Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
19790 replies to this topic

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

Apám 100kiló körül van és múltkor õ is lovagolhatott. Sztem neked is találnának lovat.

De õ már lovagolt korábban, nem? Én még sosem. Valaki azt mondta, hogy nem nagyon jó a lónak, ha nagydarab kezdõ zötyög a hátán. Egyébként hol szoktál lovagolni? (már ha nem indiszkrét a kérdés)

kolamaci

kolamaci

törzsvendég

• fórumtag
  • 916 posts

Én próbáltalak felvidítani. Lehet, hogy nem jól. :(
Tudod mit nem adnék érte, ha lovagolhatnék. Nagyon irigyellek. De egyrészt nem nagyon tudom hol lehetne, másrészt eltörne alattam a ló gerince, úgyhogy marad az irigykedés. Még a ledobás miatt is irigyellek.

Apám 100kiló körül van és múltkor õ is lovagolhatott. Sztem neked is találnának lovat.
Tücske csak neked.. :para:
a jávorszarvas a legjobbfej állat!

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
süsüben van ma zagar
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
pedig milyet lehet arra is tombolni aaaaa de jó volt nyáron:)

pont a tûzraktárba ment jópár osztálytársam is
milyen zene van ott?
Autist Team:)

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

Értem mért mondanak olyannak, amilyennek.
Csak segítséget kértem aza eljén, csak az kellett volna h egy jó szót halljak ezen a kurva héten. De tök mind1

Én próbáltalak felvidítani. Lehet, hogy nem jól. :(
Tudod mit nem adnék érte, ha lovagolhatnék. Nagyon irigyellek. De egyrészt nem nagyon tudom hol lehetne, másrészt eltörne alattam a ló gerince, úgyhogy marad az irigykedés. Még a ledobás miatt is irigyellek.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Telefonban most azt az infot kaptam, hogy megnezzuk a tuzraktart, aztan ha az nem bejovos, akkor megyunk tovabb. Ami azt is jelentheti, hogy csak 1 ora mulva indulunk el es tok mashol kotunk ki :) Mokka es tarsai nem az en vilagom, ott gepzene van, nalam a szeleteles nem tanc :)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
én próbáltam együttérzést tanusítani;)

de le lettünk oltva na
megesik:)

al: mindent bele!;)

hova mész bulizni?
kéne vmi jó helyet találni...

kár hogy bezárt a mokka:(
rewind summer aaaaaaah de jó volt ott tombolni....palotai cadik és vendégei....

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Egyreszt ismersz szemelyesen, tudod milyen vagyok. Masreszt nem is olvastam mit irtal, en az ongyilkossagi statisztikara valaszul irtam amit. Szoval koze nem volt hozzad... Amugy ha ez vigasztal, vegigszoptam a hetet, ezer meloval es ket estem pedig a PC-m pofozasaval telt el. Neha szar az elet.

Csak segítséget kértem aza eljén, csak az kellett volna h egy jó szót halljak ezen a kurva héten. De tök mind1

Enyim Paripa

Let the people speak

kolamaci

kolamaci

törzsvendég

• fórumtag
  • 916 posts

Ja. Ehhez kepest meg itthon lazasag van nagyon. Mondjuk nem is irigylem toluk azt az eletet. Csak leirtam, hogy nem kene itthon sirni :)

Haver most riasztja a csajokat, az egyik bejovos. Lehet, hogy jo estem lesz? :)

Tücske csak neked.. :para:
a jávorszarvas a legjobbfej állat!

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Ja. Ehhez kepest meg itthon lazasag van nagyon. Mondjuk nem is irigylem toluk azt az eletet. Csak leirtam, hogy nem kene itthon sirni :)

és amikor felnõnek, akkor sem lesz jobb

ugye ezer kép a metrón öltönyben alvó emberekrõl
meg ilyenek

Haver most riasztja a csajokat, az egyik bejovos. Lehet, hogy jo estem lesz? :)

Enyim Paripa

Let the people speak

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
és amikor felnõnek, akkor sem lesz jobb

ugye ezer kép a metrón öltönyben alvó emberekrõl
meg ilyenek

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Szerintem ebben az orszagban mindenki nagyon nagy csendben lehet. Akinek nem tecc a "magas" kovetelmeny, az nezzen korul mondjuk japanban. Mar az altalanos mellett jarnak masodik suliba es kulon nyelvtanarhoz. Kozepsuli elott kulon elokeszito, kulonben eselytelenek mar oda is bekerulni. Aztan a kozepsuli melle szinten delutani suli es elokesziteo, kulonben felvetelizni sem tudnak az egyetemekre. Aztan az egyetem sem egyszeru es akkora a tuljelentkezes mindegyiken, hogy nincs huszonnyolc pot lehetoseg. Aki nem tanul kirakjak. Ehhez kepest itthon nem kene ongyilkosnak lenni senkinek. De ahogy a mondas tartja, az elet szelektal, aki eletkeptelen az elbukik.

Errol jut eszembe, mindjart elhuzok bulizni, mert bennem van a tancolhatnek.
Valami ilyesmire razhatna a popsijet nehany csaj: Sugababes - Push The Button.

Enyim Paripa

Let the people speak

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
én sem érzem magam csalódottnak..sõt .. boldog vagyok, komolyan ezt válaszoltam ha engem kérdeznek meg..miért ne lennék? az vagyok aki vagyok, nem nyomnak el, azt tsinálhatom amit akarok...stb..

de azért õszintén hány "sérült" embert látsz villamos/metró/vonat...
Expinálom a pinarámát.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

tipikus jó magyar geci ..

miért van az h más országokban nincsen EKKORA stressz?? ..

paraország

http://origo.hu/nagy...7amagyarok.html

Most én vagy nem vagyok magyar, vagy nagyon szerencsés kivétel vagyok. :)
Nem érzem magam csalódottnak, ha felmérgelem is magam valamin, akkor hamar túljutok rajta.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
valahol ki kell nevelni azt az évente nemtom én hány öngyilkost....

mert aki egy középiskolában idáig jut... ott valami baj van. mikor más meg röhögve ugyanazt a sulit végigviszi.....

ez a link

szánalmas ha egy embernek pszihósra van szüksége...
ne legyünk már amerika vazz
gyenge emberek.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts

Minden ötödik gyereket kezel pszichiáter, de azt mondják, még többen vannak, akik el sem jutnak orvoshoz. Persze, az is igaz, hogy például az egész Dunántúlon csak egyetlen kórházban van gyerekpszichiátria, és van olyan megye, ahol egyetlen gyerekpszichiáter rendel.

Posted ImagePosted ImageA gyerekpszichiátrián a gyerekek lerajzolják, amit elmondani nem tudnak. Ha el is tudják, a legtöbb gyermek nem meri elmondani, hogy beteg, sem az iskolában, sem a szülõknek.
"Attól félnek, hogy ha megtudják, hogy itt jártak nálunk, akkor úgy néznek majd rá, mint egy fertõzõ betegre” - mondta Herczeg Ilona, az Országos Pszichiátrtiai és Neurológiai Intézet osztályvezetõ fõorvosa. Hozzátette, hogy szerinte érezhetõen nõ a depressziós gyerekek száma, és egyre többen lesznek öngyilkosok.
A Dunántúl például - ahogy mondta - ellátatlan, egyedül a gyõri kórházban van gyerekpszichiátria, 12 ággyal. Az ottani fõorvos szerint ráadásul nem is az ágyhiány a legnagyobb gond, sokkal inkább a szakemberhiánnyal és a helyettesítéssel küszködnek.
Olyan kevés a pénz, hogy például arról sincs adat, hogy hány gyereket kezelnek antidepresszánsokkal. Angliában tudják: 40 ezret, vagyis 4%-ukat. Számuk azonban ott is nõ, ezért is volt nemrég egy konferencia az új kezelési módszerekrõl.
"A legnagyobb problémakör mostanában a munkanélküliség hatása a gyerekekre” - mondta Farkas Imre, a gyõri M-M vonal alapítója.
Magyarországon minden ötödik gyereket kezel pszichiáter, de ennél sokkal többnek lenne szüksége erre.

forrás
tv2

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
nem tudom h katasztrófális-e...de ha emberek 18-19évesen a gimiben öngyilkosságra gondolnak a tanulmányaik miatt akkor azt mondom h baj van... mert szerintem nem egészséges ...

és még mielõtt kolamackó magára veszi! nem vele és egyes emberekkel van gond, hanem azzal h ez hogyan történhet meg..
Expinálom a pinarámát.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
ennyire azért nem katasztrófális a helyzet......
vagy csak én úsztam meg megint mindent?

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
tipikus jó magyar geci ..

miért van az h más országokban nincsen EKKORA stressz?? ..

paraország

http://origo.hu/nagy...7amagyarok.html
Expinálom a pinarámát.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
de +2 év stresszelés nem tesz jót...:P
elég lenne egyetemen elkezdeni....