vizsgazom.
igy szurkolnotok kell!
mindenki aki el es mozog leborul es elmond egy imat ertem.
aztan jovok es megkoszonom.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
erre tudna valaki válaszolni?milyen az a "bicikli gyûrûs fékekkel"?
a szlovák versenykiírásban láttam...
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakA Hello Kittyt és barátait gyártó japán Sanrio cég elsõ magyarországi képviselete nyílik meg a héten az egyik kihalt állatról elnevezett üzletház második számú épületének második emeletén