Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #1)
Started by
b
, 2002. February 15. 11:47
Posted 2005. October 03. - 19:57

engem is a széttört tv-k meg a monitorok meg a nemtom mik szoktak zavarni. na meg az hogy szanaszét dobálják a cuccokat....valaki lerakja 1 helyre, és 5 perc múlva 100négyzetméteren található minden. biztos nehéz úgy kiszedni csóré bélának a cuccokat amit akar, hogy rend legyen de akkoris. mondjuk a kupit lehet nem õk csináljék hanem jön Philip és a mandája azt jól szétvernek ott mindent (tv/monitor) és otthagyják pl az utca közepén. hájóvan.
Posted 2005. October 03. - 19:56

nekem is az érettségis évem volt nagyon zsír:P
semmi dolga az embernek, egész nap lóg, meg egyéb, jó társaság
szal szerettem.
semmi dolga az embernek, egész nap lóg, meg egyéb, jó társaság

szal szerettem.
Posted 2005. October 03. - 19:56

Vannak körülöttem, akik szinte sírtak, hogy átlépték a 30-at (férfiban ez szerintem durva). Mondjuk látszik is rajtuk. Nekem ilyen problémám nincs, jól érzem magam így is.
Nincs a harminccal semmi gond. :-) Ha elérsz valamit, akkor büszke lehetsz rá, hogy még csak ennyi vagy, és lám... Ha nem, akkor meg nincs baj, mert van még idõ.

Én most kezdtem egyetemre járni, és rá kellett jönnöm, hogy messze van még a szenilitás, olyan dolgok is eszembe jutottak az elsõ kémiaórán, amire nem is gondoltam volna.

Posted 2005. October 03. - 19:48

Vannak körülöttem, akik szinte sírtak, hogy átlépték a 30-at (férfiban ez szerintem durva). Mondjuk látszik is rajtuk. Nekem ilyen problémám nincs, jól érzem magam így is.
Posted 2005. October 03. - 19:47

öcsém is lomtalanit a kerékpárboltban londonban
már mondta miket hoz majd hazafelé, amik ott már kidobásra mennek (d 521-es felnibe fûzött kerék)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. October 03. - 19:46

Most olyan korszakot élek, hogy nem akarok idõsebb lenni. Ha hirtelen 30 felett lennék, biztos akasztanám magam.
Posted 2005. October 03. - 19:46

Kint is ilyenek a lomtalanításkor az emberek? Mert itt nemcsak a lecsúszottságról van szó. Lehet ezt "szépen" is mûvelni..
Posted 2005. October 03. - 19:45

Posted 2005. October 03. - 19:42

Sokan jartak ki innen oda kirakott bringakert pl.
Ott is van alja. Csak ott torok, stb. itt meg cigany. Az elozo lomtalanitasnal ket korben vittem le egy teljesen hasznalhatatlan agybetet es meg nehany kacatot. Szerinted mire leertem a masodik korrel volt meg valami az elozoben levitt cuccokbol?

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2005. October 03. - 19:40

nem a lomtalanítás, hanem az ottlevõ lumpen elemek.
ausztriában van csak ott azt dobják ki ami itthon használtpiacon még drágán közkézen forog:P
ausztriában van csak ott azt dobják ki ami itthon használtpiacon még drágán közkézen forog:P
Posted 2005. October 03. - 19:39

Mi? A lomtalanitas? Szerinted pl. ausztriaban nincs?

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2005. October 03. - 19:39

Posted 2005. October 03. - 19:38

lomtalanítást biciklivel mindig nagyon nagy ívben... de megkockáztatom, még autóval is.
illetve a lumpen elemek ottléte miatt is
és tényleg elgondolkodtató és elszomorító hogy ilyen egyántalán van....
szégyen az országnak, így nekünk is.
illetve a lumpen elemek ottléte miatt is
és tényleg elgondolkodtató és elszomorító hogy ilyen egyántalán van....
szégyen az országnak, így nekünk is.
Posted 2005. October 03. - 19:36

Húúú, de fiatalok vagytok..Conor, emeltszintû matekra mész? Majd mesélj mennyire volt nehéz.

Posted 2005. October 03. - 19:35

Engem nem zavarna, ha nem az ablak kezdenék egymást megölni, mint múltkor egy lukas lábasért.. Ami azért szomorú, hogy egyesek ilyen életkörülmények között vannak (nem etnikum volt, de végülis ezndegy)..
Ami jobban zavar, hogy minden üveg jellegû dolgot ripityára törnek, ott, ahol egy lakótelepen tele van kisgyerekkel.. És sokszor direkt csinálják, mert jó buli (pl néhány suhanc)..
Ha ez az utcán van (pl Rákospatak utca, Erzsébet királyné útja), akkor meg kifejezetten kellemes arra biciklizni...
Ami jobban zavar, hogy minden üveg jellegû dolgot ripityára törnek, ott, ahol egy lakótelepen tele van kisgyerekkel.. És sokszor direkt csinálják, mert jó buli (pl néhány suhanc)..
Ha ez az utcán van (pl Rákospatak utca, Erzsébet királyné útja), akkor meg kifejezetten kellemes arra biciklizni...
Posted 2005. October 03. - 19:35

Posted 2005. October 03. - 19:24

nekem ez életem elsõ oan lomtalanítása ( ki találta ki ezt a szót? ) amikor rakunk ki vmit
tavaly a sulinknál volt vicc kiraktunk vmi régi szart, erre jött két csöves, chipset ettek és õrizték a cuccot, majd meünk haza, és mondják h ez nekik végülis nem is kell, majd elmentek..
tavaly a sulinknál volt vicc kiraktunk vmi régi szart, erre jött két csöves, chipset ettek és õrizték a cuccot, majd meünk haza, és mondják h ez nekik végülis nem is kell, majd elmentek..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Expinálom a pinarámát.
Posted 2005. October 03. - 19:21

Posted 2005. October 03. - 19:08

Posted 2005. October 03. - 19:05

Lomtalanítás 2005:
az elsõ doboz kirakása utána 6ésFél perccel jelent meg a nyertes ( a családi fogadásokkal ellentétben nem kereklámpás ladával, hanem egy zukkkal érkezõ ) csoport, amúgy van vmi érzékük, mert míg én kivittem még két dobozt, addig szinte minden "használható" eltûnt ( régi szõnyeg, rossz számítógép, rossz monitor ) ...
az elsõ doboz kirakása utána 6ésFél perccel jelent meg a nyertes ( a családi fogadásokkal ellentétben nem kereklámpás ladával, hanem egy zukkkal érkezõ ) csoport, amúgy van vmi érzékük, mert míg én kivittem még két dobozt, addig szinte minden "használható" eltûnt ( régi szõnyeg, rossz számítógép, rossz monitor ) ...
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
Expinálom a pinarámát.
Expinálom a pinarámát.