Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
19790 replies to this topic

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Thez: de az a kecske, nem a bunny, de egyébként igazad van. De azért cc-ben is jól jön az igazi bunny, ha nem is akkor magasságban, nem? Pl vízmosás, kisebb farönkök.. Kezdõként fogalmam sincs, de azokat nem így oldják meg?

Nem is összeugrasztásnak szántam, csak úgy tûnt.. :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

Nocsak, a DH szekcio kacsintgat az spd fele? :)

Fel orakat pihizni? Javitsatok ki, de a multkor a viz miatt alltunk meg, aztan meg a teton. Es a viznel, azt mondom meg el sem voltunk indulva :)

papréten sokat álltunk (fõleg Ti) de még én is, én már fáztam mikor elindultunk a púpra...aztán a dömörkapui úton is álltunk egy tíz percet...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

meg szerintem cc geppel sokkal nehezebb bunnyzni..a geo miatt...

igen, ez is igennagyon közrejátszik benne, nem erre termett, ezért sem csinálják
fogják magukat, kormányból és pedálból egyszerre kitépik.

és ez lenne a kecske.

Dig: majd belejössz:D

nekem se megy nagyon már, pedig a kisbicóval vazz....
majdnem kormányig.
ezzel meg max ilyen térdmagasság, vagy kicsit feljebbi padokra tudok felmenni
majd gyúrok rá:D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

dig nemmondod hogy nem tudsz bunnyzni?
pont úgy kell egy 20 kilós géppel is mint egy 12 kilós dirt bicóval

lentebb írtam hogy tudok kell hozzá sebesség.
sajna anélkül nem megy.
sõt manuálozni sem tudok, meeeg vakondtúrás tortát sem tudok készíteni:(
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
meg szerintem cc geppel sokkal nehezebb bunnyzni..a geo miatt...
Van állásom...:bananadan

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
A non-spd nyuszinál befeszíted magad a kormány és a pedál közé és úgy rántod fel a gépet, az spd-vel viszont csak rántasz egyet, és jön veled a gépsárkány.
Normál pedálnál lejtõzésnél nem volt meg az a komfort, hogy éreztem volt a pedált biztosan magam alatt, spd-vel viszont tudom, hogy ott van, és minden irányba terhelhetem biztosan.
A letörés alatt meg a CC-s terminológia szerinti letörést értem, amit egy nrs-el be merek még vállalni (Kb 70 centi)

És valójában tökmindegy, hogy bánni, vagy nem bánni, a lényeg, hogy átemeld a gépet, ahol kell.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
nem az elsõ majd hátsó a kecske?
akkor én csak bunnyizni tudok?:D már semmit sem értek.
hogy ugrik egy nyúl?

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

Fel orakat pihizni? Javitsatok ki, de a multkor a viz miatt alltunk meg, aztan meg a teton. Es a viznel, azt mondom meg el sem voltunk indulva :)

Az izmoknak és ízületeknek olyan mindegy, hogy állsz még.. :) A víz vételig pont jó belemelegedett minden, és az arra elég volt, hogy valamennyire lehüljön. A hegytetõi pihi ez kellett, de szvsz az is sok volt. Legalábbis a térdemnek biztos.. :( Egyébként kéne valami termo darab és azt rá lehetne tekerni az állásoknál, csak nincs szétszabható feleslegem..

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
dig nemmondod hogy nem tudsz bunnyzni?
pont úgy kell egy 20 kilós géppel is mint egy 12 kilós dirt bicóval

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Báár ez már trükk topikos :) , de CCs- géppel nem lehet bunnyzni? Mert ha csak az a különbség, hogy spd-platform, akkor nem értem. Miért számít, hogy mivel emeled a seggét? Az egyiknél a pedál bordázatába, tüskéibe "ragasztod" a cipõd, a másiknál meg van a "fix" kötés elõre..

nemnem, félreérted!

akinek spd-je van, és cécós(itt a lényeg) az meg sem próbálja az elöbb elsõkerék majd hátsókerék felemelését, mindent egyszerre, minden megeröltetés és munka nélkül.

erre utalt zolle is, én is
persze van aki tolja a rendest is, de nem is igazán arra való a bicaj, meg szükség sem nagyon van rá, elég az ahogy mennek...
de azzal 10 centinél magasabbra nem igazán lehet menni, max 50-el....
mer mire felér az elsõ kerék a hátsó már le is esett.....
és CSATT..

persze ki hogy.
na de ON:D

és ez nem lenézés, még mielött valaki félreérti!
egyszerüen más szakág, nicns szükségük arra, hogy 30-40-stb magas falra felmenjenek.

(direkt kértem pár ismit h bunnyzzanak már egyet... tök mókás volt nézni ahogy a két kerék együtt...:D)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
A pro-k mind spd-vel tolják..lehet hogy tudnak valamit amit én még nem..(tudom, biciklizni)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Báár ez már trükk topikos :) , de CCs- géppel nem lehet bunnyzni? Mert ha csak az a különbség, hogy spd-platform, akkor nem értem. Miért számít, hogy mivel emeled a seggét? Az egyiknél a pedál bordázatába, tüskéibe "ragasztod" a cipõd, a másiknál meg van a "fix" kötés elõre..

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
:-)
engem a raklapos lefelé zavart inkább.. mire lejutottam, meg ott lent fél talppal a pedálon és keressem már meg....

amúgy nincs true meg untrue bunny

van kecske meg bunnyhop
asszem:D

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Jardara eddig is felugrottam, most is ugrom. Viszont spd-vel maskepp kell. Anelkul is huzod a bringat labbad, csak a pedal maskent mukodik, mas tartassal, igy meg ossze vagy ragasztva.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

Meg lehet, hogy annyira hosszú pihenpk sem kellenek, mert az én térdemnek nem tett igazán jót.. Oké, végülis tekerhetek körbe-körbe, amíg más pihizik.. :D

ja, bár a multkor ippeg rám kellett itt-ott várni, de már kezdegetem visszanyerni az erõnlét egy részét.....amúgy én se szeretek félórákat pihizni, lemerevedek azt annyi....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

csakmert az hogy spd-vel feltéped a seggét erölködve az nem bunnyhop

cserébe az spd nekem is megfordult a fejemben tokod után.
meglátjuk

fúú már van true bunnyhop meg untrue is?:D ez a ciki gyerekek.
én nem tudok platform pedállal bunnyt nyomni mert béna vagyok meg 20 kiló a gépem, illetve tudok de akkor minimum 20 khm/h-val kell haladjak.
jó lesz majd az spd, mert a faszom kivan azzal hogy leesik a lábam és nem találok vissza rá(tokod, kis katlan az alján:))

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Ejnye no, miért kellene pofáraesni? :) Egyébként spd-vel is lehet bunnyzni, csak a pedál felhúzás technikája nem ugyanaz. Max egyesek lenézik, hogy nem tudja az illetõ csak spd-vel felhúzni a seggét..

csakmert az hogy spd-vel feltéped a seggét erölködve az nem bunnyhop

cserébe az spd nekem is megfordult a fejemben tokod után.
meglátjuk

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

igen azt akartam írni, hogy nem 2kor kéne nekivágni.....

Meg lehet, hogy annyira hosszú pihenpk sem kellenek, mert az én térdemnek nem tett igazán jót.. Oké, végülis tekerhetek körbe-körbe, amíg más pihizik.. :D

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

a bunnyzást ne keverjük ide mert az hogy a cécés kecskézik és pofáraesik utána, nem egyenlõ a bunnyval

Ejnye no, miért kellene pofáraesni? :) Egyébként spd-vel is lehet bunnyzni, csak a pedál felhúzás technikája nem ugyanaz. Max egyesek lenézik, hogy nem tudja az illetõ csak spd-vel felhúzni a seggét..