DTM versenyzõ szeretnék lenni
Audival aláznám az Opelt

Ha esik beülünk vhova.Ahogy most kinez, itt zuhi lesz. Meg az idojos is azt mondjak. Hm. Ha esik, akkor reszemrol kimarad a holnap. Ha nem akkor termeszetesen hajra! ;-)
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakmettõl meddig lesztek hol? mert lehet, hogy elcsípem a tali végét :-)
ezt vegyétek fenyegetésnek, ehhe :-)
Let the people speakEgy ember már van.En is ilyesmi idopontra gondoltam. Csak varom a tobbiek reakciojat.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Mi lenne, ha 14:00-kor találkozna a banda a Szépvölgyi útnál a bringaúton?
Addigra Palmival talán felébredünk...
Let the people speakJorus, Palmi, Kala, Borsi es meg akinek volt kedve. Holnap HHH akkor hogy legyen? Mikor es hol tali? En most voltam fent haverral, hat nem sok kedvem volt a tegnap utan de az erdos zuzas megerte.
Csak ma nem voltak ejtoernyosok, pedig volt szel is.
Errol keszult valami felmeres, v honnan tudod?
Egyetertek al01-el, a sort meg kell inni, de a Sziget egyik legnagyobb hatranya, hogy ott a sor=vizMondjuk azert eldobni meg igy se dobtam soha...
Errol keszult valami felmeres, v honnan tudod?
Egyetertek al01-el, a sort meg kell inni, de a Sziget egyik legnagyobb hatranya, hogy ott a sor=vizMondjuk azert eldobni meg igy se dobtam soha...
Let the people speakErrol keszult valami felmeres, v honnan tudod?Német szokás, a sziget óta vették át a magyarok, bár a pld a szigeten a legtöbb sört, vizet, a németek dobják.
tudom én, persze,...
Csak a brit "kultpop" zenekar jól megkapta annó a vizespalack, sörösdoboz, faág, sátorcövek,... záport:)
Az Oázis-ra, de õk meg is érdemelték
Ja. Vizont azt nem ertem mi a retkes faxert kell dobalozni egyeseknek? Oviban nem eltek ki a hajlamokat? Sort meg kell inni, nem a tomegbe es a szinpadra dobni. Szerintem.
En mindenkire buszke voltam. Te meg aztan termetedhez kepest brutal jol nyomtad :clap:
Edit: kinek mi a jo koncert. En mar csak azert is jol ereztem magam, mert sokan voltunk, jokat rohogtunk es hatalmas arcokat ismertem meg!
Jorus, Palmi, Kala, Borsi es meg akinek volt kedve. Holnap HHH akkor hogy legyen? Mikor es hol tali? En most voltam fent haverral, hat nem sok kedvem volt a tegnap utan de az erdos zuzas megerte.Csak ma nem voltak ejtoernyosok, pedig volt szel is.
jaja. néha lett +3-4méter helyünk :-DD
Let the people speak