még szépNem kérhették fel erre is Ibolyát énekelni.

még szépNem kérhették fel erre is Ibolyát énekelni.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Nem kérhették fel erre is Ibolyát énekelni.a szöveg tényleg jobb,de az a hang ....
a szöveg tényleg jobb,de az a hang ....http://velvet.hu/celeb/tereskova050/
szöveg a lap alján, mp3 a közepén
-=B.B.B.=-
http://velvet.hu/celeb/tereskova050/
szöveg a lap alján, mp3 a közepén
Valahogy pesszimista napom van megint.
Üzenem annak a barom autósnak aki reggel fullgázzal 10 centire ment el az orrom elõtt a Blahánál a zebrán, amikor neki piros volt, hogy nem talált. Még élek. Igaz a pulzusom az egekben volt.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak...
Üzenem annak a barom autósnak aki reggel fullgázzal 10 centire ment el az orrom elõtt a Blahánál a zebrán, amikor neki piros volt, hogy nem talált. Még élek. Igaz a pulzusom az egekben volt.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
NE ÍGY! NE ÍGY!
Köszönöm, ez napi háromszor megvan, de még csak a meleg víznél tartok, nekem a 30fok is hideg lassanVegyél egy langyos-hûvös fürdõt, az néha segít.. Tudom, nagyon fázós vagy..
Jobbulást!
Hát egyik szülõ szintén beteg, a másik dolgozik. De még sokminden kéne, nem a lázcsillapító az egyetlen. ma megyek orvoshoz, csak most hogy megnéztem a lázam és semmit sem ment le, gondolom kéne vmi. De ez már péntek óta tart.Hmm, ennyire beteg vagy?? Nekem van otthon, de az rajtad nem sokat segít. Szülõk?
Hmm, ennyire beteg vagy?? Nekem van otthon, de az rajtad nem sokat segít. Szülõk?Nincs valakinek feleslegben 2doboz lázcsillapítója? Nálunk már tegnap elfogyott és nem ártana. Tudom, hogy feltalálták már a gyógyszertárat, de odáig nem jutok el
NE ÍGY! NE ÍGY!
jobbulást, kalaius ,mindenképpen nézesd meg szerintem v úgy járhatsz mint Jared Leto a Rekviem egy álomért-ben
szorítani vazze!
10.00-tól
Dr. Urbán Rozália-ra hatni valahogyan
köszike!!!
-=B.B.B.=-
-=B.B.B.=-