árjamilka

azt én is imádom!!!! Hagytál nekem is?MAjd holnap aggodom. Most nem tudok. Mindig jobban erzem magam ha betolok egy tabla marcipanos milkat.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakAjjjajjjajjj... Mindegy, valami csak lesz.. Süss fel nap.. ööö ... hold..végülis még csak 4 órája esik....
végülis még csak 4 órája esik....Ezekszerint szakad, mint az állat..
Ezekszerint szakad, mint az állat..így folytatódik még tovább, akkor aszfaltos túra lesz....
így folytatódik még tovább, akkor aszfaltos túra lesz....többiek azzal jönnek..asszem
Ti UVH ?
mert ha szentendrén találkozunk akkor,pld köhegy,- Petõfi kilátó lajosforrás-onnan eldöntjük **
ha kompoztok, akkor paprét, kisrigó, lajosforrás -eldöntjük...**
de lehet más is, csak Te említetted Lajod forrást multkor
**pld sárgán fel dobogókõ, onnan le kék, bevállalósabb szakasz piros 3szög, aztán vagy aszfalt vagy a piros + kisrigóhoz....
Oké, köszi, ezt megdumáltuk..figyu Ray, ha elhuzódik, akkor nézzük az órát és ha még nagyon benne vagyunk a haladásban akkor az éppen keresztezett aszfaltoknál pályára állítalak, hogy vissza érj idõben.
figyu Ray, ha elhuzódik, akkor nézzük az órát és ha még nagyon benne vagyunk a haladásban akkor az éppen keresztezett aszfaltoknál pályára állítalak, hogy vissza érj idõben.Nna, látom, amíg oktattam 12 lett a vége.. Akkor egyeztetek a leányzóval és meglátjuk.. Jó lenne veletek menni..
Mennyi idõ lesz ez így? Ha el is indulunk negyed egy körül, akkor is vissza kellene érnem 4-re Szentendrére, mert még onnan akár HÉV-vel, akár tekerve másfél óra haza..
Szóval mennyire tervezzem és akkor kiderül, hogyan tudok menni..
Mondjuk útközben is visszaindulhatunk, ha az idõbe nem fér bele, de azért mondjatok egy keretszámot, plusz állási idõt is..
mikor elhagytad a surányi cukrászdát (ahol multkor fagyiztunk) tovább mész, 200 m jobbra be a kisutcába* ahol a kerékpárút visz, onnan ki érsz a duna parti úthoz, ott nem jobbra fordulsz hanem elnézel balra...a széles út másik felén látsz sok sárga buszt..na az a Hév végállomás is...Ok.
Legyen Szentendre hév.
(bár fogalmam sincs hol a hév végállomás)
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."