Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
19790 replies to this topic

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
A sajat torlojevel nem jon le a kosz? Remelem nem a zacsi kulso felevel probaltatok torolgetni.
Nekem eddig mindig bevalt a gyari dolog: erdeti szovetzacsiba be, ujjaimmal finoman de hatarozottan megtorolgetni, es kivenni, es kesz is. Ha zsiros a kezed, akkor erdemes ugy csinalni, hogy be a torlozacsiba, es a kezedet polon keresztul vagy valami szoveten ( mintha kesztyu lenne ) keresztul, es akkor nem lesz zsiros.
Mondjuk az igaz, hogy nem Ruby lencsevel probaltam, nekem csak Gold Iridium, Fire, Black, Black polarized es Ice lencses Oakley -m volt eddig. Azokon mukodott :)

nemtom, a rudyról nem azt mondom hogy egyszerü, de le lehet szedni pólóval is a kulát

LOL, te meresz vagy. A legolcsob legszutykabb oakley szemcsit sem torolgetnem poloval, nemhogy a legserulekenyebbet, a Ruby-t.
Rob, amugy a Ruby karcolodik a legkonyebben. Persze csak esztetikai hiba, mert belulrol nem veszed eszre az apro karcolasokat / kopast.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
nemtom, a rudyról nem azt mondom hogy egyszerü, de le lehet szedni pólóval is a kulát

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
szemüvegtörlõ kendõ van. és amugy is allergiás vagyok a szemüveg lencséjére, gyakran tisztogatom. attól tartok inkább, hogy megkopik láthatóan ez a külsõ fényes felület.
de ha egyszer olyan szeksziiii :D

az meg hoyg mit akarok, és mire van pénzem az kettõ külön dolog :) amig megvolt a rayban, addig akartam acélt, de most, hogy leesett, és kipattant az üvegbõl egy kis darabka, és 22 ezer lenne a pár lencse bele, igy olyan szemüveg kell, ami sportolásra is jó, nem csak utcára.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Sajnos én csak megerõsíteni tudom. Nálam Square Wire-ben van, és rendesen csak minõségi szemüvegtörlõ kendõvel lehet megpucolni, vagy marad a bevált langyos, szappanos víz.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
a ruby kzurva szep, csak tenyleg nehez letorolni.
(haver mondta eloszor neki volt iylenje)
nekem egy a-wirevel van ilyen lencsem de tenyleg nehez torolgetni.
csak ugy huzgalja rajta a szutyit az ember

amugy nem vmi x metalt akartal?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ilyet:
oakley xx jet black/ruby iridium.

edit: ha eddig vártam, az a minimum, hogy pisligok milyen olcsó ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Rob, ezek dragak. Majd csak pislogsz mikor megtudod te mennyiert kapod ;)
Ha nem feltetlenul nagyon surgos neked, akkor mindenkepp vard meg. Sajnos leghamarabb is csak nov. kornyeken lesz meg, de sajnos nem tudok vele foglalkozni most, es a rendelesrol is meg targyalnom kell az emberrel. Nem igy terveztem, de igy alakult. Ha eddig kibirtad, ez mar semmi :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Lor

Akkor kigondolom es szamolok egyet. Kuldesre szted mennyit kell szamolni kb.?

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
rob te milyet szeretnel?

atti per pill dojcsban nincs kontakt
de csak raveszem oket, hoyg kuldjek ide

~12-20

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
pocok mi van a zóklival? mert itt ez a nagy canyon-os leárazás, éshát itt is olcsóak ám a zóklik :D
na jó, csak viccelek. hozzad mán de gyorsan.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Na jol van, engem nem erdekel az ido, bringazni akarok. 15:00-kor ott leszek a Speed Way-ben. Sala azt igerte nem fogok meghalni, szal megyek eletemben eloszor janihegyre veletek :) Holnap meg Pilis es kesz, nem fog esni, eldontottem.

Enyim Paripa

Let the people speak

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
málna:
beteg vagyok elég durván de megyek

mindjárt kajáok vmit és indulok

lánchíd mikor?
Autist Team:)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Lor

Csak nezelodtem, egyelore meg nem talaltam ki. De ha jol latom valtokra 70% engedmeny es akar johetne egy XT hatulra es elore is. Meg ilyen "aprosagok", semmi komolyabb. Meg nem neztem a listat vegig es mivel nemetet nem beszelem lehet, hogy tevedek. Neked van kontakt?

atti mi kene neked onnan?

Enyim Paripa

Let the people speak

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Jol van. Talaljuk ki, hogy hol es mikor. Aztan max lefujjuk, ha szar ido lesz.

Szoval vasarnap. Hol? Mikor? Beg, Palmi, Thy, Bikertigger es ki mondta meg, hogy jonne?

Ha nem lesz gány idõ, és más nem jön közbe én is mennék.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
ez igazság:-)

ha szar gumival jól tudsz menni, onnantól kezdve nincs megállás:-D

a szintekrõl meg..
budapest fent van:-D
ennyi:-D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
MAjd szépen megkérjük Diget, hogy linkelje be a HELYES térképet és akkor megtudod, hogy mi is a helyzet valójában... :D

Az az igazi, mikor szarral kezded, aztán mikor jól megy, jöhet a jó gumi... Akkor leszel kiskirály a K&H-nál... Ha a szar gumi elveszi az életkedvét, akkor ott elvi hiba van... Csúszni jó dolog. MEgtanulni kezelni a csúszást meg kurv@ jó dolog! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
vagy a szar gumi elveszi a kedvét még az élettõl is

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
mér mániád ez a fent?:-D
az lent van!!!!

lent délen.
:D

amúgy igaz
biciklizni szar gumival lehet megtanulni jól.

mert akkor az ügyességen múlik minden.
aki viszont jó gumival megy, az is jól megy, de az meg a technika(jógumi) miatt:-)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Al, ilyen gumival lehet csak gazán megtanulni bringázni a sárban! ;)

Edit: itt fönt délen még nem esig. De megyünk rallyt nézni, szal tuti fog, hogy jól elázzunk... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
atti mi kene neked onnan?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer