jó
ahogy gondoljátok
szegény nella mit fog kapni:P
NE ÍGY! NE ÍGY!
igen, mondd ki, ha úgy gondolod, de aztán írd oda, hogy miért.miért, arra hogy kimondjuk egy bicikliboltra hogy szar?
hát írjad, de aztán azt is, hogy ezt hol tapasztaltad.mi lenne ha odaírnánk hogy ne vegyen senki burcetól semmit mer megbízhatatlan?
gondolom örülnél.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
miért van ez a fórum?ilyen kérdéseket ne tégy fel
nem ezért van ez a fórum.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
ilyen kérdéseket ne tégy felHi!
Mi a véleményetek a Nella bringásboltról? (szaktudás, szervíz)
NE ÍGY! NE ÍGY!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
mondtam volna hogy olcsó, a kicsike ?És mennyi az a nagyonnagyon olcsó?
És mennyi az a nagyonnagyon olcsó?na ezér megy nálam asszem piacra a specko....
olyan szép, meg könnyû...de minek ha sose használom...?
ez biztos?
legutóbb apám mesélt valamit, hogy telefonon keresztül kötöttek szerzõdést mindig egy határozott igennel kellett válaszolni, semmiféle papír nem volt...
na ezér megy nálam asszem piacra a specko....
a nagyból csak a váz meg a villa megy, a kicsi meg...
beszélgettem este Dig-el és igazat mondott
nem ülök rá sose... egyszerüen semmire sem használom
állhat a szobámban, de sajnos nem vagyok milliomos... tehát ha akarok kocsiban vagy bármiben jobbat, a régit el kell adnom, mert sok pénz áll benne, és csak így tudok továbblépni.
tehát
fáj a szívem hogy el kell mennie, de ha nagyon kelleni fog, majd összeépítek egy újat, ha már....
z10et ne bántsd:D
amúgy tényleg nem drága
de jócska:) nekem egyelõre nem kell profibb gép, hisz úgyis alig fotózok már, és nem is tudok annyira hogy szükségem legyen egy nagy gépre!
maradok hobbi fotós mikor épp tehetem
Megjegyzem az összes onlány dolognál ki kell küldeni postán két példányt, és az egyiket visszaküldeni nekik aláírva, szal valami hibádzik itt...
üzenem nekik, hogy kapják be...
http://index.hu/homa...1&c=1&tb=1&pb=1