Nem is összeugrasztásnak szántam, csak úgy tûnt..

papréten sokat álltunk (fõleg Ti) de még én is, én már fáztam mikor elindultunk a púpra...aztán a dömörkapui úton is álltunk egy tíz percet...Nocsak, a DH szekcio kacsintgat az spd fele?
![]()
Fel orakat pihizni? Javitsatok ki, de a multkor a viz miatt alltunk meg, aztan meg a teton. Es a viznel, azt mondom meg el sem voltunk indulva
meg szerintem cc geppel sokkal nehezebb bunnyzni..a geo miatt...
dig nemmondod hogy nem tudsz bunnyzni?
pont úgy kell egy 20 kilós géppel is mint egy 12 kilós dirt bicóval
Az izmoknak és ízületeknek olyan mindegy, hogy állsz még..Nocsak, a DH szekcio kacsintgat az spd fele?
![]()
Fel orakat pihizni? Javitsatok ki, de a multkor a viz miatt alltunk meg, aztan meg a teton. Es a viznel, azt mondom meg el sem voltunk indulva
Báár ez már trükk topikos
, de CCs- géppel nem lehet bunnyzni? Mert ha csak az a különbség, hogy spd-platform, akkor nem értem. Miért számít, hogy mivel emeled a seggét? Az egyiknél a pedál bordázatába, tüskéibe "ragasztod" a cipõd, a másiknál meg van a "fix" kötés elõre..
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakExcuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakja, bár a multkor ippeg rám kellett itt-ott várni, de már kezdegetem visszanyerni az erõnlét egy részét.....amúgy én se szeretek félórákat pihizni, lemerevedek azt annyi....Meg lehet, hogy annyira hosszú pihenpk sem kellenek, mert az én térdemnek nem tett igazán jót.. Oké, végülis tekerhetek körbe-körbe, amíg más pihizik..
csakmert az hogy spd-vel feltéped a seggét erölködve az nem bunnyhop
cserébe az spd nekem is megfordult a fejemben tokod után.
meglátjuk
Ejnye no, miért kellene pofáraesni?
Egyébként spd-vel is lehet bunnyzni, csak a pedál felhúzás technikája nem ugyanaz. Max egyesek lenézik, hogy nem tudja az illetõ csak spd-vel felhúzni a seggét..
Meg lehet, hogy annyira hosszú pihenpk sem kellenek, mert az én térdemnek nem tett igazán jót.. Oké, végülis tekerhetek körbe-körbe, amíg más pihizik..igen azt akartam írni, hogy nem 2kor kéne nekivágni.....
Ejnye no, miért kellene pofáraesni?a bunnyzást ne keverjük ide mert az hogy a cécés kecskézik és pofáraesik utána, nem egyenlõ a bunnyval