Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
19790 replies to this topic

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
az azert mas teszta, ha megprobaltal jegyet venni/lyukasztani..
de a egyaltalan nem, az nem moka...
Van állásom...:bananadan

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Azért Wolfnak is igaza van...amikor én is néha bkv-zom...ugyanez a helyzet...nem fogok órákig egy jegy után rohangálni...az automata szar/elnyel, nem váltanak még 500-ast sem...nem jó a lyukasztó a villamoson...egy idõ után immunis leszek a jegyvételre...max leszállít...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts

mindegyik ujsagosnal lehet kapni bkv jegyet, a moszkvan van hivatalos arusito hely..szerintem megoldhato a dolog....

Te nekem ne adjál tippeket légyszives :D nem megoldható és kész..

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Vagy kibaxni a fogasbol bringastul. Nem igazan sajnalnam oket. Fizessen aki nem akar tekerni.

Hetvegen kene megint menni valamerre jol.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

mindegyik ujsagosnal lehet kapni bkv jegyet, a moszkvan van hivatalos arusito hely..szerintem megoldhato a dolog....

olyasféle..:-)

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
Van állásom...:bananadan

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
:-D
ezt is lehet mondani, de ott lapulna a farzsebedben egy 10es gyûjtõjegy, akkor kb sokáig nem lenne ilyen problémád....
mármint olcsóbb is, jobb is:-)

amugy nem épp rád gondoltam, hanem aki botrányol amellett hgoy még csak nem is lyukasztott.
illetve kurvaanyázik persze szintén jegy nélkül hogy mi az hogy csak 8 bicikli
na az ilyeneket kell felgyújtani:-)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts

szokott így lenni, aszitték már leellenõrizték...
mellesleg elgondolva ottvannak a 200+e ftos gépek, és 2 vonaljegyre nincs pénzük az embereknek...
micsoda szegény ország ez itt!!!!!

Na ja, de a pizzázóban nem váltanak, az automata néha rossz, jegyet máshol nem lehet venni, szóval én vennék, tényleg, csak teremtsék meg a feltételeket :)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts

Sokkal hosszabb palyat lehet nem BP.-en egy domb (a neve ugyan hegy) kozepen kellene keresni :-)

Tudom én, de ha nincs idõm, hogy messzebb elmásszak, akkor ez marad... Pécsen bezzeg van hegy.. Haza akarok menni :(

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
szokott így lenni, aszitték már leellenõrizték...
mellesleg elgondolva ottvannak a 200+e ftos gépek, és 2 vonaljegyre nincs pénzük az embereknek...
micsoda szegény ország ez itt!!!!!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Ja, és ülök a Fogasban vasárnap, jön az ellenõr néni, már röhögtem, hogy egy másik csávó csak annyit mondd, hogy az elõzõ körben büntették meg, tovább is álltak, a következõ áldozat meg tette a hülyét, hogy nem is tudta, hogy kell a bicajnak is jegy, aztán hogy õ tulképpen lukasztott annak is jegyet, de nem látszik.. erre az ellenõr is lukaszott, persze az látszott... de a srác elmondása szerint neki nincs kellõ fizikuma ahhoz, hogy a lukasztóval rendesen neki tudjon esni annak a fránya jegynek.. mindegy, 2000 HUF. Én meg ülök, már kitaláltam, hogy miért is nincs jegyem, amikor átszálltak a másik kocsiba... micsoda mázli :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
:-D
ebben van valami
mátradh már kifejezetten tetszõs volt, csak az esõ miatt az a pálya eléggé csúnyán meg volt gyilkolva...
de az már hegy

csak ott meg nincsenek olyan frí fagyizós pályák, ahol kevésbbé edzettek is lejönnek mindenféle para nélkül... (mondjuk azoknak meg gyúrni kell ilyen elött)

no mind1
szeressük a jánosdombot, egész ari pályák vannak rajta csak mondjuk 3szor ilyen hosszúak lehetnének.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Sokkal hosszabb palyat lehet nem BP.-en egy domb (a neve ugyan hegy) kozepen kellene keresni :-)

Jah, má' ez is megvolt 7végén.. ez is csak olyan hosszúkácska.. :)

No, mindegy.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
:-)
énis kocsival járok arra mostanság, igaz nem oda... de hatékonyabb mint a fogas, a költségeket figyelem, akkor meg olcsóbb is simán, bár lassan 1 lityó benya ára 1 kör lesz a fogason...:-|
no mind1
valamikor jer ki te is, kéne egy össznépi buláj arrafelé...(vagy vmi más hegyen)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Kijelentõ akart lenni. :D Mostanában autóval járok inkább arra. Meg mondjuk hegyen is kurva rég voltam.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

GT nem dzsindzsás naon? Rég jártam arra?

ez kérdés? igen rég jártál arra:-D
nem a keritésmelletti, és nem is a jobboldali, a középsõ gt az ász!
az olyan szinten dzsindzsás csak, hogy gyökféllel zavaró talán...
mikor kitekerem a 38-11-et rajta, akkor fel sem tûnik...:-)

teljesen jó, járható, és nincs is tele vízmosással, mint a hegy másik felén levõ buta pályák
csak nagyon nagyon rövid:-(

ebbõl kéne 10et összerakni egymás után, igaz a végére leszakadna az ember keze lába:-D

de ez van, ez ilyen sport!

Jé: neked tudnod kéne hogy az jó pálya... mintha lakna ott valaki:-)

thy: amíg kint lehet lenni, estig szeretnék, csak ha beunom a közel 1 óra várakozást a fogasokra, akkor vagy felgyújtok valakit, vagy nemtudom mi lesz....

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
meddig vagy kint?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
aha, mindjárt indulandusz...
most jöttem suliból, hát már tudom tavaly miért nem jártam be:-)

"hát, új tábla, itt írni is lehet, nemúgy mint józsefvárosban rá, ezért most gyoirsan teleírom az elkövetkezõ 3 órát"
hát bekaphassa:-)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts

Lejössz a kilátó mögött a budakeszire menõ betonig, ott fel a másik kilátóhoz, és onnan balra le a technikáson, és az jó hosszú...

Jah, má' ez is megvolt 7végén.. ez is csak olyan hosszúkácska.. :)

No, mindegy.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
GT nem dzsindzsás naon? Rég jártam arra?

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"