Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
19790 replies to this topic

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
tjah nem mind1 h nagyobb sansszal fox megismerkedni 1 helyes leányzóval a Margiton mint ott:)
kezdõdik azzal h ilyenkor nem hiszem h sok helyes flangálna a hajógyárin:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
viszont! ha kitekersz a hajógyárira akkor már letekertél vagy 3 kilcsit nem?:)

mondjuk ott se közvilágítás se szép sétáló lányok se semmi:(

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Tudom, csak mar sokadszor kapom meg, hogy miert nyomom a szigeten. En pedig pontosan tudom, hogy miert es azt is, hogy mennyit erosodtem ott. Amugy most igy nez ki: 18:30 korul hazaerek, oltozes es indulas, 20:00-ra otthon is vagyok es meg volt a 30 kilcsi. Ha hajogyari, akkor ugyanez mar 20:30-21:00 jelent. Szoval az a fel-egy ora sem mindegy, ha alig tud otthon lenni az ember (reggel 7:30-kor mar indulnom kell).

Es a hajogyarihoz mar hatizsak kellene, mert onnan tolja haza a defektes bicot akinek ket anyja van.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Al: én nem kötöszködésbõl írtam.
csak kérdeztem.
de esténként télen tényleg jobb lehet ha csak tekerni akarsz, aszfalton.
és még autók is alig vannak.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
En nem azt mondtam, hogy ott jo a levego csak azt, hogy jobb, mint az autok kozott. De ha mar itt tartunk, janihegyen mennyivel jobb a levego? Szentendren vagy attol kijebb kene tekerni, de mikor melo utan hazaerek 18:30 korul, akkor inkabb hamar kihuzok a szigetre es csok. Meg a hajogyarihoz is el kell majd tekerni, amihez valszeg lesz is kedvem nyaron, de nem most, amikor baromi hamar van sotet. Ott meg nem sok a vilagitas. (nagy kedvel szerelnek ott mondjuk defektet - mig a margiton ezren allnak meg egy defektes bringasnak segiteni)

Valeria

Neked meg koszi a tippet. Most (3,5bar-on) sokkal jobban siklik a paripa, mint elotte 2bar-on. :) Elotte senki sem mondta, hogy ezeket kemenyre kell fujni es a BMX multbol adodoan jonak tunt a 2bar.

Enyim Paripa

Let the people speak

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
eredetileg én is ilyen szépeket gondoltam a szigetrõl,jártak oda Lorkáék is futni és szerették
aztán 1 szép nyári nap mikor már 10 napja nem esett esõ kiültünk HHH-ra és néztük hogy yön létre felhõ...a semmibõl...pontosabban a szmogból,BP felett
a városból mi sem láttuk csak a HHH tetejérõl le7ett kiszúrni h yé a város felett valami más van,mint amúgy körbe a felhõtlen égbolton.na,ennyi lett volna a lényeg.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Amugy meg a hajogyariban gondolkozom mostanaban.

na ez már kifejezetten jobb ötlet:)
budapest felsõ részében, és ott még terepen is mész...(nem aszfalton)

zolle te meg...
mind1.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
A szigeten egeszen jo a levego... Es ott tenyleg csak nehany busz megy (felul van a kipuff) es orankent 2-3 auto. Korben fak es hasonlo zold. Ezen kivul 5 perc alatt kint vagyok, nem kell pakkot vinnem (meg a defekthez sem) mert onnan 15 perc alatt haza is tolom a bringat ha barmi. Amugy meg a hajogyariban gondolkozom mostanaban.

Enyim Paripa

Let the people speak

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
nem a betonos edzésre mondtam,h DOLOG,hanem,h a város közepén teszed:)

a zéró autó tényleg kicsit túlzás,vannak,meg motorosok is,de egészen más 15-30 percenként 1 gépjármû mint percenként 60 :)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Latszik, hogy soha eletedben nem sportoltal rendszeresen :)
A lenyeg, ha allokepesseget akarsz, akkor a pulzusodnak folyamatosan 60-70% korul kell mozognia edzes kozben. A szigeten tudok egy tempot tartani, ami allando pulzust jelent, a sziget ket vegen pedig a ket emelkedot lehet nagy terhelessel maszni. A rendes maratonistak rengeteget edzenek betonon, mert erdoben/terepen nem lehet elegendo kilometert gyujteni ehhez. Es allando terhelest sem tudsz terepen biztositani. Ezert tartanak a profik fitness gepet is, az amatorok pedig mennek azzal ami van. De betonon, sok ezer kilometert. Persze fejlodni terepen is kell nekem es erosodni is. Ezert szoktam felvaltva maszni HHH-ra, ott terepen zuzni es a szigeten gyujteni a kilometereket. Na ennyi ertelme van. Mellesleg tavasszal egy 20km-es sziget is olyan szinten csinalt ki, hogy masnap jarni is alig tudtam. Most meg egy 30km-es tav utan elunom magam es kesz. Se fajdalom, se izomlaz, se semmi. Ezen kivul tavasszal almodni sem mertem volna ilyen turakrol, mint a Pilis. Most pedig a tura masnapjan elhuztam edzeni. Ez az ero es allokepesseg pedig az oly nagyon utalt es lenezett betonos edzeseken jott meg.

lehet egy tök nem rosszindulatú tényleges kérdésem?

ez mire jó?
most komolyan kérdem, mert még nem tudtam rájönni....

csak azért kérdem mert szvsz terepen ezerszer jobb.
ergó elmész egy 30 kilcsis erdei túrára
sokkal többet ér nem?

Enyim Paripa

Let the people speak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

nemtom,én azért amikor kirándultam az outival,igyekeztem kerülni a forgalmas részeket.
esküszöm felér 1 dobboz cigivel,ha 30 percig tempósan nyomod a kocsik között
HÉVvel L Szentendre,és onnantól tekerés,skanzennél be a Pilisbe,több kocsit nem is láttam mert az lezárt rész egész Visegrádig:)

akkor szerencséd volt Kala...én normál esetben kb hetente 3-4 x megyek ott a lezárt erdészeti úton, és még soha nem volt olyan hogy legalább 1 autóval ne találkoztam volna....

margitszigeten én betegséget kapnék....még 1 kör/év talán de több nem
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
nemtom,én azért amikor kirándultam az outival,igyekeztem kerülni a forgalmas részeket.
esküszöm felér 1 dobboz cigivel,ha 30 percig tempósan nyomod a kocsik között
HÉVvel L Szentendre,és onnantól tekerés,skanzennél be a Pilisbe,több kocsit nem is láttam mert az lezárt rész egész Visegrádig:)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
sok kibaszott okostóni mindent jobban tud és megmagyaráz
gratulálok

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
igen ilyesmire próbáltam kilyukadni:D

országutisoknak mind1, azok csak autók között tudnak tekerni, azok kipufogógázfüggõk..
de a montenbályk nemerrõl szól:)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
tjah én is Margitszig.ellenes vagyok
fõként,ha tekersz
futni...végülis gumiborítás van,már csak annyi a gáz vele,h dög unalmas és a város közepén van ergo kellemesen szennyezett a levegõ...
na de tekerni!! semmi terep,semmi szint,megintcsak dög unalmas és megintcsak kellemesen szennyezett a levegõ
al, ott vagy Óbudán,neked is 1 köpés csak a HHH,miért nem oda mész?:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
lehet egy tök nem rosszindulatú tényleges kérdésem?

ez mire jó?
most komolyan kérdem, mert még nem tudtam rájönni....

csak azért kérdem mert szvsz terepen ezerszer jobb.
ergó elmész egy 30 kilcsis erdei túrára
sokkal többet ér nem?

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Es ma is 30km nyomtam le ott, az 1 ora 15 percig oda-vissza. :)

és ehhhez akarsz venni mp3 playert:P

nekem az unlmas már ott ha egyszer kell végigtekernem rajta...
nem hogy odavissza
mondjuk járdán szép lányok között annyira nem unalmas de az úton bahh...
aznemjó:(

Enyim Paripa

Let the people speak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
és ehhhez akarsz venni mp3 playert:P

nekem az unlmas már ott ha egyszer kell végigtekernem rajta...
nem hogy odavissza
mondjuk járdán szép lányok között annyira nem unalmas de az úton bahh...
aznemjó:(

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Nem voltam lusta, megcsinaltam a Ghost image-et a C meghajtorol. 4Gb lett. Pont jo. Asszem kene tekerni ma megegyet. Tenyleg elobb unom el magam a szigeten, mint elfaradnek... :mad:

Enyim Paripa

Let the people speak

kolamaci

kolamaci

törzsvendég

• fórumtag
  • 916 posts

Mert nem szokott. Csak ha hívod:) Vagy pikkel rám

nekem se v
laszolt, úgyh akkor rám is pikkel.
Tücske csak neked.. :para: